Peluang Buka Saloon Rambut. Ikuti Kelas Saloon Rambut (Kelantan)
Zudeen - Sun 9/May/2010 2:10am [Last Comment]
Peluang Untuk Mengikuti Kursus Pendandanan Rambut Wanita (Kursus Belajar Gunting Rambut Wanita)
Tawaran untuk usahawan wanita yang berminat dan ada cita-cita nak buka saloon rambut............Sekitar Kelantan Sahaja( Kota Bharu, Pasir Mas, Bachok, Pasir Puteh,Machang...)
Berminat nak jadi tauke saloon rambut sila email : mybex2000@gmail.com

Pakej yang ditawarkan amat menarik dan kos yang berpatutan.Tenaga Pengajar adalah seorang usahawan wanita muslimat yang berjaya dalam bidang Saloon di Kelantan.



REALISASIKAN IMPIAN ANDA DENGAN MENGIKUTI KURSUS KEMAHIRAN MENGGUNTING RAMBUT WANITA BERSAMA KAMI.

Niche: Kursus Kecantikan | Butik Kecantikan
     
  1. Ema 6 - Sun 9/May/2010, 4:57pm
    kat kl xde ke  
  2. Wanaz - Sat 12/Jun/2010, 11:37am
    assalamualaikum,
    saya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut. boleh email saya di wan_am228@yahoo.com  
  3. Fizza - Sat 24/Jul/2010, 12:28pm
    en zudeen - sila emelkan saya no hp ye supaya mudah dihubungi -tq
    emel kpd box18118@yahoo.com
    hp 0197867487  
  4. Ciktie - Tue 24/Aug/2010, 9:05pm
    assalamualaikum... saya berminat... sy tinggal di kota bharu... boleh emailkan saya tempat kursus, yuran dan segala detail... terima kasih!!  
  5. Izza 4 - Mon 6/Sep/2010, 11:25am
    Peluang bg lelaki/wanita yg dah ada sijil kelulusan Pendandanan Rambut atau pengalaman kerja di saloon rambut boleh buka kedai FREE sewanya, renovation, bil letrik, alatan, uniform, insurans, stok brg dll - yg MINAT dan sanggup dtg KL bincang [Ahad] boleh tel saya utk temu janji ok..anda di mana sekalipun boleh buka kedai ni sekalipun kawasan FELDA!Tel 0197491184 t/k  
  6. Siti 63 - Tue 5/Oct/2010, 3:56pm
    SAYA AMAT BERMINAT..BOLEH EMAILKAN SAYA DI MANA TEMPAT KURSUS DAN BILA BOLEH KURSUS..TOLONG EMAIL SAYA..TQ  
  7. Les Cheveux The Hair - Tue 8/Feb/2011, 11:13pm
    Salam. Saya sgt berminat utk ikuti kursus ini (and bawak pekerja sekali). boleh tolong meailkan butir2 lanjut (kos, lokasi dll) ASAP? Email saya: lescheveuxbyrosida@gmail.com.
    TQ!!  
  8. Norazlina 6 - Tue 29/Oct/2013, 8:11pm
    Tlg email details berminat sangat  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.