Peluang Bisnes Dengan Minyak Kelapa Dara
Pembekal Minyak Kelapa Dara 2 @ RVCOMS Solution - Tue 9/Jul/2019 5:17pm [Last Comment]
Pembekal / Pengilang Minyak Kelapa Dara 100% Asli Paling Murah

Anda mempunyai bajet di bawah RM 2000? anda juga boleh menjadi usahawan!

HANYA RM 1980.00!

Anda boleh dapat 30 litre VCO daripada kami.

> (30 Liter -60 Liter = RM 65/ Liter) <

KAMI RVCOMS SOLUTION PEMBEKAL/PENGILANG MINYAK KELAPA DARA 100% ASLI

Kami merupakan syarikat 100% bumiputera membekalkan minyak kelapa dara dengan harga PALING MURAH!

Lebih 30 syarikat SME's telah menggunakan minyak kelapa dara dari kami

Kenapa Minyak kelapa dara RVCOMS SOLUTIONS?

>Kami Menggunakan proses centrifugal-fermentation process (cold-pressed)

>Kilang kami menghasilkan VCO yang sesuai dijadikan sebagai perubatan tradisional, minyak urut, minyak rambut, pembuang mekap semulajadi dan juga losyen yang berkualiti tinggi untuk melembapkan kulit yang kering

>Sangat sesuai untuk dijual balik kerana harga bahan mentah yang PALING murah dan kompetitif

>Kami juga bertindak sebagai personal coaching anda untuk membantu anda dalam strategi konsultansi dan pemasaran.

>Kami menawarkan pakej VCO sahaja, VCO+botol, dan VCO+botol+sticker.

Jika anda berminat atau quotation boleh Hubungi team RVCOMS Solution

Ikhwan izman +60 102050104
Iza zain +60 104037716
Pejabat https://wa.me/60108467741
Email rvcoms.hq@gmail.com
Atau Layari https://rvcoms.com/

Niche: Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Bisnes Tradisional
 
1. Kozakfinancials - Wed 10/Jul/2019, 4:52am
Do you need Personal Or Business Finance to give your company or yourself a boost when having difficulties? We offer solutions to achieve your business goals early with it full Range of Repayment Methods & Period, providing reasonable rates that is tailored to your business or your personal needs! ? Easy to Apply ? Flexible Package ? Fast Approval ?, Call +1-808-201-9840 OR reply this ad.  
2. Arun 8 - Mon 23/Dec/2019, 8:52pm
Hi, saya jual minyak kelapa campur aloevera ( Jenama-COCOVERA OIL) Banyak manfaat dari minyak COCOVERA.
1. Masalah rambut
2. Masalah buang air besar
3. Baik untuk asthma
4. Jenama yang terbaik untuk kejagaan kulit dan banyak lagi.
Harga RM20.00 ( 75ml)
Kalau berminta WhatsApp 018-644 7758  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..