Peluang Berniaga Tanpa Modal
Myrascarves @ Myra Scarves
Sun 3/Mar/2013 8:48am [Last Comment]
Kami menjual pelbagai jenis tudung/shawl yang berkualiti tinggi mencari agent dropship. Tiada modal diperlukan.
Like fanpage kami dan jadilah agent dropship kami. Mudah.
www.facebook.com/myrascarves

Atau boleh email ke myrascarves@gmail.com

Niche: Program Dropship
 
1. Hud 7 - Sun 3/Mar/2013, 9:28am
PROGRAM CONSUMER-AEON CREDIT,BOLEH JANA INCOME RM10,000 TIAP-TIAP BULAN!!!SILA EMAIL KE mohamadhod@gmail.com UTK MAKLUMAT LANJUT,TQ  
2. Mocsu - Sun 3/Mar/2013, 9:58am
Salam kami mencari perniaga utk berniaga otak-otak & sata dilokasi perak penang kedah dan lembah klang.call 0192693974(isnin -jumaat jam 9.00am - 5.00pm shj)  
3. Maslinda - Sun 3/Mar/2013, 10:34am
Boleh bg detail pd saya tentang doorship tudung.  
4. Shariza 14 - Sun 3/Mar/2013, 11:41am
email sy detail dropship tudung  
5. Eila Ariela - Sun 3/Mar/2013, 11:55am
boleh bagi saya details? eila.ariela@gmail.com. terima kasih  
6. Nadia 80 - Sun 3/Mar/2013, 12:05pm
Good news for who want side income. Please visit my blog to know details. Its limited okey ;)

http://violetacolorshoppe.blogspot.com/2013/03/welcome-for-dropshipper.html  
7. Faruqee - Sun 3/Mar/2013, 12:10pm
ANDA INGINKAN WANG ANDA BEKERJA UTK ANDA?

TAK MENAJA PUN DIBAYAR?

BONUS TAJAAN YG LUMAYAN DAN BAYARAN YG SEGERA?

RUANG DI LAMAN WEB UTK MENGIKLANKAN BISNES ANDA
TANPA HAD?

PELUANG MENDAPAT WANG SEBANYAK RM600 SEHARI?

BUKAN MLM ATAU DIRECT-SELLING?

MODAL SGT MURAH DAN BAYARAN SEKALI SAHAJA?


Layari di sini utk maklumat lanjut- http://goo.gl/J3Qhe


SELAMAT BERJAYA!!!  
8. Lagimy - Sun 3/Mar/2013, 12:24pm
Iklan @ Jual dan Cari barangan di www.lagi.my

TQ  
9. Rieya 5 - Sun 3/Mar/2013, 12:40pm
Salam..

Nak tahu cara menjana pendapatan melalui internet??

Bermodalkan RM40, anda akan memiliki website sendiri untuk mengiklankan produk anda.

Layari www.nmgnetwork.com/rieya90
untuk maklumat lanjut!  
10. Myrascarves - Sun 3/Mar/2013, 1:35pm
Maslinda dan Shariza 14,
Boleh berikan email anda? Kami akan emailkan details nanti. Thanks  
11. Maz86 - Sun 3/Mar/2013, 1:50pm
detail pls..mazlianahejhar@yahoo.com  
12. Khalif - Sun 3/Mar/2013, 2:13pm
saya berminat dengan dropship tudung. Boleh email saya..alif3105@yahoo.com  
13. Din 68 - Sun 3/Mar/2013, 2:42pm
myrascarves..emel saya dincromok_02@hotmail.com  
14. Nazman 7 - Sun 3/Mar/2013, 2:59pm
saya mencari yang minat nak berniaga rumpai laut tapi tiada modal..minat hubungi 0196215358 atau add fb nazt trading  
15. Sitiery - Sun 3/Mar/2013, 4:20pm
Salam,sape2 berminat cari kerja part time tanpa modal dan free register..

Layari wb ni:
http://earningsip.com/ref.php?page=act/ref&invcod=127462  
16. Sharilkamil - Sun 3/Mar/2013, 5:09pm
sharilkamil89@gmail.com

saya berminat nk jadi dropship tudung..

tolong email detail  
17. Farah Abdullah - Sun 3/Mar/2013, 6:11pm
saya berminal untuk dropship tudung. blh emailkan detail:

firyalfarah@gmail.com  
18. Suzie 45 - Sun 3/Mar/2013, 6:53pm
Kami cari calon serius utk memiliki kedai farmasi serbaneka konsep fraincais dan paling penting percuma dan berisiko rendah. Kenapa risiko rendah sewa bulanan dan sewa pun ditanggung. Jika anda sudah bersedia modal hanya rm5200 dan seterusnya ikut proses disediakan. Contact pn su 016 2020370 sebab kuota tahun ini cuma 200 sahaja.  
19. Bella 81 - Sun 3/Mar/2013, 6:54pm
Email kt sye gk sye bmint  
20. Annaz Collection - Sun 3/Mar/2013, 7:20pm
akaishacollection@yahoo.com
email detail dropshiping dear.thanks  
21. Saney 2 - Sun 3/Mar/2013, 7:28pm
http://www.work4lr.com/?reffer=saney

Dengan hanya modal RM50 anda boleh mendapat pulangan sehingga rm10,000

Program work4lr.com boleh membantu anda yang sedang mencari side income..
Amat mudah dan selamat..dan yang penying program ini bukan scam.  
22. Firdaus 389 - Sun 3/Mar/2013, 10:19pm
Ble email detail dropship kpd sye ppit_86@yahoo.com  
23. Samamsa Av Technologies - Sun 3/Mar/2013, 10:29pm
JANA PENDAPATAN TAMBAHAN DENGAN INTERACTIVE WHITEBOARD!!!!

Memperkenalkan INTERACTIVE WHITE BOARD dengan teknologi terkini untuk pendidikan dan perniagaan.

Untuk mempromosikan INTERACTIVE WHITE BOARD ini, kami membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjadi agen jualan kami.

Apa yang anda perlu lakukan?
- Anda hanya perlu memperkenalkan produk ini kepada rakan/Boss/Guru/Sekolah/dan sesiapa sahaja.

Bagaimana saya ingin memperkenalkan produk ini?
- Kami akan menghantar brochure syarikat kami berserta brochure Interactive White Board melalui email ke email address anda dan anda akan mengunakan brochure kami untuk mendapatkan order anda sendiri.

Adakah ia mudah?
- Ya!!! Ia sangat mudah!!!
Sebagai CONTOH, Jika anda seorang Guru disekolah anda... Anda hanya perlu mencadangkan kepada Guru Besar / Pengetua untuk membelinya. Jika mereka mahukan DEMO, Kami akan aturkan semuanya secara PERCUMA! Anda juga boleh membeli untuk keperluan pengajaran anda sendiri!

Bagaimana untuk mendapat keuntungan?
Senang sahaja. Jika anda YAKIN anda mampu lakukannya, EMAIL ke : samamsa.av@gmail.com dan kami akan menghantar borang pendaftaran kepada anda serta maklumat-maklumat selanjutnya.

Berapa banyak keUntungan yang akan diperolehi?
- Untuk satu unit Interactive White Board anda boleh menjana keuntungan diantara RM200 - RM500. Terpulang kepada anda untuk menentukan berapa anda meletakkan harga daripada harga Kos yang kami berikan!

SANGAT MUDAH BUKAN?
Sekali order dah dapat Untung! Tak perlu melabur beli barang beribu-ribu baru dapat untung! Ini bukan MLM yang kena susah payah nak cari orang bawahan!!! Ini kerja mudah! Modal pun x payah keluar. Sedar2 dah dapat Untung!!! PERCAYA jangan Tak PERCAYA!!!

Anda MESTI YAKIN yang boleh lakukannya walau anda di mana2 sahaja!

Demo, penghantaran, Training, Quotation, Invoice, DO... Semuanya akan kami uruskan!

Daftar lah sebagai AGEN kami sekarang!

Pendaftaran PERCUMA bermula 27 Feb - 31 March 2013 Sahaja. (Yuran Pendaftaran biasa RM50 - 5 Tahun).

Cathy Hussien
018-8157460 / 016-6993389
Marketing and Sales Executive
Samamsa AV Technologies.

LIKE US : http://www.facebook.com/pages/Samamsa-AV-Technologies/179470965525199?ref=hl

_______________________________________________

AVA Interactive Whiteboard
----------------------------
* Using Advanced Infrared Multi Touch Technology
* Specially Designed to Meet Education and Business Needs.
* Seamless Presentation with Unlimited Pages & Work Space.
* Support High Resolution Real Time Handwriting Speed.
* Simultaneous multi user capability Providing Creativity & Fun While Learning.
* A New Way to Inspire your Audience with the Powerful * User Friendly Software provided.
* Displays Vibrant Image with Virtually No Glare.

Features:
-Writing tools required No battery, ink-less and lead free.
- Easy and natural writing feel with high accuracy.
- Hot key functions for quick start.
- Optical sensor pen tray for quick colour choice
- Easily mountable on wall or mobile stand.
anti glare board surface, excellent as projection screen.
- Write, Draw and colour using finger and ink-less pen solution.
- Extreamly durable and sturdy.

Function & Value:
-AVA Interactive Whiteboard is a critical component in a Multimedia presentation as it enables the presenter to input handwriting or annotation to illustrate with ease.

-AVA Interactive Whiteboard provides the functionalities of whiteboard, projection screen and as a large tablet monitor with full PC control. Hence presentation can be done seamlessly from one location.

- Integrates interactive briefing, interactive learning and interactive information sharing functions.

- Provides the function to realize online conferencing, online discussion or long distance teaching on both LAN or on the internet.

- Compatible with Microsoft application software, can be operated on the digital Ava Interactive Whiteboard; users can edit or correct their presentation or add notes and/or draw, graphs, save and/or print files or send/ receive emails all via the board.

Application
------------
Business and conference :-
The AVA Interactive Whiteboard is highly suitable for all your company meetings and product
presentations, financial meetings, progress discussions and board meetings, this cutting edge technology makes meetings more effective and successful.
It also provide functionality to realize online conferencing or online interactive discussions on both LAN or internet.

Training :-
For a successful training session or presentation, the AVA Interactive Whiteboard provides the trainer a platform to do full illustration in color with picture and diagram even for the most advanced technical subjects. It makes learning easy and exciting, it is essential for presenting information, note taking and improving group?s dynamics.

Teaching :-
The AVA Interactive Whiteboard is absolutely indispensable in today?s world of education.
Transfer of educational material, application or various program, visual support, saving notes and subsequent digital distribution makes the AVA Interactive Whiteboard the best educational aid.

AVA Interactive Whiteboard provides visually simulating ways for teachers to effectively engage students and enrich learning.

Long distance learning & teaching on both LAN or Internet is another application that AVA Interactive Whiteboard provides to teachers & students.  
24. Hafiz 489 - Sun 3/Mar/2013, 10:47pm
hai sori tumpang iklan , sesiapa berminat untuk menjadi agen dropship, sila lawati kami di fb -------> Calomera atau email di syathirahhanim@gmail.com  
25. Mrkrahoz - Sun 3/Mar/2013, 11:01pm
Nak wat Shopping Cart online sendiri siap domain+hosting? Sy bagi murah! Boleh hubungi sy 017-8984907.. krahoz@yahoo.com  
26. Rahsiacinta 2 - Sun 3/Mar/2013, 11:29pm
salam..tumpang lalu,

BERMINAT MENJADI RAKAN NIAGA NOVA HEALTH / TAMBAH PENDAPATAN?!!

-Boleh jadi DROPSHIP, tanpa modal keuntungan memang best.
-Boleh buat pembelian secara borong.
-Boleh sms/whatsapp :018-3884833 (zura)
-Boleh lihat details di sini ye http://www.rahsiacinta.my/nova/  
27. Zaharibj - Sun 3/Mar/2013, 11:36pm
peluang mudah buat duit, tanpa modal... jadi agent pemasaran... daftar percuma di http://jimatbiz.blogspot.com/  
28. Kamarul 26 - Sun 3/Mar/2013, 11:43pm
Tanpa modal,daftar percuma,insyallah bole tambah duit poket.tgk surveyonlinepaid.blogspot.com  
29. Hud 7 - Mon 4/Mar/2013, 12:01am
Tumpang iklan,bagi mereka yang ingin menambah pendapatan bulanan secara part time,sesuai bagi mereka yang bakal berkahwin dan ingin menabung,mereka yang kesempitan akibat melangsaikan hutang bulanan dll,mari sertai kami menjana income sehingga RM10,000 setiap bulan dengan program consumer Aeon Credit,bagi yang berminat sila email ke mohamadhod@gmail.com,prefer kepada mereka yg tinggal di Selangr,KL,NS,tq  
30. En Jeri - Mon 4/Mar/2013, 7:43am
salam utk semua.. jual beli hartanah 1 malaysia yang tengah top..
www.hartanahmurah.com
jual beli hartanah dengan pantas..
semoga dapat membantu..  
31. Bro 2 - Mon 4/Mar/2013, 11:22am
Detail plzzz..bro574@yahoo.com :-)  
32. Nurul Shazliayana - Mon 4/Mar/2013, 4:27pm
bg detail...
email kn ye kat sy
sunyana83@yahoo.com  
33. Purple Ungu - Tue 5/Mar/2013, 3:04pm
berminat
email detail
me_zahida@yahoo.com  
34. Myseri - Thu 7/Mar/2013, 8:36am
email detail
sweetonlineshoppe@gmail.com  
35. Alif 24 - Sat 9/Mar/2013, 7:19pm
email detail soul_society213@yahoo.com  
36. Alyn - Wed 13/Mar/2013, 10:51am
details plz....alyn79@gmail.com  
37. Rawiah Athirah Binti Rozhaly - Thu 9/May/2013, 2:03pm
boleh email sy pasal dropship ny..saya minat nk berniaga,tapi tiada modal...  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..