Peluang Bekerja Dari Rumah di Melaka
Ms Wong 4 - Tue 23/Mar/2021 10:16am
PART TIME/FREELANCE/FULL TIME
Salam warga majalah.com,
Membuka peluang bekerja dari rumah pembungkusan bahan-bahan menjahit seperti pin-pin, jarum, dan sebagainya.

Peluang ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang tinggal di kawasan Batu Berendam dan Melaka Tengah sahaja, tidak mengira bangsa, agama dan latar belakang, yang penting jujur, rajin dan berniat baik untuk menambah duit belanja poket.

Di musim PKP/PKPP/PKPB baru-baru ini, ramai antara kita yang hilang punca pendapatan atau pengurangan gaji, di sini saya memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk bekerja dari rumah/part time atau full time pembungkusan dari rumah sendiri atau bekerja bersama saya di tapak rumah saya (Batu Berendam) untuk membungkus bahan-bahan tersebut.

Bermula pada May 2021. Pembayaran akan dibuat mengikut jumlah pembungkusan setiap unit atau kotak yang disiap.

Sila comment di bawah, emel, atau whatsapp:
emocha1401@gmail.com
https://wa.me/60107123585
(whatsapp sahaja).

Niche: Iklan Terbuka | Diskusi Bisnes
     
  1. Hazrul Nizam - Tue 23/Mar/2021, 10:11pm
    Saya harap Tuan/Puan jujur menawarkan peluang pekerjaan. Terdapat sindiket peluang kerja dari rumah (harap harapnya tuan tidak terlibat) yg menawarkan muslihat:

    1) Kerja dari rumah utk sesiapa sahaja

    2) pekerja perlu beli bahan bahan sebagai deposit

    3) setelah siap bungkus, pulangkan semula kepada owner dan dibayar serta merta. (wang bayaran sebenarnya diambil dari peserta baru dan diberikan kpd peserta lama)

    4) pusingan seterusnya pekerja perlu beli lagi bahan bahan dgn jumlah yg lebih besar. kali ini terdapat tempoh yg agak panjang sebelum owner membelinya semula. setelah sampai waktu yg ditetapkan, owner melarikan diri dgn wang deposit bahan dari pekerja.

    Saya mohon Tuan/Puan tidak terlibat dalam sindiket seperti ini.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..