Pelancongan Melaka - Tempat Penginapan & Sajian Makanan
Nur 195 @ Km Chalet Travel And Tours - Tue 20/Dec/2011 10:22am [Last Comment]
Kami menyediakan tempat penginapan, sajian makanan disamping menyediakan perkhidmatan untuk melancong ke bandar melaka.

untuk melancong, kamu memuatkan 14 org penumpang atau keluarga yang kecil untuk melancong di sekitar tempat menarik di melaka untuk 1 hari.

Chalet- 41 unit (RM 60, RM 90, RM 100, RM 120, RM 250). boleh lawati laman web kami utk maklumat lanjut..

www.kmchalet.com
atau hubungi 06-3878033/0126544639

Niche: Pakej Pelancongan
     
  1. Nur Rashidah 2 - Tue 20/Dec/2011, 1:56pm
    thanks.. ad kerja kosong x?sebelum ni saya buat trip sendiri... boleh x nk join? ni no sy 0147201821  
  2. Amir 55 - Wed 21/Dec/2011, 11:13pm
    km chalet ni saya dah pergi. memang puas hati. tuan hj tu memang baik hati dan lebih kurang je. kalau nak g sana saya syorkan ambik sekali pakage makan dia . murah dan berbaloi2. insyaallah kalau ada rezeki saya dan family nak dtg lagi.  
  3. Scha 6 - Thu 22/Dec/2011, 9:49am
    mcam best je ni ada contract rate untk agent x? mz.schaiera@gmail.com  
  4. Lieza Daud - Fri 23/Dec/2011, 1:15pm
    nape x leh masuk website dia nie??  
  5. Razali 21 - Mon 26/Dec/2011, 11:58pm
    Betul. Memang terbaik. Tempat cantik, bersih dan suasana damai.


    -------------------------------------
    Jom sertai Edamas Fx. Call/SMS saya Razali di 017-4964690  
  6. Nur 195 - Thu 29/Dec/2011, 10:38am
    lieza: Try to access back. www.kmchalet.com.  
  7. Nur 195 - Thu 29/Dec/2011, 10:48am
    Klu ade sesiapa berminat utk membuat lawatan ke bandar melaka, sila hubungi kami. Kami akan membawa anda melawat di tempat2 menarik sekitar Ayer Keroh dan lawatan ke bandar dari tempat penginapan kami di KM CHALET. Antara tempatnya;
    Lawatan di Ayer Keroh
    * Taman buaya
    * Taman rama-rama
    * Zoo
    * Mini Malaysia
    * Hutan rekreasi

    Lawatan ke bandar:
    * Menara Taming Sari
    * Melaka River Cruise
    * Muzium
    * Bangunan The Stadthuys
    * A? Famosa
    * Jonker Walk
    * Dataran Pahlawan
    * Melihat pemandangan di Melaka  
  8. Nur 195 - Thu 29/Dec/2011, 11:01am
    Selain di Melaka, kami juga menyediakan perkhidmatan utk. ke Nilai/ Tangkak/ Kuala Lumpur sebagai tempat terkenal utk membeli-belah dengan harga yang murah. Muatan penumpang yang dibenarkan 13 org.
    Untuk penduduk di sekitar Melaka/ Port Dickson, boleh menghubungi pihak kami di talian 019-2154212/012-6544639/06-3878033 utk pertanyaan lanjut.  
  9. Nur 195 - Thu 29/Dec/2011, 11:19am
    Emel: lyngarlz@yahoo.com  
  10. Nur 195 - Thu 29/Dec/2011, 11:33am
    sesiapa yang ingin menyewa van untuk event rombongan perkahwinan, melancong, lawatan dan sebagainya boleh hubungi saya. Pemandu disediakan. harga sewaan berpandukan jarak dan boleh dirunding. tempahan untuk sewa pada masa akan datang juga diterima.

    lyngarlz@yahoo.com/ 019-2154212.  
  11. Nur 195 - Tue 18/Jun/2013, 6:11pm
    Pihak kami juga ada menyediakan pakej homestay+melancong sekitar tempat2 menarik di melaka 2 hari 1 mlm.jangan ketinggalan membawa keluarga anda bercuti. sila hubungi talian hotline kami:

    012-3038345/012-6621593/ 012-6544639  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia