Pelaburan Forex Terbaik 2012!
Aidel - Thu 9/Feb/2012 12:15pm [Last Comment]
Salam kepada semua warga MC. Kepada anda yang berminat nak join pelaburan forex, keuntungan sehingga 170% seminggu. Minimum pelaburan USD50 & anda akan diberi statement setiap minggu.

Berminat emel ke:
exchangerforex@gmail.com

Niche: Forex Malaysia
 
1. Melia 2 - Thu 9/Feb/2012, 12:39pm
email detail bleh?
bagaimana dan macamana?

melia.garage@yahoo.com
TQVM  
2. Akattiyan - Thu 9/Feb/2012, 1:02pm
emailkan details kpd sy (agatheys@gmail.com)  
3. Hakimi - Thu 9/Feb/2012, 1:48pm
email akustart3@gmail.com  
4. Aidel - Thu 9/Feb/2012, 2:42pm
Trading ini hanya untuk 7 hari sahaja. Selepas itu anda boleh invest lagi. Selepas 7 hari anda akan menerima statement trading akaun beserta keuntungan & pelaburan anda.  
5. Puteri85 - Thu 9/Feb/2012, 4:00pm
sy berminat email detail
ctmuslihah_kl@yahoo.com  
6. Mahadi Sulaiman - Thu 9/Feb/2012, 4:43pm
berminat : peluru_kapur@yahoo.com / mahadi.sulaiman@com.canon.co.jp  
7. Khairul Asyraaf 2 - Thu 9/Feb/2012, 6:37pm
BERMINAT! INFO! khairul_asyraaf94@yahoo.com.. tolong inform lepas dh sent email..  
8. En Razlan - Thu 9/Feb/2012, 10:04pm
info kat,. benx2max@yahoo.com  
9. Ramlan - Thu 9/Feb/2012, 10:22pm
minat info2

binsudin68@yahoo.com.my  
10. Ryzal Ryzaki 2 - Fri 10/Feb/2012, 12:31am
BERMINAT!! email - saudagar_tanah@yahoo.com  
11. Mohd Fadhil 5 - Fri 10/Feb/2012, 12:34am
nk jgk!!!!
kartello08@yahoo.com  
12. Sara 74 - Fri 10/Feb/2012, 5:09am
wani.sarah@yahoo.com  
13. Nurul 326 - Fri 10/Feb/2012, 12:08pm
wawa_naz@yahoo.com.my  
14. Fariza 2 - Fri 10/Feb/2012, 2:45pm
Berminat
Plez emel ke fariza_ishak@yahoo.com  
15. Imran 27 - Fri 10/Feb/2012, 3:18pm
SILA EMAIL toyek_makan@yahoo.com  
16. Hairee 2 - Fri 10/Feb/2012, 9:38pm
pls email norhaireehariss@yahoo.com.

tq  
17. Shahrul Nizam 4 - Fri 10/Feb/2012, 10:22pm
shahrulmara@gmail.com  
18. Azahar 10 - Fri 10/Feb/2012, 10:43pm
Sila email azrmohd@rocketmail.com  
19. Fadzli 24 - Fri 10/Feb/2012, 11:28pm
~ saya nak join.. email ke prointec1980@yahoo.com  
20. Salmi 2 - Sat 11/Feb/2012, 12:20am
email mlmoneylove@gmail.com  
21. Wan8484 - Sat 11/Feb/2012, 1:30am
email details wan8484@gmail.com  
22. Zarin 6 - Sat 11/Feb/2012, 1:47am
email pd saya dzahrinas@yahoo.com  
23. Faris 43 - Sat 11/Feb/2012, 1:49pm
email fariskecikz@yahoo.com  
24. Kery - Sat 11/Feb/2012, 1:58pm
USD100 akan diberi kepada mereka yang signup dibawah link ini, jika berminat untuk dapatkan USD100 sila copy/paste link ini
http://www.forex-metal.com/affiliate/19643/1  
25. Info Urusniaga - Sat 11/Feb/2012, 4:39pm
Sila email detail ke info.urusniaga@gmail.com  
26. Mhbpower - Sat 11/Feb/2012, 4:40pm
Kery--dapat USD100 pastu apa syarat nak keluarkannya?  
27. Aidel - Sat 11/Feb/2012, 5:43pm
Kepada sahabat wc semua yg belum mndpt reply emel saya, saya mohon maaf penyertaan skrg dh CLOSE. tq.  
28. Adi 2 - Sun 12/Feb/2012, 5:11am
Sesiapa yang berminat untuk mengetahui teknik pelaburan fcpo boleh sertai preview percuma saya.berminat sila email ke mahadir_m1@yahoo.com  
29. Prince 3 - Sun 12/Feb/2012, 10:12am
salam.. bro aidel..
bila penyertaan akan dibuka semula?
sila email info ke princeforex@yahoo.com  
30. Nurulfidayu Binti Hamzah 2 - Mon 13/Feb/2012, 9:51am
http://adv.justbeenpaid.com/?r=ug2BdZQzfm&p=98-2-1
Cara termudah..online sajer..bg yg bz..  
31. Haz Man712 - Mon 13/Feb/2012, 9:24pm
emailkan..haz_man712@yahoo.com  
32. Rahz Ameer - Tue 14/Feb/2012, 11:27pm
Salam Aidel,
xde nak buka penyertaan lagi ke?
emailkan info...
rahz.1707@gmail.com  
33. Aidel - Sun 19/Feb/2012, 7:48pm
CLOSED  
34. Wazir 3 - Wed 22/Feb/2012, 10:09pm
salam aidel,tolong bukak satu unit utk sy boleh saudara aidel ,tolong email info berkenaanya trm ksh  
35. Norazman 9 - Fri 24/Feb/2012, 2:35am
Salam Aidel,mana statement trading?Dah 7 hari atau minggu depan ke?  
36. Zahar 33 - Fri 24/Feb/2012, 8:40pm
dalm ramai2 yg reply ada yg masuk x?dah dpat ke untung yg dijanjikan?  
37. Monyamin - Sat 25/Feb/2012, 1:59am
DAH DPT UTG KE?  
38. Mahmud Abd Wahab - Sat 25/Feb/2012, 10:22am
email kat saya detail...dr.mhw09@yahoo.com  
39. Zekzero - Fri 2/Mar/2012, 10:00pm
nk join jgk.. tkkn dh tutup??? zdorantis@yahoo.com  
40. Noor Nazry Zakarya - Sat 3/Mar/2012, 4:39pm
join sy pula di bawah Koperasi Bina Usahawan Utara Berhad.. kobuub@gmail.com atau layari http://rgcxplus.com/azkakza nie trade tak ada margin call khas utk gold sahaja... bleh trade sendiri pun lg bgs.. nak sy trade pun boleh tp ada syaratnya...  
41. Norazman 9 - Tue 6/Mar/2012, 8:02pm
Si aidel ni janji nak bagi statement dan profit payment tapi sampai hari ni dah dua minggu senyap aje .Betullah melayu ni bangsa sendiri pun nak tipu.  
42. Tuan Penasihat - Tue 6/Mar/2012, 11:11pm
Tautakpe!!!  
43. Shirobee - Thu 8/Mar/2012, 11:05pm
email please at blisscakeheaven@gmail.com  
44. Mhbpower - Mon 12/Mar/2012, 9:00am
Email saya terima pada 3 March yang Lalu.
Orang yang tipu, dia belum tentu selamat

From: Aidel Hazwan
Sent: Saturday, March 3, 2012 5:45 PM
Subject: Re: Pelaburan USD50

Salam,

So bagaimana tuan, anda berminat nk melabur?
Statement akan diberi kepada setiap peserta atas nama peserta sendiri setiap minggu. Esok (Ahad) Closed. Akan dibuka semula Isnin. Sekarang tengah buat payment profit kpd peserta2 minggu lalu. Saya akan hubungi/sms anda selepas pembayaran anda diterima untuk memberikan KOD ID anda.. tq  
45. Juta1 - Mon 12/Mar/2012, 6:05pm
aduh...aku pun terkena..

kenapa lah perlu ada org yg suka menipu ni...patutlah takde telefon number.

harap2 ada respon nnt..dah lebih seminggu ni.email pun x balas ni.

ada saper2 dapat contact si aidel ni?

t.kasih  
46. Juta1 - Fri 16/Mar/2012, 5:41pm
SI AIDEL PENIPU....HATI2 TUAN/PUAN.

email pun dah takde respon.

aku kena RM150.Nasib baik main kecil jer.,org lain tak tahulah.

sape yang terkena tu,pakat2 cite kat sini.Ada details ttg dia lagi bagus.


"hidup tak senanglah makan duit haram"  
47. Juta1 - Mon 19/Mar/2012, 9:41pm
tuan2,sy terima email dari si aidel ni:

Salam tuan,

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa. Anda Berminat melabur di FOREX??

Disini saya buka semula share forex trading dengan anda jika anda berminat.

Trading Forex ini saya akan lakukan sendiri tanpa terlibat dengan mana-manapihak. Saya telah menjalankan trading forex sejak 2010, Alhamdulillah
setakat ini keuntungan nya agak lumayan. Risiko kerugian setakat ini
hampir TIADA kerana saya menggunakan SOFWARE yg terbaik & memang
POWER! Bukan ROBOT & sebagainya...

Minimum pelaburan: USD50.
Contoh: Jika anda melabur $100, lepas 7 hari anda akan dapat $150-$170
termasuk modal anda.

Purata keuntungan dalam 7 HARI 150-200% termasuk modal.

Tujuan saya cuma untuk mengajak anda menjadi rakan kongsi untuk share
bersama-sama mendapat keuntungan yang lebih BESAR & LUMAYAN. Apa yang
perlu anda buat cuma depositkan amaun yg anda ingin share dengan saya
kemudian tunggu selepas 7 hari, segala keuntungan anda akan terus
withdraw ke akaun Liberty Reserve anda.

U/P: Segala urusan Deposit/Withdraw menggunakan akaun LIBERTY RESERVE.
Ini bagi mengelakkan sebarang risiko yang akan melibatkan pihak Bank
dan juga tidak mahu dianggap mengambil deposit haram. Harap Maklum.

JIka anda berminat, reply emel saya.
tq.

HAIRAN BETUL,KITA EMAIL MINTA MODAL DAN PENJELASAN,DIA REPLY SURUH LABUR LAGI...PENING2...  
48. Tuan Penasihat - Tue 20/Mar/2012, 10:41am
Dengan menggunakan LR boleh elak kena cekup ke kalau tujuan sama iaitu utk trade forex seperti yg dimaksudkan oleh BNM?

http://www.bnm.gov.my/index.php?ch=14&pg=17&ac=15&full=1  
49. Juta1 - Tue 20/Mar/2012, 12:41pm
Ini id LR dia U3555959 (Aidel Hazwan) .Cam ner nak trace details ye?sape tau?

Saper2 lg yg tertipu dgn si aidel ni ye?  
50. Mhbpower - Tue 20/Mar/2012, 5:21pm
Email dari si penipu:

From: Aidel Hazwan
Sent: Friday, March 2, 2012 9:09 PM
Subject: Re: Pelaburan USD50
minimum pelaburan usd50. saya tak guna lot.
statement hanya diberi kepada ahli2 berbayar sahaja. harap maklum. tq.  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..