Pelaburan Emas Fizikal Cepat Sebelum Harga Emas Melambung Pada Tahun Hadapan.
Mieoreo - Fri 2/Dec/2011 2:34pm [Last Comment]
Salam dan selamat sejahtera...

Kenapa pelaburan emas?????

Kenapa kita perlu memberi wang kepada orang lain untuk menguruskan pelaburan emas kita... tanpa melihat sendiri emas tersebut..
sedangkan kita boleh menguruskan sendiri wang dan pelaburan emas yang terbaik untuk kita...

Kebanyakan rakyat Malaysia sudah mengetahui bahawa pelaburan emas adalah pelaburan yang terbaik. Soalan yang sentiasa bermain di fikiran ialah bagaimana

mahu membeli emas untuk pelaburan? Oleh itu...

utk info2 emas dan belian emas fizikal utk pelaburan termudah hubungi saya atau like page https://www.facebook.com/PzalGold untuk mengetahui info lanjut berkenaan pelaburan emas fizikal...

jika anda mempunyai kesedaran untuk menyimpan dan membuat pelaburan emas jangan segan2 untuk like page https://www.facebook.com/PzalGold, kami merupakan pengedar emas 100% bumiputera. disini kami menjual pelbagai produk emas dengan harga mampu milik untuk semua dibawah harga pasaran. InsyaAllah... beli hari ni esok sudah untung.

Kami juga menyediakan seminar percuma di seluruh negara kepada sesiapa yang ingin tahu cara pelaburan emas yang terbaik untuk anda. saya sendiri akan mengajar anda macam mana pelaburan emas boleh dilakukan di ar-rahnu bank rakyat, agro bank, dan lain-lain..

Pulangan yang sangat memuaskan...

sila hubungi saya 019-2661786/012-2655337 dan email mso.oreo@gmail.com untuk tempahan sekarang.

terima kasih

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Mieoreo - Fri 2/Dec/2011, 2:59pm
harga emas 2/12/2011

1 SGBB001,5,6,7 Bracelet 916 10,20,30,50 RM 181.60 RM176.2
2 SGBB002,3,4 Bracelet 916 10,20,30,50 RM 180.80 RM175.4
3 SGB001 - 004 Bangle 916 10,20,30,50 RM181.60 RM176.2
4 SGN001 - 005 Necklaces 916 20,30,50 RM 180.80 RM175.4
5 SGP001 - 003 Pendant 916 5.78,6.65,7.61 RM 181.60 RM176.2
6 SGP004 - Pendant 916 (M) 2 RM 185.90 RM180.3
7 SGR001,2,3,4 Ring Solid/Design 2 RM 180.80 RM176.2

Updated harga hari ni... cepat2... murah2...  
2. Faisfx - Fri 2/Dec/2011, 3:37pm
wahhh...cepatnya harga emas ni naik dan terus naik..  
3. Yannie 3 - Fri 2/Dec/2011, 7:39pm
Sy xphm la.. Email details ke hyril_1473@yahoo.com. Tq  
4. Tarabas216 - Fri 2/Dec/2011, 11:16pm
email kat saya jugak tarabas216@gmail.com  
5. Mieoreo - Sat 3/Dec/2011, 9:07am
saya rase dah cukup jelas sy terangkan kat atas tu...  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..