Pelabur untuk Bisnes Trading CPO dan Olein Diperlukan.
Hairi 55 - Mon 9/Jan/2012 2:54pm [Last Comment]
Salam warga majalah.com, saya Hairi memerlukan fund untuk biznes trading CPO dan olein. Company saye ade lesen mpob untuk eksport dan untuk lesen import kami ade lesen dr refinery GLC. Surat LOI dan kontrak untuk supply dah ade, cume skarang sangkut kat fund. Funder skarang yg ade, full LC tp kami juga perlukan cash untuk bayar kapal, transport and surveyor.Supplier kami adalah dari Belawan Indonesia, harga bawah 1000usd, dan buyers kami adalah company GLC di Malaysia. Profit sharing kite bleh bincang mase meeting nnti. Boleh email saye di tradingbiznes@gmail.com @ call 013-2449386

Niche: Mencari Pelabur | Pembekal Minyak Masak | Ladang Getah Kelapa Sawit
 
1. Zainal Anuar Ruslan - Mon 9/Jan/2012, 5:07pm
saya akan memulakan khidmat pengiklanan risalah. sebanyak 3000 risalah akan diedarkan di Kulim, Sungai Petani dan Baling. ini untuk edisi pertama, seterusnya jumlah risalah akan bertambah. harga ruangan iklan amat berpatutan. gabungan pemasaran online & offline akan memberi impak yang lebih tinggi. untuk maklumat lanjut, sila layari
http://iklanekategoh.blogspot.com/ khidmat kami pasti dapat membantu perniagaan tuan-tuan dan puan-puan  
2. Mayazahara - Mon 9/Jan/2012, 10:31pm
pngedar minyak cpo5 .. 0129829320  
3. Salleh 30 - Wed 11/Jan/2012, 12:54am
berminat sallehrashid77@yahoo.com 0129777847  
4. Shanks X - Wed 11/Jan/2012, 5:28pm
boleh htr details ke shanks_x@yahoo.com  
5. En Syam - Thu 12/Jan/2012, 12:15pm
good oppurtunity
my boss says ok n still need to meetup!!
me at KL area when can meet to hear detailsss TQ
mymaa05@yahoo.com.my  
6. Sueweal - Thu 12/Jan/2012, 8:53pm
JOIN VIRGIN GOLD DAPAT DIVIDEN RM1000 LEBIH N KEATAS ATAU DAPAT FIZIKAL GOLD TIAP2 BULAN X CAMPUR JUAL BELI EMAS. MODAL MINIMA RM9000.00 (2lot). JOIN 5 LOT bwah sy sahaja PERCUMA SAMSUNG W. suhail.najid@gmail.com. jika dah join n dah puas makan dividen boleh ambil semula modal ikut nilai saham semasa yg sememang nya naik tiap2 bulan.  
7. Hairi 55 - Fri 13/Jan/2012, 12:54am
Terima kasih atas respon dari semua warga majalah..saya dah hantar details, and ada company yg jadi my buyer, thanks a lot to brother joe, but im still looking for the fund, en. syam bleh contact saye tak?  
8. Lionet Ventures M Sdn Bhd - Wed 15/Feb/2012, 8:18pm
kami mencari pelabur untuk membeli buah kelapa sawit , sesiapa yang berminat bolehlah hubungi saya 0166596620 Hisyam.  
9. Kamal 143 - Thu 8/Mar/2012, 11:56am
Please contact me at klarisabh@gmail.com regarding the fund  
10. Hairi 55 - Wed 21/Mar/2012, 1:51am
ok, dah emel..  
11. Zebar - Sun 6/May/2012, 2:25pm
kita bincang profit sharingnya berapa daily capacity.bpa transaksi seminggu.. fund...minima boleh keluar rm 1 juta..minima..emel saya zebarismail@yahoo.com  
12. Hanif 26 - Fri 25/May/2012, 2:02am
email:gemersiknada@gmail.com
Funder ready if LOI,n document sedia ada tq..  

Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..