Pekerja Part Time Diperlukan - ewamoney.bid
Mohd Jamilkhair Bin Abd Rahman - Thu 19/Jul/2018 2:39pm [Last Comment]
Peluang Jana Duit RM500 atau lebih sehari tanpa modal..

Saya nak perkenalkan satu program yang boleh membuat pendapatan sampingan.. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. tiada tipu muslihat (Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun).. Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.. saya baru 8 jam join dah usd300.

Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah, Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

Kalau dah faham dan nak register, terhad untuk 40 orang sahaja! sila ke :
http://ewamoney.bid/5121088000226/

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal | Buat Duit
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Izzati Rosdi - Thu 19/Jul/2018, 2:41pm
    saya dah register tapi saya x pham mcm mne nk guna. boleh terangkan kt saya x?  
  2. Mohd Jamilkhair Bin Abd Rahman - Thu 19/Jul/2018, 2:50pm
    salam, kumpul duit dengan klik iklan yang disediakan,setiap iklan dapat usd dan cara withdraw ada didalam website tersebut, tq.  
  3. Shahida 43 - Thu 19/Jul/2018, 2:58pm
    Saya dh buat tapi tak boleh withdraw duit tu. bila tanya admin senyap je..blh bantu sya ke?  
  4. Mra66 - Fri 20/Jul/2018, 12:35am
    Nk withdraw mcmana. Katanya utk beginners kena ada $150 keatas. Bila dah ada kena cari affiliate seramai 40 orang. Kalu susah nk dapat affiliate boleh beli pulak dlm tu. Mcm scam je. Mmg la tak keluar duit pon.  
  5. Fadli Hamzah - Fri 20/Jul/2018, 4:43am
    tuan yg buat posting ni pun dah terkena la gamaknya..
    last2 kena cari 40 org..
    pastu kita2 pulak terkena..
    company yg buat iklan makin kaya.. sbb dia tunjuk kat client yg iklan dorg ramai yg view..
    so makin ramai yg buat iklan dgn dorg.. company makin masyuk.. kita pulak.. jadi tukang click iklan tu..yg xdapat pape..  
  6. Bensen - Fri 20/Jul/2018, 11:22am
    H! Ni ke agak2nya dh 10kali lebih aku tgoj iklan ni. Tolong boss, jgn siarkan/share iklan sbb website tu adalah SCAM. NAK TAHU!?

    Ni, cuba korang klik/copy link ni eramoney.site laman web lain, tapi dalam masa. Byk lgi laman mcm ni. So jgn terpedaya dgn web tu ya. Kalau korang tk on, auto korang akan diremove dri web tu.

    Kenapa tk join dgn saya, kita sama2 jadi agent broadband, mcm Unifi, streamxy, Time Fibre, Maxis Fibre & etc.

    Zero modal.

    Ikut saya saya. Tapi sy takpsa

    Contact / Whatsapp : www.wasap.my/601125645374  
  7. Fadli Hamzah - Sat 21/Jul/2018, 5:37am
    admin forum..xpantau post2 kat dlm majalah.com ni..byk sgt yg scam.. along berlesen.. mlm..
    cuba jadi kan 1 ruang perniaagaan yg betul2..tmpt utk kembang kan pasaran.. ni x..
    org mintak derma pun ada kat sini..  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.