Pekerja dan Tukang Masak Restoren - B.B.Bangi
Fazil 3 - Sat 23/Apr/2011 9:27am [Last Comment]
Pekerja dan tukang masak utk restoren di Bandar Baru Bangi di kehendaki dengan segera
Tel: 017-8822147/8
016-9542930

Niche: Kerja Kosong | Kerja Kemahiran | Bisnes Restoran | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Abg Piee - Tue 26/Apr/2011, 12:02am
24.4.2011 jam 12tghari di tv3 rancangan" jalan jalan cari makan"episod kje 12,kedai saya warong asam pedas power abg piee di jln puteri hang li poh bkt cina melaka ada di pertontonkan salah satu dari kedai makan yg terlibat dalam pengambaran JJCM tu,makanan utama di kedai saya tu ialah masakan yg unik sekali di melaka, masakan Asam pedas power ada lah masakan traditional orang lama lama melaka yg telah di upgredkan dan diberi nama sempena kepedasan nya sebagai 'ASAM PEDAS POIWER",kini saya saya telah pun membuka 2 lagi cawangan baru di bandar hilir melaka dan satu lagi di tmn setiawangsa kuala lumpur,dan juga saya telah pun melakukan satu anjakan paradigma....dgn mengeluarkan perencah asam pedas power dlm bentuk serbuk agar dapat di kembangkan lagi rangkaian perniagaan asam pedas power ini dalam bentuk francais....klu ada peniaga kedai makan yg berminat untuk menjual masakan asam pedas power yg ori dari melaka ini,saya sedai membekalkan perencah ini dan memberi tunjuk ajar cara nak memasak asam pedas power,anda pasti akan dapat melihat sesuatu perkembangan yg amat merangsangkan dari pelanggan pelanggan anda bila anda menambah satu lagi menu masakan yg amat terkenal di melaka dan kini mula di minati di.kuala lumpur....sekiranya ada yg berminat sila hubungi saya di 013 2945587 atau email asampedaspowerabgpiee@gmail.com.....dan sila layari asampedaspower.blogspot.com t.kasih  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..