Memerlukan Pekerja Asing
Burhan 13 @ Ecru Tuckshop
Tue 21/Oct/2014 2:03pm [Last Comment]
hi,
saya bercadang untuk membuka kopitiam di Johor, dan saya memerlukan pekerja asing.

burhanuddinmohd@gmail.com

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Jon Sitepu 2 - Wed 22/Oct/2014, 1:11am
Saya tinggal di kl...sekiranya gaji sesuai saya mau kerja di jb....brpa gaji yg di tawarkan?fasilitas yg disediakan???jon sitepu...0183703537  
2. Juweita - Wed 22/Oct/2014, 7:27am
Jika berminat utk pekerja asing sila hubungi saya jue 0137143299  
3. Burhan 13 - Wed 22/Oct/2014, 10:57am
Hi Jon

Gaji yang akan ditawarnkan RM 900 + rm 50 (elaun Kehadiran) + KWSP + Hostel + makan  
4. Lina 376 - Wed 22/Oct/2014, 1:57pm
Hubungi Lina (012-7095517) jika anda:

- perlukan pekerja asing untuk sector perkilangan/pembinaan/pembersihan
- perlukan pekerja asing untuk membantu perniagaan anda
- perlukan approval/calling visa/dp10  
5. Zul75 2 - Thu 23/Oct/2014, 8:04am
En Burhan,...
Tuan Sudah ada kelulusan KDN untuk mengambil pekerja asing ke?
Jika Sudah ada, saya boleh uruskan kemasukan pekerja asing yg tuan Mahu dari apa juga negara.

Sila hubungi saya 014-3443608  
6. Kapak81 - Thu 23/Oct/2014, 2:43pm
Email saya jek1855@yahoo.com  
7. Hafiz 862 - Thu 23/Oct/2014, 9:54pm
urusan pekerja asing boleh whatsp...
1-perlukan minit extend atau lanjutan (company sahaja)
2-uturn
3-kosong

0132311566  
8. Ameeraida - Fri 24/Oct/2014, 4:32pm
ada satu wanita acheh single lagi n umur 22tahun..nk kerja yg bukan kerja maid..kosong..fee rm2000(gaji rm800 keatas)..ada tmpt tinggal dsediakn.For better info.trus je kol 01112253393  
9. Rizwan 25 - Sat 25/Oct/2014, 9:27am
perkerja on standby call me back 0193235323  
10. Zul75 2 - Mon 27/Oct/2014, 6:46am
60 pekerja binaan siap permit bersedia utk bekerja.
Dapat kan pekerja dengan zero cost dari saya,

Sepasang Suami Isteri Indonesia baru Sampai Mahu bekerja dalam apa juga bidang.

2 orang pekerja Indonesia , major Dalam Pembinaan bangunan dan kayu, sedia utk bekerja.

1 orang Nepal sedia utk bekerja dlm apa juga bidang.

Hubungi Segera 014-3443608  
11. Adam Dave - Thu 13/Aug/2015, 9:36pm
Kerja 5 hari seminggu(Isnin-Jumaat). Kawasan Senai, Johor.
* Mula 10.30pg hingga 5.30ptg. Hanya 7 jam sehari. Kalau habis awal boleh balik awal gaji tetap bayar 7 jam sehari.
* Perlu seramai 5 orang.
* Makanan ad dsediakan.
* Kerja simple bukan macam restoran banyak order and so on.
* Tidak perlu pengalaman.
* Gaji RM4/jam.
* Msg 0187769964 atau watsapp 0142934057  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..