Memerlukan Pekerja Asing
Burhan 13 @ Ecru Tuckshop - Tue 21/Oct/2014 2:03pm [Last Comment]
hi,
saya bercadang untuk membuka kopitiam di Johor, dan saya memerlukan pekerja asing.

burhanuddinmohd@gmail.com

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Jon Sitepu 2 - Wed 22/Oct/2014, 1:11am
    Saya tinggal di kl...sekiranya gaji sesuai saya mau kerja di jb....brpa gaji yg di tawarkan?fasilitas yg disediakan???jon sitepu...0183703537  
  2. Juweita - Wed 22/Oct/2014, 7:27am
    Jika berminat utk pekerja asing sila hubungi saya jue 0137143299  
  3. Burhan 13 - Wed 22/Oct/2014, 10:57am
    Hi Jon

    Gaji yang akan ditawarnkan RM 900 + rm 50 (elaun Kehadiran) + KWSP + Hostel + makan  
  4. Lina 376 - Wed 22/Oct/2014, 1:57pm
    Hubungi Lina (012-7095517) jika anda:

    - perlukan pekerja asing untuk sector perkilangan/pembinaan/pembersihan
    - perlukan pekerja asing untuk membantu perniagaan anda
    - perlukan approval/calling visa/dp10  
  5. Zul75 2 - Thu 23/Oct/2014, 8:04am
    En Burhan,...
    Tuan Sudah ada kelulusan KDN untuk mengambil pekerja asing ke?
    Jika Sudah ada, saya boleh uruskan kemasukan pekerja asing yg tuan Mahu dari apa juga negara.

    Sila hubungi saya 014-3443608  
  6. Kapak81 - Thu 23/Oct/2014, 2:43pm
    Email saya jek1855@yahoo.com  
  7. Hafiz 862 - Thu 23/Oct/2014, 9:54pm
    urusan pekerja asing boleh whatsp...
    1-perlukan minit extend atau lanjutan (company sahaja)
    2-uturn
    3-kosong

    0132311566  
  8. Ameeraida - Fri 24/Oct/2014, 4:32pm
    ada satu wanita acheh single lagi n umur 22tahun..nk kerja yg bukan kerja maid..kosong..fee rm2000(gaji rm800 keatas)..ada tmpt tinggal dsediakn.For better info.trus je kol 01112253393  
  9. Rizwan 25 - Sat 25/Oct/2014, 9:27am
    perkerja on standby call me back 0193235323  
  10. Zul75 2 - Mon 27/Oct/2014, 6:46am
    60 pekerja binaan siap permit bersedia utk bekerja.
    Dapat kan pekerja dengan zero cost dari saya,

    Sepasang Suami Isteri Indonesia baru Sampai Mahu bekerja dalam apa juga bidang.

    2 orang pekerja Indonesia , major Dalam Pembinaan bangunan dan kayu, sedia utk bekerja.

    1 orang Nepal sedia utk bekerja dlm apa juga bidang.

    Hubungi Segera 014-3443608  
  11. Adam Dave - Thu 13/Aug/2015, 9:36pm
    Kerja 5 hari seminggu(Isnin-Jumaat). Kawasan Senai, Johor.
    * Mula 10.30pg hingga 5.30ptg. Hanya 7 jam sehari. Kalau habis awal boleh balik awal gaji tetap bayar 7 jam sehari.
    * Perlu seramai 5 orang.
    * Makanan ad dsediakan.
    * Kerja simple bukan macam restoran banyak order and so on.
    * Tidak perlu pengalaman.
    * Gaji RM4/jam.
    * Msg 0187769964 atau watsapp 0142934057  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.