Pekerja Asing/Pembantu Rumah/Local Maid
Anuar 38 - Mon 14/Mar/2011 4:34pm [Last Comment]
kami dari syarikat AP PROCESSING boleh menguruskan pengambilan,kemasukan pekerja/pembantu rumah (tempatan & asing) dari pelbagai negara,seperti:-

1)indonesia
2)bangladesh
3)kemboja
4)veitnam
5)india

selain itu kami juga menyediakan perkhidmatan seperti:-

1)passport renewal
2)business proposal
3)company profile
4)quantity surveyor
5)book of tender
6)company license
7)loan processing & refinancing (properties)

jika berminat,sila hubungi/kunjungi kami di:-

suite 09-05a,9th floor,
wisma sing long,
no.9 jalan zabedah,
83000 batu pahat,
johor..

07-433 8803(office)
07-438 9802(fax)
012-745 3069 (amy)
017-842 7456 (nuar)

e-mail:-anuar_spana@yahoo.com

Niche: Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Bob 15 - Mon 14/Mar/2011, 8:59pm
kalau pekerja gunting rambut dari india cos nye berape se orang  
2. Anuar 38 - Tue 15/Mar/2011, 10:34am
ok,boleh bagi no hp x????kita akan hubungi en.bob...tq  
3. Mathi6884 - Tue 15/Mar/2011, 5:24pm
hi sir
saya nak pekerja untuk kedai kain.
pls mail me the detail 10q sir
mathi6884@yahoo.com  
4. Anuar 38 - Tue 15/Mar/2011, 7:14pm
mathi6884.....
sir,rsenye i dh pnh bg u quotation...tp u belum kol i lagi...quotation yang i bagi u hari tu harga kita boleh bincang...call i...  
5. Awang Noh Ahmad - Wed 16/Mar/2011, 1:13pm
saya nak register pekerja india berapa kos

nohinfotech@yahoo.com.my  
6. Sahrin75 - Wed 13/Apr/2011, 12:13pm
blh bg saya quotation utk pekrja indon x? email saya khaliputra@gmail.com  
7. Anuar 38 - Thu 21/Apr/2011, 1:23am
sahrin75....boleh saya tahu en nak sektor apa???  
8. Suri Sani 2 - Mon 9/May/2011, 2:21am
saya hendak pekerja bangladesh 2 orang sahaja utk sektor perkhidmatan. hubungi di surieficon@gmail.com  
9. Ibm2w - Sat 4/Jun/2011, 8:33am
ada tak pembantu rumah india? berapa kosnya?  
10. Nadia 78 - Tue 7/Jun/2011, 1:12pm
saye nak tahu harga untuk pekerja indonesia, perempuan.. untuk kerja dobi
nadia_najni@yahoo.com.my  
11. Anuar 38 - Wed 8/Jun/2011, 11:38am
ibm2w,nadia 78,-sila hubungi sy di talian
017-8427456  
12. Roland66 - Mon 1/Aug/2011, 10:29am
Salam. Kami syarikat Outsourcing.Sedia membekalkan pekerja asing untuk sektor Perkilangan/Perladangan/Pembinaan.Jika ada majikan yang memerlukan pekerja asing bagi semua Negara sumber, hubungi saya 012-7852609. Roslan.Atau email: rmahfar66@gmail.com.Kami sedia membantu anda.TQ  
13. Thiban 2 - Mon 10/Oct/2011, 6:06pm
Hi, saya perlukan seorang pembantu rumah, yang boleh bertutur dalam bahasa English.
burn_unic@yahoo.com

Lokasi: Bukit Jelutong Shah Alam  
14. Anuar 208 - Fri 22/Mar/2013, 11:37pm
Saya nak pekerja dari India until berkerja di kedai runcit saya  
15. Mohamad Suria Yakub - Wed 17/Jun/2015, 2:56am
MAID TEMPATAN MUSLIM.
LOCAL MAID.
KHIDMAT LOCAL MAID ATAU PEMBANTU RUMAH WARGA TEMPATAN.
KOS RM3980, GAJI RM800-RM900.
HUBUNGI 0104066907  
16. Nash Amjay Domestic Services - Thu 1/Dec/2016, 12:35pm
LOCAL MAID
PEMBANTU RUMAH TEMPATAN

100% ORANG MALAYSIA

KOS RENDAH !!!

JIMAT HAMPIR RM8k UNTUK PERKHIDMATAN INI...

HUBUNGI KAMI SEGERA !!!

0172871012 En. Zick  
17. Nash Amjay Domestic Services - Wed 7/Dec/2016, 11:20am
Perkhidmatan Pembantu Rumah Tempatan untuk Pengasuh Anak, Penjagaan Warga Tua dan Penjagaan Rumah.

Tiada masa untuk memasak? Mencuci rumah? Membasuh pakaian?
Anak memanggil perhatian? Ibu bapa keseorangan?

Tidak percaya pembantu asing?

Kami di Amjay Domestic Services menyediakan Pembantu Rumah/Domestik Tempatan.

Tempatan, erti dari Malaysia. Lahir di Malaysia, bertutur Bahasa kita, dan faham adat kita.

Sila Whatsapp atau Call
En Nash 0123492625
En Zick 0172871012
Miss Tie 0173210468  
18. Haji Ali 3 - Fri 20/Jul/2018, 1:26am
Agen PEMBANTU RUMAH TEMPATAN

LOCAL MAID.

PEJABAT URUSAN DI TTDI JAYA.

Utk.majikan seluruh MALAYSIA & utk semua skop kerja pembantu rumah.

FB PAGE ; Pembantu Rumah Tempatan Local Maid Local Maid

Call 0168385470  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..