Pegawai Simpanan Haji & Umrah
Mohd Firdaus Mohd Roslan - Tue 19/Aug/2014 2:04pm [Last Comment]
Anda tidak mempunyai pekerjaan?
Anda bosan dengan kerja sekarang dan ingin kerja bebas?
Pendapatan tidak cukup dan ingin mencari pendapatan tambahan?
Anda ingin berniaga tapi tiada modal?

Kami dari AnNur Associates sedang mencari calon-calon yang berkomitmen tinggi untuk mengisi jawatan sebagai PEGAWAI SIMPANAN HAJI & UMRAH secara SEPENUH MASA/SAMBILAN. Keutamaan kepada SAMBILAN.

KELAYAKAN
-Umur 23 keatas
-SPM/Stpm/diploma/degree dan keatas
-Memiliki kenderaan sendiri
-Boleh berkomunikasi dgn baik
-Mempunyai komitmen kerja dan disiplin tinggi
-Berfikiran Usahawan
-Boleh bekerja dalam pengawasan yang minima
-Pengalaman x diperlukan (Latihan kerja disediakan).

SKOP KERJA
-Memasarkan produk simpanan Haji/Umrah
-Memasarkan pelan perlindungan Takaful


KELEBIHAN
-Komisen yang tinggi
-Pendapatan RM3000 ke atas
-Peluang Melancong dan Mengerjakan Umrah dan Haji secara Percuma
-IPAD Percuma

SILA SMS/WHATSAPP
Nama;Kelulusan;Umur;Lokasi anda
ke 011-19909915 (MOHD FIRDAUS) untuk sessi temuduga.

Niche: Kerja Agen Perunding | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Ganu2u - Tue 19/Aug/2014, 2:28pm
    Katne  
  2. Mohd Firdaus Mohd Roslan - Tue 19/Aug/2014, 2:30pm
    Maaf lupa nak sertakan tempat. Ipoh Perak Tuan/CikPuan..  
  3. Mohd Rizal 6 - Tue 19/Aug/2014, 6:56pm
    Tuan Mohd Firdaus,

    Saya berminat, akan tetapi saya berada di Negeri Sembilan..jika tak keberatan, jika saya buat secara free-lance terlebih dahulu, macam mana? Boleh email ke mohdrizal.69@gmail.com  
  4. Idazara - Fri 22/Aug/2014, 12:31pm
    kerja ni bawah syarikat apa?  
  5. Razif Bin Ismail - Fri 29/Aug/2014, 12:18am
    Sy Razif bin ismail.Menetap di Bagan Serai, Perak. Sy mempunyai diploma syariah dan berminat dgn jawatan pegawai simpanan haji dan umrah.
    Sila maklumkan syarikat terbabit. Dan boleh beri keterangan lanjut dalam emel sy iman_tolha@yahoo.com n no.fon 0135938750.
    Sy mohon panggilan dan sms disegerakan.trm ksh  
  6. Mufid 2 - Thu 11/Sep/2014, 2:00pm
    Nama:Muhammad mufid bin zamzuri
    Kelulusan:STPM
    umur:21
    Kawasan:taiping

    Boleh beri keterangan lanjut dlm email sya moopanther40@gmail.com  
Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia