Pegawai Penyelia Diperlukan
Veeds - Mon 29/Jul/2019 2:20pm
Kami adalah sebuah syarikat perkhidmatan pengurusan hartanah, yang memberi khidmat tertumpu pada pembaikian dan pengubahsuaian kecil.

Kami memerlukan calon yang dinamik sebagai penyelaras di antara pelanggan kami dan pekerja kami. Calon seharusnya mempunyai pengalaman luas di pelbagai pekerjaan di dalam bidang pembinaan.

KPI yang wajib di capai ada lah:

1. Kepakaran membuat taksiran anggaran kos pembaikan atau pemasangan baru
2. Menyelanggara dengan berkesan setiap tugasan (assignment) termasuk penyelarasan di antara pelanggan dan pekerja dari permulaan, semasa kerja sedang berlangsung dan penyelesaian muktamad.
3. Memeriksa kerja yang dilakukan oleh pekerja di premis pelanggan.

Calon yang sesuai harus lah berperibadi yang bercirikan keusahawan, rajin dan amanah. Gaji pokok akan dibayar setimpal dengan pengalaman kerja dan kelayakan (e. g SPM, Diploma in civil)

Kepada calon yang sila email RESUME kepada
mujmercu@gmail.com

Atau WhatsApp :
014-954-5165

Niche: Kerja Kosong | Ubahsuai Rumah | Kontraktor Pembinaan | Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Forum Moderator - Tue 30/Jul/2019, 5:38pm
    adakah lokasi kerja di KL/Selangor .. :-)  
  2. Jmr 2 - Sat 3/Aug/2019, 5:55pm
    Lokasi dimana tuan?  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)