Partneship Umrah And Ziarah. (Malaysia - Saudi Arabia)
Mohammad Salleh - Tue 21/Dec/2010 1:26pm [Last Comment]
Asalamualaikum,
Ana sekarang based in Saudi Arabia.Mencari partner di Malaysia for joint venture. Untuk urusan di sini saya akan menguruskan transportation,accomodation and lawatan tempat menarik.

Jazakallah khair.

Niche: Mencari Pelabur | Haji Dan Umrah
     
  1. Nazri 22 - Tue 21/Dec/2010, 1:57pm
    Salam,

    Saya telah lama mencari peluang untuk ini. Bagaimana kita boleh bermula? email saya di nazriarshad@hotmail.com  
  2. Fatimah 9 - Tue 21/Dec/2010, 1:58pm
    salam...saya berminat..email saya: atty_sham88@yahoo.com  
  3. Sarah 13 - Tue 21/Dec/2010, 2:15pm
    salam
    email saya maktok.sarah@gmail.com  
  4. Kak Tie - Tue 21/Dec/2010, 2:40pm
    salam email ke saya detail fatim092002@yahoo.com  
  5. Cucu - Tue 21/Dec/2010, 3:29pm
    saya pun minat..boleh email saya...nasirra.64@gmail.com...pon no:0125496727 naser  
  6. Ifa 3 - Tue 21/Dec/2010, 4:53pm
    minat jugak email saya eefa007@yahoo.com  
  7. Zainal Din - Tue 21/Dec/2010, 4:57pm
    email sy zainalmddin@yahoo.com  
  8. Sahrizal - Tue 21/Dec/2010, 8:26pm
    Ana pun minat, email sahrizal.mn@gmail.com  
  9. Fitriani Binti Mohd Nasir - Wed 22/Dec/2010, 1:50am
    Assalamualaikum

    kami dari Teguh Iman Training & Consultancy (TITC) yang berlokasi di seksyen 6 kota damansara berminat untuk mengetahui perancangan bisnes ini dengan lebih lanjut. Kami memang ada menguruskan tiket dan visa pelajar malaysia, orang perseorangan dan warga malaysia yang mahu menunaikan umrah ke yemen,mesir dan negara2 di timur tengah.

    Kami berharap akan mendapat maklum balas yang positif dari saudara. Sila emailkan maklumat saudara di aljauziyy@yahoo.com

    Untuk maklumat lanjut mengenai syarikat kami sila layari www.teguhiman.wordpress.com

    Sekian, Wassalam  
  10. Anuar Din - Wed 22/Dec/2010, 2:05pm
    Salam, tolong email pada saya anuardin88@gmail.com. Trima Kasih.  
  11. S Kann - Thu 23/Dec/2010, 5:34am
    i have travel agent 0145856820  
  12. Noor Farrah - Thu 23/Dec/2010, 6:31pm
    ana pun sudah lama menunggu jugak.
    Saya jadi agen travel blh cntc 0172297736/0172508430.
    Pn Hani /En Sham @ wnb8205@yahoo.com  
  13. Mnoor 3 - Thu 23/Dec/2010, 9:21pm
    Salam
    Email kan kpd ana
    mnoors999@gmail.com
    TQ  
  14. Alonthegreat - Thu 23/Dec/2010, 10:02pm
    salam,

    saya berminat..sila email saya alonthegreat@gmail.com  
  15. Zurin - Fri 24/Dec/2010, 9:40pm
    ana,saya berminat...saya zurin
    email pada xuerina@gmail.com  
  16. Jutawantokek - Mon 27/Dec/2010, 12:20am
    bagus bisnes ni  
  17. Muhammad 26 - Mon 27/Dec/2010, 3:44pm
    email pada saya amat berminat,mualim_islam@yahoo.com.my,tq  
  18. Amal Mutawasil - Fri 31/Dec/2010, 4:56pm
    email maklumat to yayasanpaksi@gmail.com  
  19. Merahred 2 - Sun 2/Jan/2011, 4:36pm
    freenflow@yahoo.co.uk  
  20. Ehsanmtti - Mon 3/Jan/2011, 7:43pm
    ehsan_abu@yahoo.com.my  
  21. Norhanita - Wed 5/Jan/2011, 5:02pm
    Saya berminat. Sila email ke nkayat71@yahoo.com  
  22. Raufmz - Thu 6/Jan/2011, 3:47pm
    saya juga berminat  
  23. Raufmz - Thu 6/Jan/2011, 3:48pm
    saya juga berminat,email saya raufmz0906@yahoo.com  
  24. Aliip - Thu 13/Jan/2011, 10:07am
    ana juga berminat,email ana baby_cutemuah@yahoo.com  
  25. Linda 55 - Thu 13/Jan/2011, 6:56pm
    email pada saya amat berminat
    sayer_84@yahoo.com  
  26. Ahmad Zaiem Alwi - Mon 17/Jan/2011, 11:29am
    sy berminat madzeem@gmail.com  
  27. Chey - Tue 18/Jan/2011, 2:08am
    sy berminat.boleh hubungi saya 0533174017,j. annur
    chey124@yahoo.com  
  28. Rizam Zamri - Thu 20/Jan/2011, 9:14am
    Maaf terlupa email... rizamzamri@yahoo.com  
  29. Zalina 7 - Tue 25/Jan/2011, 4:03pm
    As-Salam,

    Saya berminat juga; emailed me at
    kids_mum68@yahoo.com  
  30. Azizan Hj Abas - Wed 26/Jan/2011, 3:56pm
    Saya berminat....sila email ke ziezanhjabas@gmail....sila beri no hp di sana...insyallah saya akan ke sana 9hb March ni.....kita boleh berbincang psl peluang yg ada  
  31. Wanbuanan - Wed 2/Feb/2011, 7:48pm
    saya amat berminat dengan tawaran tuan kerana saya sedang dalam proses meluaskan peluang pendapatan menerusi perniagaan pelancongan umrah ziarah...

    boleh hubungi saya
    kwhmultitrade@gmail.com  
  32. Fikri Cheng - Mon 28/Feb/2011, 12:31am
    Saya bercadang jugak. emel saya ; fikricheng@yahoo.com  
  33. Fauziah Muhamed - Tue 3/May/2011, 9:21am
    salam saya amat berminat sekali sila email fauziahm@pkb.edu.my
    tel 0199112015  
  34. Sharin Shaari - Wed 14/Sep/2011, 12:38pm
    tolong email ke shadzna@yahoo.com.tk  
  35. D Arrasyh Travel And Tour - Sat 26/Nov/2011, 3:38pm
    emailkan titisan_minda@yahoo.com  
  36. Ahmad Zaiem Alwi - Tue 29/Nov/2011, 10:41pm
    salam. sudah lama ana mencari, bleh enta email ke ana abunasuhaa@gmail.com.  
  37. Muhamad Suffi 2 - Thu 5/Jan/2012, 11:03pm
    saya berminat.tolong emailkan pada saya detail.
    muhamad76@unifi.my  
  38. Lyne - Wed 21/Mar/2012, 11:30am
    ouh  
  39. Jamaludin Maideen - Wed 18/Apr/2012, 9:09pm
    Assalamualaikum wr wb

    Mohon laluan dari tuan Iklan.

    Tiket Umrah Penerbangan Catar MAS:

    1) DEP 11 May 2012 KUL - MED

    2) RTN 22 May 2012 JED - KUL

    3) Quota 46 Seats

    4) Harga RM3500 (Boleh Dirunding)

    Kebaikan Catar, jemaah kurang sangat penat.

    Utk pertanyaan lanjut dan deal, hubungi Ustaz Hilmi di talian:

    013-9250919 / 019-9674878

    Terima kasih banyak.  
  40. Shee 4 - Mon 28/Jan/2013, 4:48pm
    Sekiranya ada yg berhajat utk umrah bersama keluarga, tetapi kurang berkemampuan, kami telah menyediakan platform bagi memudahkan kewangan anda.

    Pakej umrah keluarga (3 org)
    - hanya RM6000
    - MESTI memperkenalkan pakej umrah keluarga ini kpd individu . Iaitu hanya 3 org SAHAJA.
    - Booking boleh melalui kami atau boleh juga terus kepada travel agency . Sekiranya melalui kami, kami akan membuat tempahan di PotoTravel Agency.

    Bagi ejen atau sesiapa yg organize rombongan umrah, anda amat amat dialu2kan utk menyertai program ini utk pendapatan masing2.

    Dgn introduce kpd 3 orang, purata income/komisen yg anda terima adalah RM10,200 .

    BOLEH HUBUNGI SAYA UTK KETERANGAN LANJUT . PN SHEE 0123334106 .

    "SEMOGA TEMUI DAMAI DI BAITULLAH"  
  41. Aldayana - Fri 14/Sep/2018, 9:05am
    Assalam semua bakal dhuyufurrahman..

    Berhajat nak menunaikan UMRAH dengan pakej sendiri ???
    Kini DIY Umrah booking dah boleh buat.

    1. Daftar :
    https://book.goumrah.travel/registration/1220

    2. Semak email dan aktifkan akaun

    3. Login

    4. Booking..

    Rancang perjalanan mengikut kemampuan & keselesaan sendiri. Semoga dipermudahkan.  
Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.