Partner Kilang Minyak Masak
Abby Nur - Sat 17/Jul/2021 2:44pm [Last Comment]
Salam & Selamat Sejahtera

Kami menjemput individu yang berminat bersama-sama menjalankan kilang Minyak Masak secara full time @ menjadi rakan kongsi tidak aktif. Antara target pasaran ialah orang ramai, perniagaan restoran, katering, kantin, industri makanan dan untuk pasaran eksport.

Kami bakal mengeluarkan jenama kami sendiri & membuka cawangan kilang di setiap negeri. Antara minyak masak yang dikeluarkan ialah botol, jerry can & ibc tank

Kelebihan Join Kami:
* Pelaburan dilindungi insuran Key Person Prudential BSN Takaful
* Nama anda akan masuk sebagai Pengarah & Pemegang Saham dalam syarikat Sdn Bhd
* Nilai saham 300k @ 15% dari Kilang RM2juta
* Syarikat ditubuhkan sejak 1996, pelanggan akan lebih yakin
* Management Team yang kuat & sistem operasi yang teratur
* Untuk partner aktif, 2 kali pendapatan bulanan & tahunan
* Mendapat keuntungan bersih berdasarkan konsep Musyarakah (anggaran 20% - 80% dalam setahun)
* Saham boleh dipindah milik & diwarisi
* Belajar menguruskan kewangan syarikat & sebagai penandatangan cheque bagi Partner Elit
* Risiko yang rendah kerana saham boleh dijual kembali pada syarikat
* Falsafah syarikat mengamalkan konsep kejujuran & ketelusan kepada stakeholder: pemegang saham, pekerja, supplier, pelanggan dan lain-lain membolehkan syarikat pergi jauh
* Group company kami memiliki Kilang Minyak Masak Sendiri
* Internal Accountant & External Auditor yang akan membuat report terus kepada CEO & Pemegang Saham
* Agreement Pemegang Saham Black & White serta dimatikan stamp LHDN

Peluang ini hanya terhad kepada mereka yang jujur & amanah sahaja kerana ini adalah perniagaan jangka masa panjang. Semua urusan akan dibuat secara undang-undang & telus.

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi
012-2353 795 (call/whatsap)

Whatsapp:
https://wa.me/60122353795/?text=PartnerKilangMinyakMasak

http://www.fb.com/minyaktahfiz
http://www.drixem.com.my

Niche: Mencari Pelabur | Pembekal Minyak Masak | Pembekal Barang Runcit
 
1. Hazrul Nizam - Sat 17/Jul/2021, 2:54pm
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..