Part-Time untuk Warga Kuantan
Mukmin 3 @ Mukim Ilmu Enterprise - Wed 6/Mar/2013 2:58pm
Kursus murah untuk jalankan bisnes sendiri dari rumah/ dimana-mana
daftar RM97 + kelas akademi RM150
pendapatan tunai harian & pasif sejurus bermula.
RM800-2500 bagi part-timer

kami adalah syarikat kebugaran. bantu & didik masyarakat sihat tanpa ubatan. hanya dengan nutrisi yg baik & makanan yg seimbang.

013-9733779 jurulatih

Niche: Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Fendy 60 - Tue 19/Mar/2013, 8:00pm
    tumpang iklan yer...salam warga majalah..jawatan kosong untuk tukang masak ala tomyam serta pelayan diperlukan segera...lelaki atau perempuan...tempat kerja di pekan pahang...ada hostel...sekiranya anda berminat boleh menghubugi 014-8116494(En. Wan)...siapa cepat,dia dapat...gaji hari...update 19/3/2013...  
  2. Joe 162 - Sun 31/Mar/2013, 2:20pm
    anda harus cuba yang ni
    plan nye sungguh menakjubkan.
    ada 3 pakej plan
    QM1-1 lot = rm100
    QM3-3 lot = rm300
    QM7-7 lot = rm700
    max income sehari unto 1 lot ialah MYR1600
    bayangkan jika untuk pakej QM3 dan QM7 mcm mana max income sehari?
    tak percaya kan?
    tapi itu lah kenyataan nya
    jika berminat sila hubungi
    en bard 0109270208
    en aman 0169529663  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia