Part Time Dengan Telur Puyuh
Mhelmy 2 - Tue 19/Apr/2016 10:57am [Last Comment]
Sesiapa yang mahu pendapatan lebih..
1. Menjual telur puyuh ke kedai2 area Shah Alam
2. Kedai memang sudah telah sedia ada dan akan restock tiap minggu.
3. Kena packing dulu sebelum hantar ke kedai
4. Boleh hantar selepas waktu kerja (kerja normal)

Siapa ada masa dan sanggup...sila hubungi saya
emi - 01111227194

Niche: Kerja Sambilan | Penternak Burung Puyuh | Pembekal Telur | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Mhelmy 2 - Wed 20/Apr/2016, 3:47pm
Maaf ye kepada yang bertanya pada saya dgn SMS atau WHATAPPS..

Saya BUKAN memberi upah tuan/puan MENGHANTAR sahaja telur puyuh ke kedai tetapi memberi peluang tuan/puan berniaga secara sambilan saja..

*saya akan supply tray dan telur puyuh
*kedai sudah ada permintaan jika nak lebih income perlu tambah kedai..

tq  
2. Mhelmy 2 - Wed 20/Apr/2016, 5:34pm
Jika ada lagi mahu buat part time yg lain pon boleh..saya rekemenkan keje di stall burger di seksyen 13..
1. 5pm hingga 12mlm
2. ada kenderaan sendiri
3. training seminggu

*boleh datang interview  
4. Mhelmy 2 - Mon 16/May/2016, 2:20pm
info
1. Saya tiada kedai, skrg packing dirumah sahaja
2. saya nak beri orang kerja yang orang x terfikir ada.
3. untung masih ada.. tapi kena tambah sendiri kedai...untung lebih lagi..
4. hantar guna motor lebih baik kerana kos untuk bawa naik kereta tinggi..lagi pon jalan jemm bila time balik kerja

tq  
5. Mhelmy 2 - Mon 30/May/2016, 4:27pm
tawaran masih terbuka
- saya mahu yang boleh PACKING
- HANTAR guna motor
- DUDUK area SHAH ALAM sahaja
- INI PROJEK JANGKA MASA LAMA..apabila permintaan dah ada susah nak berhenti..ini peluang jika ANDA BETUL2 MAHU DUIT  
6. Simonsee - Fri 21/Oct/2016, 4:49pm
Saya ada di area Cheras, ada market di sini tak? WhatsApp 01112885539  
7. Mhelmy 2 - Mon 18/Nov/2019, 12:32pm
topik close  
8. Nnzak - Tue 19/Nov/2019, 11:12pm
assalam.. sy mencari partner atau individu yg berminat utk membeli dan menyewakan sy mesin inkubator utk diletakan di satu tempat secara berkelompok dan berpusat sehenti bg menawarkan projek penetasan berkelompok utk sekala besar...

lokasi sy di perlis dan kedah utara... www.wasap.my/60174907629/mesininkubator  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..