Panjangkan Secara Kekal dan Semulajadi. Tiada Ubat-Ubatan
Sepakat - Sun 24/Apr/2011 8:24am [Last Comment]
salam kepada pembaca majalah.com,
jika anda mengalami masalah zakar terlalu pendek atau zakar bengkok.alat scretch ini telah pun diperakui oleh Dr ismail thambi dimana ia mampu memanjangkan zakar secara kekal serta menegakkan zakar yang bengkok, serta mudah diaplikasikan.Anda perlu sedia maklum bahawa memanjangkan zakar secara urutan dan pam adalah tidak berkesan sama sekali malah boleh mengundang bahaya serta menyebabkan lemah tenaga batin.Oleh itu jangan mudah terpedaya.dapatkan alat penarik otot zakar ini dengan harga yang cukup berpatutan...sila letakkan email anda jika berminat.

terima kasih.

Niche: Dewasa 18sx
 
1. Deen 13 - Sun 24/Apr/2011, 12:38pm
tolong mail ke saya. Harga sekali deenkoi_0@yahoo.com  
2. Sepakat - Sun 24/Apr/2011, 1:29pm
ok deen 13.saya dah email detail.terima kasih.  
3. Joe Khair - Sun 24/Apr/2011, 2:09pm
joe.khair72@gmail.com  
4. Sepakat - Sun 24/Apr/2011, 2:34pm
en.joe, saya dah emailkan detail.terima kasih.  
5. Ezman 3 - Sun 24/Apr/2011, 9:06pm
email to: ainun.theraphy@yahoo.com  
6. Sepakat - Sun 24/Apr/2011, 10:15pm
ezman 3, saya dah send detail.trima kasih.  
7. Rizal 83 - Sun 24/Apr/2011, 10:21pm
email detail Acheroku@yahoo.com.my  
8. Rozy 2 - Sun 24/Apr/2011, 10:32pm
Product khas utk wanita je, WSR, 30 biji RM150, 019 541 3375
Wanita akan merasai sensasi kemutan yang amat mendalam, getaran yang hebat akan dirasai bermula dari dalam antara faraj dan uterus. Wanita sendiri boleh menyedari dan melihat getaran pada faraj dan tubuh badannya. Ianya kelihatan seperti faraj terkemut-kemut keluar dan masuk akibat dari pergerakan otot yang bergetar dengan hebatnya.  
9. Sepakat - Sun 24/Apr/2011, 11:00pm
en.rizal 83, saya dh hantar details.
terima kasih.  
10. Sepakat - Sun 24/Apr/2011, 11:02pm
hehe..rozy siap promote ye.ngam la tu.laki n pempuan nak fight.tgk 'barang' sape power, ;)  
11. Mohd Nazri 5 - Wed 27/Apr/2011, 7:36am
email pd saya, irzan81@yahoo.com  
12. Biznessman - Thu 28/Apr/2011, 2:22pm
boleh email nak tgk ape kebendenye tu?.. kot2 boleh buat duit dgn produk ni..
predator2mann@gmail.com
TQ  
13. Sepakat - Thu 28/Apr/2011, 3:36pm
mohd nazri, arezhim ngan biznessman.saya dah kasi details.
kepada yang dah beli.terima kasih byk2, semoga ia dapat membantu.  
14. Aliff 13 - Fri 29/Apr/2011, 1:50am
emailkn kpd sy... linemoney92@yahoo.com  
15. Sepakat - Fri 29/Apr/2011, 4:48pm
ok aliff 13,dah kasi details.terima kasih  
16. Yon 4 - Sat 30/Apr/2011, 1:46am
malu nk ckp byk2.. kire email la ye..
monuha_570@yahoo.com  
17. Sepakat - Sat 30/Apr/2011, 9:33pm
dah yon 4.dah hantar detail.xpe, kalau malu leh tgk email.hehe  
18. Jamil Abu - Tue 3/May/2011, 9:39am
saya pun nak juga, banyak kali pakai dah mula pendek..he..he..he..email saya bendahara.kj@gmail.com
terima kasih  
19. Sepakat - Tue 3/May/2011, 5:47pm
jamil abu.saya dah hantarkan detail.oh..hehe..takpe, janji lepas "pakai" boleh pakai alat ni.tak pendek pnye.  
20. Zi 2 - Tue 3/May/2011, 8:35pm
email saya ngan harga skali zi_assaddiq@yahoo.com  
21. Wsresources - Wed 4/May/2011, 12:01am
email kan jgak .. wsresources@gmail.com  
22. Puga - Wed 4/May/2011, 6:26am
Tlg emailkan saya details..
puga_dx@hotmail.com  
23. Sepakat - Wed 4/May/2011, 9:51am
zi 2, wsresources n puga.saya dah emailkan detail.terima kasih kepada yang dah dapatkan alat nih.harap2 cepat2 panjang ye.hehe.
harga alat ni cuma rm150 sahaja.tapi tak termasuk kos penghantaran.kos penghantaran ikut kawasan.nak tau lebih lanjut leh direct ke HP saya 012-7786475.  
24. Mus Putrajaya - Wed 4/May/2011, 2:22pm
muspku@yahoo.com  
25. Sepakat - Wed 4/May/2011, 2:29pm
mus putrajaya, saya dah emailkan detail.tgk2 fikir2 untuk "barang" tersayang.biar panjang, janji puas hati.jgn biar awek2 kat malaysia ni pandang rendah ngan laki malaysia.
hehe.  
26. Papa Jahat - Fri 6/May/2011, 3:44am
jadik!hehehe!email kat mr_apachie@yahoo.com  
27. Sepakat - Fri 6/May/2011, 1:24pm
wokeh papa jahat.dah hantar details.
kepada yang dah miliki alat ni.berbanyak terima kasih..pada yang belum renungkn2...
saiz kecik takpe? isteri leh paham?
leh caye ke? tepuk dada, tanya selera.
hehehe..  
28. Nik Yusoff Bin Nik Yaakub - Sat 7/May/2011, 9:43am
Tlg emel. poknik75@gmail.com  
29. Louis A K - Sat 7/May/2011, 12:44pm
email kat p_escort77@yahoo.com.Harga nya sekali ok bro..  
30. Sepakat - Sat 7/May/2011, 7:47pm
kepada nik yusuf dan louis AK.saya dah sent details.terima kasih ye..  
31. Thesilent - Sun 8/May/2011, 2:18am
Plz email - oneloque_2420@yahoo.com. tq.  
32. Suhami Ahmad - Mon 9/May/2011, 11:55am
email kt suham_mie@yahoo.com
tq  
33. Sepakat - Mon 9/May/2011, 12:33pm
thesilent n suhaimi ahmad.saya dah hantar email.terima kasih.  
34. Hisham Ihak - Mon 9/May/2011, 1:50pm
sy pon nak try jugak tlg email @ hishambaru@yahoo.com  
35. Sepakat - Tue 10/May/2011, 5:11pm
hisham ihak..saya dah emailkan details.tq..  
36. Rafiq 4 - Wed 11/May/2011, 12:02pm
ini email saya mrafiq81@yahoo.co.uk  
37. Cruz - Wed 11/May/2011, 4:40pm
email saya mohd_fairuz@idfr.gov.my  
38. Sepakat - Thu 12/May/2011, 3:41am
rafiq 4 n cruz.saya dah hantarkan detail.tq  
39. Man3565 - Thu 12/May/2011, 12:54pm
email product n details  
40. Rezwan - Thu 12/May/2011, 11:43pm
salam..tlg emelkan sy skali..rezwan_1919@yahoo.com.my  
41. Sepakat - Fri 13/May/2011, 11:49am
man3565, emailnye mana ye? rezwan, saya dah sent detail.tq.  
42. Abg Piee - Sat 14/May/2011, 7:34am
fuyoo ramai juga ye yg........"  
43. Fendey - Mon 16/May/2011, 7:55am
sila hantar detail psl produk  
44. Sepakat - Mon 16/May/2011, 10:12am
fendey,letakkan email.nanti saya detailkan.  
45. Nurmazwan - Mon 16/May/2011, 10:20am
biznur@gmail.com. Send info, testimonial  
46. Sepakat - Mon 16/May/2011, 11:10am
nurmazwan.saya dah hantar details.tq  
47. Zaidi 42 - Tue 17/May/2011, 4:02am
Nak detail info..tq  
48. Faizal Anuar Bin Mohamad - Tue 17/May/2011, 3:43pm
sent kat sy detail info gak faizal.anuar@sapura.com.my  
49. Sepakat - Wed 18/May/2011, 10:28am
ok faizal anuar.dah sent details.tq  
50. Bongsu - Wed 18/May/2011, 9:12pm
andro penis ke produk ni?  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 76 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..