Panas! Panas! Prepaid Internet Broadband Termurah di Malaysia, RM60 utk Surfing Internet Unlimited & RM150 utk Surfing Internet Unlimited dan Buat Panggilan
Cool Dude - Sat 27/Jul/2013 2:58pm [Last Comment]
>>>> semua pelan ialah prepaid , unlimited dan unthrottle
>>>>sesiapa pun boleh dan mampu milikki pelan termurah ini , blacklist boleh, bangkrap pun boleh
>>>>terunggul di malaysia , terlaju , terpantas dan termurah
>>>>stok hanya 100 init , bila stok ni habis, tunggu tahun hadapan baru release stok baru atas dasar keselamatan dan privacy
>>>>biasa orang jual speed 21mbps untuk surfing internet sahaja pun dah 300-400


- speed 21 mbps , unlimited , surfing internet sahaja , rm60 termasuk penghantaran
- speed 42 mbps , unlimited , surfing internet sahaja , rm100 termasuk penghantaran

- speed 21 mbps , unlimited , boleh buat panggilan+ surfing internet , rm150 termasuk penghantaran
- speed 42 mbps , unlimited , boleh buat panggilan+ surfing internet , rm200 termasuk penghantaran


untuk keterangan lanjut sila contact: yusrimuda13@yahoo.com

Niche: Bisnes Broadband
     
  1. Internet Unlimited Broadband - Sat 27/Jul/2013, 3:47pm
    nak jadi affiliate dan nak beli cara borong, call me

    012-6586070

    tq  
  2. Broadband Unlimited - Sat 27/Jul/2013, 3:49pm
    mcm menarik pasal boleh buat panggilan ye

    email detail di servisboi@yahoo.com  
  3. Azmirul 2 - Sat 27/Jul/2013, 4:23pm
    lantran_00@yahoo.com  
  4. Amir Saling - Sat 27/Jul/2013, 4:47pm
    Bro..email saye plz..nak beli amirfakhrunnizam@yahoo.com  
  5. Cool Dude - Sat 27/Jul/2013, 5:12pm
    azmirul2 & amir saling, sila cek email anda, tq  
  6. Cacai - Sat 27/Jul/2013, 5:25pm
    email ke ayuraudhah99@gmail.com atau call 017-6578326  
  7. Hartanahmurah Com - Sat 27/Jul/2013, 5:57pm
    Jual beli hartanah 1malaysia..
    Layari sekarang:
    www.hartanahmurah.com  
  8. Cool Dude - Sat 27/Jul/2013, 6:02pm
    ayuraudhah99@gmail.com dah email anda  
  9. Mat 179 - Sat 27/Jul/2013, 6:58pm
    emel sy juga
    tanahsawit2013@gmail.com  
  10. Cool Dude - Sat 27/Jul/2013, 7:44pm
    mat17 sy dah email awak  
  11. Haleem - Sat 27/Jul/2013, 8:27pm
    email info marha9831@yahoo.com  
  12. Zahir 22 - Sat 27/Jul/2013, 10:33pm
    email detal kat saya zahir7544@gmail.com  
  13. Aziruwaidi 2 - Sat 27/Jul/2013, 10:55pm
    Minat yg rm60 unlimited,
    email aziruwaidi@gmail.com  
  14. Syafiq91 2 - Sat 27/Jul/2013, 11:54pm
    email saya syafiq_11081991@yahoo.com.my  
  15. Pian006 - Sun 28/Jul/2013, 12:06am
    berminat.email pian006@yahoo.com.my  
  16. Hussin Abdullah - Sun 28/Jul/2013, 12:07am
    Salam.. Kepakaran saya dalam pengurusan hutang kereta,rumah,personal dalam Takaful.
    Hubungi saya segera untuk maklumat lanjut
    017 6652432
    Hussin abdullah  
  17. Zack81 2 - Sun 28/Jul/2013, 1:25am
    salam,saya berminat,boleh email pada saya.area mana,kalau berdekatan saya boleh datang amik terus
    zack_8123@yahoo.com  
  18. Cool Dude - Sun 28/Jul/2013, 4:16am
    semua sy telah email...selamat berhari raya berbroadband baru.....  
  19. Sharul 40 - Sun 28/Jul/2013, 5:49am
    Awang7950@gmail.com  
  20. Ndie - Sun 28/Jul/2013, 6:01am
    email detail to......naza.dzahir@yahoo.com  
  21. Cool Dude - Sun 28/Jul/2013, 6:03am
    sharul 40 dah blh cek email tuan, sy dah email tuan dan smua yg dh bg email kat sini, tq pd semua  
  22. Cool Dude - Sun 28/Jul/2013, 7:31am
    stok terhad , sekarang ni pun semakin susut stok dan tinggal tak banyak lagi..

    sape cepat dia dapat...habis stok ni, awal tahun depan baru ada balik...cepat...cepat...

    beraya sakan dgn broadband terbaru , yg siap boleh buat panggilan lagi, bkn stakat surfing je...pakejnya juga terpantas & termurah di malaysia ni...

    jgn tunggu sampai esok.... :-))

    selamat hari raya dgn broadband internet anda...yahoooooooooo.....  
  23. Kenangainvestors - Sun 28/Jul/2013, 10:31am
    Email pada saya aslami.global@yahoo.com.  
  24. Ahmad 187 - Sun 28/Jul/2013, 1:13pm
    hairel25@gmail.com  
  25. Aser 2 - Sun 28/Jul/2013, 1:45pm
    Please email at bisnesonline365@gmail.com  
  26. Cool Dude - Sun 28/Jul/2013, 2:17pm
    kenangainvestors , ahmad187 , aser2, blh cek email tuan, tq  
  27. Asuh Mte - Sun 28/Jul/2013, 2:49pm
    mohon detail ke asuh.mte@gmail.com  
  28. Cool Dude - Sun 28/Jul/2013, 3:27pm
    asuh mte boleh cek email awk skrg  
  29. Zul 249 - Sun 28/Jul/2013, 3:50pm
    email kan saya zul musa zeckywd@yahoo.com  
  30. 1000dinar - Sun 28/Jul/2013, 4:22pm
    tlg emailkn sy details dailydeal360@gmail.com  
  31. Zabidi Abd Lateh - Sun 28/Jul/2013, 6:39pm
    Assalam, mohon maaf...kami menyediakan khidmat membekal PRODUK MUSLIM & AIR ZAM ZAM. 10liter hanya rm95/btl, beli min 5 btl hanya rm85/btl, usrah halal market sek 3 shah alam, 013 2917012  
  32. Aziruwaidi 2 - Sun 28/Jul/2013, 8:21pm
    Email aziruwaidi@gmail.com  
  33. Cool Dude - Mon 29/Jul/2013, 12:07am
    zul 249 , 1000dinar & Aziruwaidi 2 boleh cek email tuan semua  
  34. Zul 229 - Mon 29/Jul/2013, 12:31am
    Email kan saya detail zulim134@yahoo.com  
  35. Cool Dude - Mon 29/Jul/2013, 3:09am
    Zul 229 dah boleh check email, tq  
  36. Mohamad Nor Azam - Wed 31/Jul/2013, 7:43am
    Detail email saya bro ..tq azam.tuah@yahoo.com.my  
  37. Info Urusniaga - Wed 31/Jul/2013, 4:01pm
    Email detail ke info.urusniaga@gmail.com  
  38. Saiful 374 - Wed 31/Jul/2013, 4:42pm
    email detail ruzmawar@gmail.com  
  39. Hermawan - Fri 2/Aug/2013, 3:28pm
    email detail, hermawan.fazly@gmail.com  
  40. Fazliazalea - Sun 4/Aug/2013, 2:40pm
    sangat berminat, email fazli9_torres@yahoo.co.uk  
  41. Kassim Selamat 3 - Tue 6/Aug/2013, 4:42pm
    Sapa2 yg dah oder dan dah terima serta dah guna simkad spt yg diwar2kan ni sila komen di sini. Nak tahu juga performance simkad adakah mencapai tahap spt yg dijanjikan.  
  42. Beto - Sat 10/Aug/2013, 3:10am
    email detail suharto_86@hotmail.com  
  43. Mat 125 - Wed 14/Aug/2013, 10:22am
    Awas!!! Ini adalah penipu besar di majalah.com ni. Kalu belum beli lagi, tolong jgn oder...takkan dapat punya simkad tu.  
  44. Husni Kamaruddin - Sat 1/Feb/2014, 7:35am
    salam....MOdem broadband termurah hanya RM55..
    modem boleh guna semua simcard..
    terdapat juga router broadband 3 in 1...
    router ini berfungsi sebagai powerbank & router wifi..
    selepas letak modem broadband di router ini serta merta boleh connect wifi...
    CELCOM XPAX 1MALAYSIA - PAKEJ MAMPU MILIK

    Pek ini terhad dan hanya boleh di dapati di cawangan Blue Cube dan wakil pengedar terpilih di Sabah, Sarawak, Pahang, Kelantan dan Terengganu.


    KEISTIMEWAAN PEK INI:

    3 in 1
    Call + Internet + Sms

    INTERNET RATE:
    RM1 utk 1 Jam
    RM25 utk 1 Bulan

    ADD FRIEND : (Max 5 friends)
    RM1
    Berbual 1000 minit
    SMS 1000 sms
    utk 1 Hari

    PANGGILAN:
    Celcom 28 sen per 10 minit
    Telco lain 28 sen per 5 minit

    SMS:
    Celcom 1 sen per sms
    Telco lain 5 sen per sms




    Harga Borong terbaik akan diberikan sekiranya anda membeli secara borong terus dengan kami!
    Minimum borong :10pcs


    Perkhidmatan COD :
    Sekitar Kawasan Kota Kinabalu
    *Serious Buyer Only*


    Untuk Pengguna2 VPN,ini peluang baik untuk anda! Dapatkan simpack ini dengan segera!  
Page 1   (Total 44 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)