Pamm Akaun Forex Sure Profit 86% Sehingga 6 Apr 2012
Jom Kongsi 2 @ Pasif Income 10-15% setiap minggu
Sat 7/Apr/2012 2:54pm [Last Comment]
SERTAI KUMPULAN SURE PROFIT FOREX DENGAN MODAL SERENDAH USD10

DENGAN SISTEM PAMM AKAUN YANG BARU DILANCARKAN !!!

( Profit 86.59% dari 27/1/12 - 06 /4/12 )


DIKAWAL SELIA OLEH INSTAFOREX GROUPS

Latar belakang akaun:

Bermula dengan dana USD20 ( trader & sekarang USD330) pada 27/01/12. Jumlah dana terkumpul sehinga 06/04 adalah USD4500 dengn 32 Investor.

Jumlah Profit terhasil USD1500 dan pengeluaran USD1700. Floating hanya USD270 ( tidak melebihi 10% dari modal). Ini menunjukkan akaun telah diuruskan dengan baik.

Terdapat akaun peserta telah mencapai 100% profit . Join pada 3/02/12. Sila lihat senarai di link dibawah.


Dengan PAMM akaun anda boleh withdraw atau Rollover.

Withdrwa bermaksud Modal + Profit akan dikeluarkan dan dimasukkan ke akaun trading anda oleh system.

Rollover bermaksud Modal dikekalkan dalam akaun PAMM trader dan profit dimasukkan ke akaun investor. Tu sebb jika anda lihat ada ditunjukkan (0.00). ini bukan kerugian tetapi jumlah profit yang telah diasingkan.

Jika akaun (-ve) bukan bermaksud kerugian sebenar tetapi berlakunya floating. Ini adalah perkara biasa dalam urusniaga pasaran termasuk forex.



Berminat Sila daftar dengan link dibawah ...



http://instaforex.com/pamm_monitoring.php?trader=1100336

Niche: Forex Malaysia
 
1. Boneta6966 - Mon 9/Apr/2012, 9:02am
berminat ... boleh bagi sedikit info details ttg nie ??

boneta6966@gmail.com

thanks ...  
2. Afif21 - Mon 9/Apr/2012, 3:06pm
Jom menjana pendapatan secara pasif melalui program terbaru forex+networking

akaun anda akan di trade oleh leading trader (boleh refer forum carigold.com)
untuk maklumat lanjut sila tinggalkan email atau sila lawati link

https://www.tradewealth.biz/Member/af.aspx?name=303  
3. Dean 33 - Mon 9/Apr/2012, 6:43pm
http://www.majalah.com/?classified:kelas-belajar-forex:802TB7Z4W2

Belajar cara yang betul untuk trade dalam forex. Cuba lihat link ini.  
4. Nurul 326 - Tue 10/Apr/2012, 7:51am
Saya juga berminat. Hantar detail tentang pelaburan forex ni kat wawa_naz007@yahoo.com.my  
5. Yanzani - Tue 10/Apr/2012, 1:07pm
Memang bagus untuk yang tak pandai trade forex. Macam saya la. Belajar dah rasa faham,bila trade asyik rugi aje.Bagus la kalau TT ni jujur nak bantu kawan2 yang tak mahir memorex ni. Semuga Allah membalas jasa anda.

klik ikut link ni pun boleh:

http://tinyurl.com/8yv788r  
6. Che Adam - Wed 11/Apr/2012, 5:07pm
pm me..
che_adammm@yahoo.com  
7. Hilmi 35 - Thu 12/Apr/2012, 4:33am
SALAM 1 MALAYSIA,

TRADING GOLD DAN FOREX TANPA KERUGIAN ( NO MARGIN CALL!!)

DIVIDEN TETAP SEBULAN 10-15% SEBULAN + UNTUNG TRADING ANDA PUNYA..

HEBAT.. PERTAMA DI MALAYSIA.. BARU DILANCARKAN..

TIADA BROKER LAIN SEPERTI INI..

LAYARI

www.goldmoneyss.blogspot.com untuk maklumat lanjut.

saya sanggup berkongsi peluang baik ini dengan anda semua..  
8. Yanzani - Sat 14/Apr/2012, 11:01am
Kini, anda juga boleh menikmati keuntungan walaupun tidak mahir dalam Forex.Join disini:

http://kongsiuntung.blogspot.com/  
9. Mazitaabdulrahim - Sun 15/Apr/2012, 2:31pm
ingin belajar tentang forex..sila email.  
10. Shm Bp 2 - Sun 15/Apr/2012, 7:16pm
tak ada cara mudah ke nk deposit money... blum lg withdraw.  
11. Zekzero - Mon 16/Apr/2012, 12:23am
dah lama jgk tau pasal bnda ni.. tapi tk reti n tak faham mcm mna nk create akaun.... tolong2 email sket kat zdorantis@yahoo.com
yang rasa ade prgrame2 bagus mcm hyip tapi bukan scam mcm diamond rain, money palas n sebagainye bleh jagk email k... tk kisah bape usd pon.. janji ianya bukan SCAMMMMMM.....  
12. Yanzani - Mon 16/Apr/2012, 4:51pm
Forex ni nampak mudah.Walaupun dah belajar dan berlatih, tapi memang ramai yang tak profit lagi.

Jom join sebagai Investor dan berkongsi keuntungan.Klik kat bawah ni :

http://kongsiuntung.blogspot.com  
13. Marketfx - Thu 19/Apr/2012, 7:23pm
mencari partner untuk pelaburan forex  
14. Yazid 27 - Fri 20/Apr/2012, 1:40am
tolong bg info bagaimana nk joint
putramaiwa@yahoo.com  
15. Yanzani - Sun 22/Apr/2012, 12:39am
Semua info bole didapati di sini:

http://kongsiuntung.blogspot.com  
16. Loco London Gold Xau 999 9 - Wed 25/Apr/2012, 4:43am
bukan krn anda pandai trading atau menganalisa teknikal atau mempunyai modal besar untuk untung...semuanya dari mindset...selama 19 thn sy mempelajari trading dan yg saya dapatkan tiada gunanya jika pintar dlm semua asas tadi sekiranya mindset tidak disiplin...jika mindset dan psikologi dapat di kawal, anda akan mudah untuk mendapatkan keuntung yg tiada batasnya...rekod terbukti dimana saya mampu buat sehingga melebihi 300% per bulan... email ke locolondongold_xau@yahoo.com  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..