Pakej Usahawan Kanopi. Saya Guide Anda Dari 4 Khemah Sampai Anda Mampu Urus dan Miliki Lebih 40 Kanopi Sendiri. Insyaallah.
Bosskanopi - Fri 14/Feb/2020 2:58pm [Last Comment]
Kami berpengalaman lebih 10 tahun menguruskan tempahan kanopi di seluruh Lembah Klang. Dari awal kami hanya memiliki 4 kemah, sehingga hari ini Alhamdulillah kami dah memiliki lebih 40 kemah yang bersedia untuk disewa.

Bisnes kanopi atau kemah majlis memang bisnes jangka panjang. Bisnes ini juga boleh diwariskan pada anak-anak kita nanti. Bila ramai suka servis anda, memang tak menang tangan.

Kami ada menyediakan pakej usahawan kanopi untuk anda. Modul Latihan dari bagaimana nak bermula sehingga anda mampu ada gudang simpanan kemah anda nanti.

Pakej usahawan kanopi kami termasuk :
1. Modul Latihan Keusahawan Kanopi bersama BossKanopi Ventures
2. Praktikal bersama team kami bagaimana menguruskan tempahan dan pemasangan kemah
3. Support dan latihan pemasaran
4. Alatan dan kelengkapan kanopi untuk dimiliki atau disewa
5. Program pemautauan keusahawan (bimbingan awal)
6. Dan banyak lagi

Alhamdulillah kami sudah berjaya didik ramai usahawan dari tidak tahu mengenai industri kanopi ini sehingga mereka mampu ada pekerja dan lori mereka sendiri.

Kami akan dedahkan kepada anda bagaimana Rahsia Usahawan Kanopi Berjaya

Hubungi saya sekarang untuk sesi perundingan PERCUMA :

www.wasap.com/60182974824/usahawankanopi
www.wasap.com/60182974824/usahawankanopi
www.wasap.com/60182974824/usahawankanopi

Niche: Konsultan Perniagaan | Tempahan Kanopi Dan Meja Kerusi | Pengurus Majlis
 
1. Bosskanopi - Fri 14/Feb/2020, 2:59pm
Assalamulaikum. Terima kasih sbb berminat

jangan tinggalkan no tel atau email anda disini ya. takut saya tak perasan.

terus call atau wasap saya : 0182974824 (BossKanopi)  
2. Samsol Sunar - Sun 16/Feb/2020, 3:34pm
Area mana Ni  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..