Pakej Tusyen untuk Darjah 1 - Tingkatan 3 Hanya RM488 Setahun untuk Semua Subject.
Azly 6 - Sun 24/Oct/2010 11:16pm [Last Comment]
Salam warga majalah..sy mengedar pakej tusyen bg pelajar tahun 1 hingga tingkatan 3 dengn harga RM488 setahun untuk smua subject..untuk pengetahuan smua,ini bkn produk Skor A.Kami mnjanjikan produk yg jauh lebih baik dan jauh lebih murah dari program2 yg sedia ada. Program input dan output disediakan dan ibu-bapa blh mngawal serta memantau prestasi anak2(password utk ibu-bapa disediakan). Lebih bagus lg,kami menawarkan bantuan biasiswa untuk pelajar2 yg mendapat markah cemerlang dgn bantuan produk kami,juga jaminan wang dikembalikan sekiranya anak2 anda gagal dalam peperiksaan*
bg yg berminat untuk jd pengedar juga dialu-alukan.
hubungi sy untuk maklumat lanjut
azlyizza@hotmail.com atau tinggalkan email @ no fon disini..insyAllah akn sy hubungi..

*tertakluk pada terma dan syarat.

Niche: Pusat Tuisyen
 
1. Mister - Mon 25/Oct/2010, 11:53am
saya berminat untuk dapatkan maklumat lanjut. sila email ke mister112000@yahoo.com  
2. Muhammad Syazwan - Mon 25/Oct/2010, 5:44pm
emailkan detail kat sy
syazwan0011@yahoo.com
tq  
3. Liza 17 - Mon 25/Oct/2010, 10:19pm
email pls lizaab72@yahoo.com  
4. Gardenrich - Thu 28/Oct/2010, 9:07pm
email pls. richgarden81@yahoo.com  
5. Amil 2 - Wed 3/Nov/2010, 5:24pm
boleh emailkan pd sy amil@iluvislam.com  
6. Rosli 17 - Mon 29/Nov/2010, 11:01am
bole emailkan pd saya. email:roslisariman@gmail.com  
7. Hamee 2 - Wed 15/Dec/2010, 3:56pm
boleh saya dapatkan detail email; hameewebucation@yahoo.com  
8. Pendekarsiber - Mon 17/Jan/2011, 12:31pm
JIKA INGIN MENJADI AJEN BAGAIMANA?
SENDKAN DETAIL KE pendekarsiber@yahoo.com  
9. Ifahman - Tue 18/Jan/2011, 8:25pm
tolong emailkan detailnya kepada saya. ifahman@gmail.com  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..