Pakej Perniagaan Modal Rendah! Untung Konsisten RM3000-RM6000 Sebulan! Manage Biz Dari Handphone Sahaja!
Bos Fis - Thu 10/Dec/2020 7:28am [Last Comment]
Peluang perniagaan dalam bidang cleaning fabric servis! mari jana pendapatan anda dari rm3000 - Rm6000 sebulan bersama kami!

Vekium malaysia adalah sebuah syarikat dalam bidang servis fabric cleaning yang berpengalaman lebih dari 5 tahun, kini membuka peluang kepada mereka di luar sana yang berminat untuk berniaga sendiri dan menjana pendapatan yang lebih baik bersama kami.

Pernah dengar tentang cucian seat kereta, cucian tilam dan sofa? average keuntungan sehari adalah sebanyak rm300 - Rm600 sehari! kalau sebulan da berapa tuan2 puan2.

Miliki perniagaan anda sendiri. 100% keuntungan miliki anda. kami akan membantu anda agar perjalanan perniagaan anda sentiasa ada customer yang tak putus2!

Kami tak menjanjikan bulan dan bintang, ini reality yang kami persembahkan. dengan modal hanya sebanyak rm7500, tuan2 boleh memiliki sumber pendapatan yang konsisten dan selesa, tanpa jangkaan tuan2.

Apa yang tuan2 akan dapat adalah pakej lengkap dari kami. daftar dan terus boleh berniaga

Manage perniagaan tuan/puan dari telefon sahaja!

Kos overhead rendah. perlukan 1 orang pekerja sahaja. tak perlukan sewa kedai!

Marketing setup lengkap (google ads, fb ads, ig ads setup dll)

Peralatan berkualiti tinggi lengkap utk perniagaan anda

Semua hanya dengan modal rm7500 sahaja.

Call/whatsapp untuk maklumat lanjut.
https://wa.me/60169754748

En Hafis 0169754748
http://vekium.com
https://vekiumpakejperniagaan.com

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Aksesori Kereta | Bisnes Cuci Kereta
 
1. Aizuddin Abu Bakar - Sat 30/Jan/2021, 1:17pm
assalamualaikum.. boleh tuan email detail ker m.aizuddin.abubakar@gmail.com.. tq  
2. Surina Ppjj - Mon 15/Feb/2021, 10:04pm
bole email ke reena.alfaye@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..