Pakej Perkahwinan Termasuk Dewan Berhawa Dingin di Bangunan Milik Sendiri.
Astana Wedding Place Event Space @ Anira Sdn Bhd - Mon 10/Feb/2020 1:12pm
Klien tidak perlu bimbang lagi kerana ASTANA menawarkan pakej majlis perkahwinan dengan Dewan Berhawa dingin bermula dari RM28/pax.
Lengkap dengan lauk pauk hidangan tetamu, hidangan pengantin, teh tarik corner dengan kuih muih, dekorasi sedia ada, kek kahwin atau pulut kuning berhias 2 atau 3 tingkat, P. A sistem berkaraoke, pramusaji seragam dan pelamin sedia ada.

Prasarana ASTANA selesa dengan 3 Holding Rooms untuk persiapan pengantin/majlis, Bilik Air Moden lelaki dan perempuan berasingan, Surau berhawa dingin berasingan lelaki dan perempuan. Pakir kereta di sekeliling bangunan dan sekitarnya dengan perkhimatan petugas RELA bagi tempahan 1000 pax.

Kapasiti ASTANA ialah minimum 60 pax sehingga 1500 pax (in-out guests).

ASTANA juga menawarkan pakej majlis korporat untuk agensi kerajaan, individu, universiti tempatan, NGO, syarikat dan juga organisasi.

www.astanaweddingplace.com
0378730784
0173657721

Kelana Jaya, Selangor

Niche: Bisnes Pengantin | Pengurus Majlis
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..