Pakej Borong Baju Kurung Cotton - Beli Harga Murah, Kaut Untung Lumayan. Baca Sekarang (Pakej Terhad)
Azidah 2 @ Azidah Resources - Mon 14/Jan/2013 8:46am [Last Comment]
Kini anda semua boleh berbisnes dengan modal yang SANGAT Rendah dan kaut Keuntungan yang Lumayan.

Izinkan kami untuk menunjukkan kepada anda di mana anda boleh membeli Baju Kurung Moden dan Baju Kurung Pahang Bermanik dan Tanpa Manik pada harga yang Berpatutan dan kemudian jualkannya semula pada harga lebih Tinggi dan Kaut Keuntungan..



Tuan-tuan,

Tawaran ini dibuka kepada sesiapa yang berminat untuk berniaga baju kurung moden secara sambilan atau sepenuh masa.

Konsep penting untuk UNTUNG dalam perniagaan adalah SANGAT Mudah, iaitu Beli pada harga murah dan kemudian menjualkannya semula pada harga yang lebih Mahal.

Perbezaan harga tersebut akan memberikan anda keuntungan buat anda.

Anda tak percaya?

Anda tanyalah kepada setiap pemilik perniagaan yang anda kenali. Cuba anda tanya kepada mereka?

Bagaimana mereka boleh mendapat untung daripada aktiviti perniagaan mereka?

Saya guarantee.. Jawapan yang bakal anda terima dari setiap peniaga adalah ?Beli Murah, dan Jual semula pada harga yang lebih Mahal?.



Sedikit Pengumuman

Sebelum anda pergi lebih jauh lagi, izinkan kami membuat sedikit pengumuman.

Pakej Borong - Beli Harga Murah, Kaut Untung Lumayan ini bukanlah BUKAN program skim cepat kaya. Ianya bukan program surat berantai di mana anda perlu photostat dan kemudiannya mengharapkan duit masuk ke dalam Akaun Bank anda tanpa perlu berbuat apa-apa.

Pihak kami mempunyai jawapan untuk orang-orang yang menghadapi 3 masalah kritikal berikut:

Masalah Kritikal #1 ? Mempunyai bisnes, tetapi margin keuntungan yang diperolehi adalah terlalu sedikit. Anda mengimpikan margin keuntungan 70% ke atas bagi setiap ringgit modal yang anda keluarkan.

Masalah Kritikal #2 ? Tidak lagi jadi mempunyai bisnes, tapi bercita-cita untuk miliki bisnes sendiri pada kos yang rendah.

Masalah Kritikal #3 ? Tidak tahu sumber pembekal yang boleh membekalkan baju kurung manik siap yang berkualiti pada harga yang Murah Giler..


Baiklah, sekarang anda telah berada di dalam kategori di atas, persoalannya.. siapa kami?

Izin kami perkenalkan diri, dan bagaimana kami boleh membantu tuan-tuan untuk meningkatkan lagi keuntungan bisnes tuan-tuan.



Siapa Kami?

Azidah?s Collection adalah milik syarikat Azidah Resources, sebuah syarikat berdaftar dengan nombor pendaftaran JM-0624629-M.


Syarat Mudah Program Borong Beli Murah Jual Mahal.

Azidah?s Collection memerlukan anda untuk menjual produk kami pada Harga yang SAMA dengan agen-agen yang lain. Anda adalah di LARANG Keras daripada menurunkan harga kurang daripada harga minima.

Tindakan keras akan dikenakan jika pihak kami mendapati anda menurunkan harga di bawah harga minimum, kecuali anda mendapat kebenaran bertulis dari kami.



Bagaimana Menyertai Program Borong Beli Harga Murah, Kaut Keuntungan Tinggi ini?

Sekiranya anda sanggup untuk mengikuti syarat mudah kami seperti di atas, anda boleh mendapatkan produk Eksklusif kami pada harga borong yang sangat murah dan jualkannya semula kepada pelaggan-pelanggan anda pada harga runcit yang lebih mahal.

Azidah?s Collection menawarkan 2 buah pakej untuk pemilik-pemilik bisnes dan bakal-bakal pemilik bisnes di luar sana. Pakej itu adalah:

??????????????????
Baju Kurung Koleksi Carmela
??????????????????

- RM129/pc Harga Runcit
- RM60/pasang dengan min kuantiti 50 pasang
- RM70/pasang dengan min kuantiti 25 pasang
- RM80/pasang dengan min kuantiti 10 pasang


????????????????-?????
Baju Kurung Koleksi Maera
????????????????-?????

- RM150/pc harga runcit
- RM77/pasang dengan min kuantiti 50 pasang
- RM87/pasang dengan min kuantiti 25 pasang
- RM95/pasang dengan min kuantiti 10 pasang


** Kos Penghantaran adalah ditanggung oleh anda ?As Per Bill? / Kos sebenar Pos Laju yang bergantung kepada kuantiti tempahan anda.

** Kuantiti adalah mix dan ditentukan oleh pihak admin berdasarkan mix yang terbaik buat ada.

** Baju Kurung Moden: Saiz XS, S, M, L

** Baju Kurung Pahang: Saiz XL

** Sample baju kurung cotton boleh dilihat di https://www.AzidahCollection.com/shop


Memang SUDAH Ramai pelanggan yang puas hati dengan KUALITI kain dan JAHITAN baju kurung Kami .

Sebagai usahawan yang komited dengan kejayaan perniagaan kami untuk jangka masa panjang, tentu sahaja pihak kami sangat ?particulars? tentang kepuasan hati pelanggan kami.




TUNGGU APA LAGI?

Ayuh Call / SMS : 017-7850 858 ( Azi )

Email: azidahcollection@gmail.com

FaceBook : https://www.facebook.com/AzidahsCollection

Sekian, Terima kasih.
Azidah Collection

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pakej Perniagaan
 
1. Eisya 14 - Wed 16/Jan/2013, 11:20am
hye...saya berminat ... boleh emailkan katalog kt sy .. eisya_budaxthecix@yahoo.com  
2. Kak Sa7877 2 - Wed 16/Jan/2013, 4:12pm
saya berminat.Sila emel katalog..
sa_fura7877@yahoo.com  
3. Azidah 2 - Wed 16/Jan/2013, 10:49pm
Cik Eisya dan Cik Sa,

Saya telah emelkan kalian link untuk melihat beberapa pasang baju kurung manik dan tanpa manik siap.

Mohon check emel yer..  
4. Hajar 5 - Thu 17/Jan/2013, 2:36pm
Mohon email di aj_hoshina48@yahoo.com  
5. Zainal 28 - Thu 17/Jan/2013, 6:11pm
boleh emel katalog pada saya
getmakio@yahoo.com  
6. Azidah 2 - Thu 17/Jan/2013, 10:36pm
Cik/Puan Hajar dan Tuan Zainal

Azi baru sahaja emelkan cik/puan dan tuan details sample baju kurung manik Azidah's Collection. Mohon semak emel dan maklumkan samada terima atau tidak yer.. TQSM. :)  
7. Hazirah 6 - Thu 17/Jan/2013, 11:20pm
salam,boleh email detail pd sy,husnasoleh@yahoo.com  
8. Hiddeneden - Fri 18/Jan/2013, 10:41am
blh emel katalog kepada saya?
tadd_ppole@yahoo.co.uk
thanks  
9. Azidah 2 - Sat 19/Jan/2013, 2:28pm
Cik/Puan Hazirahh dan Hiddeneden,

Saya telah emelkan details di dalam emel cik/puan. Sila semak yer.. '_'  
10. Rezeki 8 - Tue 22/Jan/2013, 1:26pm
Boleh email pada saya
ad-riana@live.com
TQ  
11. Pelangi Indah 2 - Wed 23/Jan/2013, 12:23pm
Email detail pd sy, mazlinazahir@gmail.com  
12. Mazlinaahmad84 - Sun 27/Jan/2013, 12:15pm
tolong email katalog ke mazlinaahmad84@yahoo.com. Saya berminat. Tq  
13. Ain S 3 - Thu 31/Jan/2013, 9:23am
tolong emel kpd sy nurulain.sulaiman1306@yahoo.com. terima kasih.  
14. Nanafarhana - Sat 2/Feb/2013, 11:59am
boleh emel katalog pada saya
farhanakamaruddin@yahoo.com  
15. Nurdini 2 - Mon 4/Feb/2013, 4:09pm
tlg email

nfmz2012@yahoo.com  
16. Fie 7 - Sun 17/Feb/2013, 3:38pm
salam..
boleh puan emalkan katalog pada sy...
Tq..
aspariz_gurlz@yahoo.com  
17. Hazwaroz - Wed 27/Feb/2013, 3:52pm
saya berminat.boleh emailkan pd saya details dan contoh.tq.
milllenium_whiz@yahoo.com  
18. Cik Nurul 15 - Mon 4/Mar/2013, 9:14am
email katalog please. chitose_matsu@ymail.com  
19. Alieza 2 - Tue 19/Mar/2013, 11:40am
email detail aliezaliza@gmail.com  
20. Azidah 2 - Tue 19/Mar/2013, 1:43pm
Salam semua ..

Untuk harga di atas , sudah tidak lagi valid . sebab stok tersebut telah habis dijual .

Untuk pertanyaan sebut harga yang baru , mohon pm kami di https://www.facebook.com/messages/AzidahsCollection

Harap maklum .

Terima kasih ,
Azi.  
21. Tini 28 - Sun 21/Apr/2013, 1:46pm
Boleh emailkan saya katalognyer. tini270684@yahoo.com  
22. Nurzainiah - Thu 6/Jun/2013, 2:16pm
sya amat berminat utk menjadi agent dan pemborong..bolh email pd sya.. engineering@spiplastic.com.my  
23. Jaja 94 - Fri 14/Jun/2013, 9:58am
saya berminat utk membeli secara borong...boleh email kan katalog utk saya terims kasih sjaja1111@gmail.com  
24. Adlanadam - Mon 17/Jun/2013, 1:17pm
sy berminat,,emel adlan_adam86@yahoo.com.my  
25. Juneza Samsudin - Thu 29/Aug/2013, 5:09pm
As salam..boleh email katalog ke juneza.samsudin@yahoo.com  
26. Akmal 162 - Thu 16/Jan/2014, 4:20pm
Tawaran menarik...

www.admirulcollection.com  
27. Murahborongvietnam Com - Tue 1/Apr/2014, 7:51am
Murah Borong Baju Kurung Vietnam
Murah Borong Jubah Vietnam
Murah Borong Telekung Vietnam
Murah Borong Halfmoon Vietnam
Murah Borong tudung fareeda & Blouse Vietnam

WHATSAPP: 0084.966.194.460
WWW.MURAHBORONGVIETNAM.COM  
28. Nur Aziah - Mon 7/Apr/2014, 1:02pm
boleh emailkan saya utk harga dan katalog...  
29. Rosmawati Binti Mat Zin - Mon 14/Apr/2014, 7:14pm
Assalam sya berminat bleh email kan sya katolog. time kasih  
30. Majie - Wed 21/May/2014, 4:12pm
boleh emailkan sy harga da katalog baju ke geeya1305@gmail.com  
31. Saira - Tue 17/Jun/2014, 2:21am
Borong baju kurung cotton vietnam
Tanpa manik rm49
Manik rm65
Minimum 20helai shj
Hub 0192994226  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..