Pakej 3 Hari 2 Malam di Pulau Perhentian, Redang, Tioman, Pangkor, Lang Tengah, Langkawi dan Lain2!
Sampugita Holidays Sdn Bhd @ Sampugita Holidays Sdn Bhd
Wed 11/Aug/2010 9:38am [Last Comment]
**3 HARI 2 MALAM PULAU PERHENTIAN : RM 180.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS...

pakej termasuk : penginapan 2 malam di resort 2 bintang, 2x sarapan pagi, bot pergi dan balik, 1 x snorkeling ( 4 jam) termasuk peralatan snorkeling.

**3 HARI 2 MALAM DI PULAU REDANG : RM 330.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Redang reef resort, 2x sarapan, 2x lunch, 2x tea break, 1x dinner, 1x BBQ dinner, 3x snorkeling ( peralatan x termasuk ), bot pergi dan balik

** 3 HARI 2 MALAM DI PULAU TIOMAN: RM 295.00 SEORANG
MIN 2 ORANG DAN KE ATAS

pakej termasuk : 2 malam penginapan di Sun Beach resort, tiket feri pergi dan balik ( mersing-tioman-mersing ), 7x makan ( 2sarapan, 1 pack lunch, 1 supper, 2 dinner, 1 BBQ dinenr ), 1x island tour termasuk snorkeling, marine park, guide.


ape2 pertanyaan berhubung pakej2 berikut atau pakej2 lain di malaysia atau luar negara, boleh la hubungi kami : SAMPUGITA HOLIDAYS SDN BHD : 09-7432178 atau hubungi sales executive kami : cik siti ( 0128515907 )..

kami menyediakan pelbagai pakej yang murah dan berdasarkan bajet anda...sila lawati laman web kami di : www.sampugitaholidays.com.my atau www.sampugitaholidaysdnbhd.blogspot.com

Niche: Pakej Pelancongan
 
1. Suhaimi 17 - Fri 24/Sep/2010, 5:12pm
Saya nak buat percutian keluarga. Anggaran dalam 20 org (8 Keluarga)
Percutian ke pulau pangkor dalam bulan disember.
emailkan sebutharga kat saya miemontel@gmail.com  
2. Wan 61 - Tue 28/Sep/2010, 2:25pm
emel sy quotation utk ke pulau langkawi 29 orang pada 19-21 nov 2010
Onecraftmaya@gmail.com  
3. Dzulfikri - Wed 29/Sep/2010, 11:14am
saya ingin bercuti ke Tioman pada bulan 11.. bersama teman.. berdua sahaja,... boleh tak bagi quotation utk pakej 3H2M...  
4. Cida - Wed 29/Sep/2010, 3:10pm
pakej 3 hari 2mlm di pulau tioman itu smpai bila ek??coz sy nk g pulau tioman dlm buln 3/2011..dlm 13org ...bole beri saya quotation x??
ade jugak x utk pakej 4hari 3mlm utk 3org di pulau tioman...tlg berikn saya quotation...  
5. Una - Thu 30/Sep/2010, 7:10am
saye berminat... emel kat saye pakej sesuai utk pelajar ke pulau tioman, harap da snorkeling, and harga dpt murah skt..
utk 25 org, 3h 2m

una47luv@yahoo.com  
6. Liza binti Ramli - Tue 5/Oct/2010, 3:23am
Dzulfikri : boleh email kpd sy..mgkn sy blh membantu utk maklumat pakej ke tioman..
atau layari blog sy utk pakej marliza-khailiza.blogspot.com  
7. Fadli Hamzah - Sat 9/Oct/2010, 2:28pm
untuk pakej tioman dan langkawi..add facebook indahnyapulau@yahoo.com  
8. Rinawati - Sun 10/Oct/2010, 9:58pm
blh bg quotation utk perhentian & tioman 3d2n utk 2pax (husban n wife)..blh bg harga yg murah ckit..tq..  
9. Wahieda - Fri 19/Nov/2010, 10:42pm
Offer untuk Pulau Redang tu valid sampai bila? Kalau nak pergi dalam 24 Jan 2011, pakai pakej yang sama tak?Untuk 6 orang, student. email harga kat adeq_corp04@yahoo.com
T-Q  
10. Redzaradzi - Fri 10/Dec/2010, 10:59am
Saya nak buat percutian keluarga.
2 orang + 1 baby (26 month)
Percutian ke pulau redang pada 1 mei 2011 hingga 3mei 2011.
emailkan sebutharga kat saya redzaradzi@yahoo.com  
11. Aleen - Fri 10/Dec/2010, 1:57pm
bole bgi quatation utk pangkor 7pax..4-6feb2011..klu leh mura ckt ek..thx :)  
12. Umie 9 - Fri 17/Dec/2010, 10:50pm
tolong emelkan saya quo pakej 3D2N untuk 2 org ke pulau redang pada 6-8 feb 2011. TQ  
13. Mazlina Bt Sahbudin - Mon 20/Dec/2010, 3:07pm
saya nak buat fmly trip ke Pulau Redang pd awal bln 5 2011.Dewasa (13) & kanak-kanak (6)..tlg emailkn quatation kat sy,mazlinasahbudin@yahoo.com..kasi la hrge murah sket..TQ  
14. Abdullah B Abd Wahab - Mon 3/Jan/2011, 12:22am
PAKEJ KE PULAU PANGKOR 3 HR 2 MLM RM170

PAKEJ INI TERMASUK:

1. TIKET FERI LUMUT-PULAU PANGKOR-LUMUT

2. TRANSFER IN/OUT

3. PENGINAPAN 2 MALAM DI RESORT

4. ISLAND TOURS

5. SNORKLING + peralatan

6. KAYAK

7. 1X BBQ

8. KARAOKE





019-4950341
ABDULLAH
DE MY TRAVEL AND TOURS
( RA 0020889-T )  
15. Shera 3 - Tue 25/Jan/2011, 11:03am
salam...saya nak quotation ke pulau perhentian dan pulau redenag pd 13-15/5/2011 untuk 6 org..please pm me.tq  
16. Bro Hafiz - Sat 29/Jan/2011, 7:21pm
salam.sy ingin quotation utk pulau pangkor 5 orng dr kl.3H 2M.tarikh 11-13/03/2011.plz email.tq  
17. Irnie Hasliza - Mon 31/Jan/2011, 5:20pm
Mencari pakej ke pulau Redang, untuk 8 person + 3 kids.
Planning to go between end of May 2011 to early June 2011. (4D3N)
If there is reasonable pakej, please email at i_irnie@yahoo.com
thx.  
18. Imahsaleh25 - Fri 4/Feb/2011, 1:07pm
Assalamualaikum...blh minta quotation pulau redang or perhentian 1-4 may 2011 utk 2 org...tq...(imahsaleh25@gmail.com)  
19. Fazli Hamzah - Thu 10/Feb/2011, 1:01pm
Assalamualaikum...blh minta quotation pulau redang 1-3 may 2011 utk 10-15 org...tq...(casa1312@gmail.com)  
20. Sampugita Holidays Sdn Bhd - Tue 15/Feb/2011, 9:50pm
sy akan reply secepat yang mungkin...sila sertakan email anda untuk proses penghantaran quotation :)  
21. Hana Farhana - Fri 25/Feb/2011, 12:25pm
Hye..saya mencari pakej pulau perhentian untuk 15orang..dalam bulan june 2011..3hari 2 malam..

boleyh bagi quatation tak skali dengan aktiviti.  
22. Hana Farhana - Fri 25/Feb/2011, 1:25pm
email-pinky8848@yahoo.com  
23. Sampugita Holidays Sdn Bhd - Mon 28/Feb/2011, 11:06am
ok, kami akan email secepat mungkin...tq  
24. Mohd Fauzi Bin Hosni - Sun 6/Mar/2011, 10:28pm
email i apolusia_ug@yahoo.com  
25. Mohd Fauzi Bin Hosni - Sun 6/Mar/2011, 10:32pm
i nak tau pakej untuk seorang (3D2N) at pulau tioman with transfer kl-mersing-kl by bus n i duduk bilik seorang sahaja..the best price u can give..n tell me which resort..maybe tarikh nak pergi 12 mac 2011..i want to know the full package...thanx  
26. Ady Hashim - Wed 9/Mar/2011, 2:15pm
Saya nak ke Pulau Langkawi pada 17-19 bulan Jun (3hari 2MLM) . pilihan tempat tinggal di pantai chenang..Anggaran seramai 10 orang) bersama rakan.. .
emailkan sebutharga kat saya ady_zerox@yahoo.com  
27. Hakimi 5 - Wed 9/Mar/2011, 4:59pm
boleh tlg emailkan sy STUDENT PACKAGE ke pulau perhentian 3H 2M ..full package include BBQ.. pax 20++
time : around jun
sila email sy quotation ASAP
hmk_kimiey@yahoo.com  
28. Wawan - Wed 9/Mar/2011, 6:43pm
tlg email pakej honeymoon ke tioman/pangkor.
check in: 26/03/2011
check out: 28/03/2011
(ku_where@yahoo.com)  
29. Raiz Mohd Nor - Wed 23/Mar/2011, 10:13am
Boleh email saya private tour 4H3M (40pax - 29adult, 7children & 4infant) ke Pulau Redang pada 13 May 2011 - 16 May 2011. Emailnya : raiz1085@yahoo.com  
30. Warry - Sun 3/Apr/2011, 1:20am
untuk 10 orang dewasa,2 hr 1 mlm,pulau perhentian,bulan disember 2011... warrypsc@yahoo.com  
31. Daya - Thu 14/Apr/2011, 9:11am
hai..boleh bg quatation ke pulau perhentian utk 2 org pada bulan jun 2011.-resort n aktiviti.  
32. Daya - Thu 14/Apr/2011, 9:15am
email-noorhidayah@salam.uitm.edu.my  
33. Ayie 27 - Thu 14/Apr/2011, 1:23pm
hai..boleh bg quatation ke pulau perhentian utk 2 org pada bulan jun 2011.-resort n aktiviti.  
34. Azie Marzuki - Tue 19/Apr/2011, 3:04pm
hye..email sye pkej 3hari 2 mlm ke pgkor utk 2org ea...tq  
35. Arefiqq - Tue 19/Apr/2011, 7:06pm
salam...

sy nak tanye kalu nak customize pakej boleh x?

sy nak:

> RETURN FERRY TRANSFER
> GOOD ACCOMODATION
> 2 BREAKFAST + 2 LUNCH + 2 AFTERNOON TEA + 1 DINNER + 1 BBQ
> 2 SNORKELLING TRIPS
> 1 FISHING TRIPS

sy nak pakej 3hr 2mlm paling murah yg ade..
nak pergi dlm bulan 9/2011..
email me: arefiqq@yahoo.com  
36. Shaxy - Wed 20/Apr/2011, 2:44am
brape eh harga pakej 4D3N utk 5-10org on 3-6june2011?

email me : cumba_jubagurl@yahoo.com  
37. Susuya - Tue 26/Apr/2011, 12:57pm
hi..nk mntak quo utk ke pulau perhentian utk 2 orang 3h 2mlm pada 27-29 april 2011..plz reply a.s.a.p..tqvm  
38. Nurita Bt Mohamad Sidek - Sat 7/May/2011, 2:41pm
Sy plan nk ke Pulau Perhentian pd hujung 28-30 july11, utk 8org 3D2N. Plz bg sebut harga, email kn etasflorist@yahoo.com  
39. Musliha 2 - Sat 4/Jun/2011, 11:00pm
salam.. saya berminat untuk ke pulau pangkor. masih available?? pada hujung jun 2011. boleh tolong emailkan quotation ke mussleeha@hotmail.com  
40. Nanie 17 - Fri 10/Jun/2011, 11:29am
Hi, boleh bagi sy quotation utk percutian 3d2n ke Pulau Lang Tengah n Pulau Perhentian bersama jadual program? antara Pulau Lang Tengah dengan Pulau Perhentian mana lagi bagus utk dikunjungi n snorkelling? plan percutian 3 org hujung June 2011 terima kasih * nanie_pie2211@hotmail.com*  
41. Nurul 87 2 - Sun 12/Jun/2011, 5:22pm
salam...saya berminat nk pergi ke pulau tioman bersama rakan pada bulan julai 2011...boleh sy dapat kan quotation sekali dengan jadual program tak??nie email saya..nurul_7574@yahoo.com.my  
42. Mrx Amir - Tue 21/Jun/2011, 11:59pm
Hai, saya berhajat nak pergi ke Pulau Perhentian 30 June ni seramai 5 orang. Boleh bagi quotation utk 3d2n tak? Tolong bagi sekali dgn pakej yg disediakan. TQ (Email: amierul15@gmail.com)  
43. Mohd Romaini Khaidir Bin Baharom - Wed 13/Jul/2011, 1:53pm
email saya wansrom28@yahoo.com
untuk 15 org..ke p.perhentian
tiket kl-besut-kl include
peercutian bajet student
bln 9..
email seceppat mgkin  
44. Nai Nadya - Sat 16/Jul/2011, 3:11am
salam..
boleh tlg emailkan sy STUDENT PACKAGE ke pulau perhentian 3H 2M utk 6 0rg..n tell me which resort n activities n also the best price u can give....
time : around september
plz email sy quotation ASAP..tQ.  
45. Chempaka - Tue 2/Aug/2011, 3:47pm
hi.sy nk quotation STUDENT PACKAGE 4H2M dan 3H2M utk 5 org.if possible nk tmpt dekat pantai dan bersih.sy nk pegi bln 9/2011.tq

email the details here ok :zakiah_mhd@yahoo.com  
46. Ezral - Fri 12/Aug/2011, 11:00am
sy berminat dengan pakej 3 hari 2 mlm ke pulau perhentian rm 180 seorang..blh hntrkn quotation untuk 14 orang dan aktiviti sekali termasuk ciri-ciri penghinapan..minta hntr secepat mungkin...tq
email: ezral_161191@yahoo.com  
47. Roy 31 - Sun 25/Sep/2011, 8:27pm
sy berminat dengan pakej 3 hari 2 mlm ke pulau perhentian..blh hntrkn quotation untuk 5 orang dan aktiviti sekali termasuk ciri-ciri penghinapan..minta hntr secepat mungkin...tq
email:fazreen11@gmail.com  
48. Lx3 - Mon 26/Sep/2011, 3:34pm
can u plz emai to me as soon as posibble...tq.. felliciakho_zoe89@hotmail.com  
49. Anali86 - Wed 28/Sep/2011, 12:57pm
salam, sy nak cari pakej honeymoon dalam februari 2011 either pulau perhentian atau tioman.. boleh emailkan quatation asap.. tq..  
50. Farah90 2 - Wed 28/Sep/2011, 1:05pm
saya nak quotation PULAU PERHENTIAN for 4D3N untuk 1pax (ADULT) dulu boleh ? ASAP :)  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 166 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..