Pakar Hiasan Dalaman/Interior Design di Kuantan/Kemaman
Qaisara - Fri 9/Mar/2012 11:45am
Talent Interior Design merupakan sebuah syarikat milik bumiputera yang beroperasi di kuantan.

kami menyediakan perkhidmatan hiasan dalaman rumah (wadrobe,kichen cabinet dll) dan pejabat (wall partition,carpet dll) dengan harga yang berpatutan.khidmat ubahsuai bangunan juga disediakan selain khidmat rundingan (peringkat rekabentuk) bagi memberi idea-idea yang menarik kepada pemilik rumah/pejabat yang inginkan hiasan dalaman mengikut citarasa sendiri samada moden atau klasik.

Anda boleh mengunjungi showroom kami di TALENT INTERIOR DESIGN, jalan beserah, kuantan, berhadapan dengan showroom perodua, bersebelahan dgn sek.rendah galing.

sila hubungi En Shukri : 0169333443
email: avrahana@yahoo.com

Niche: Hiasan Dalaman
     
  1. Mfmn - Fri 15/Mar/2013, 4:21pm
    boleh bagi harga untuk kabinet dapur yang berukuran 6kaki x 10 kaki.
    -minta harga dan jenis bahan yang di gunakan. tqvm  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)