Pakaian Bundle Terus Dari Jepun
Joe2292 - Fri 29/Jun/2012 1:01pm [Last Comment]
Greeting Warga Majalah.

Saya mengimport pakaian bundle terus dari jepun secara besaran. Saya mempunyai 130 jenis pakaian mengikut bundle 50kg dan 100kg.
Pakaian diagihkan dengan Gred A, B dan C. Pakaian bundle untuk kitar semula juga kami memperolehi dengan harga let go. Semua tempahan pakaian adalah harga borong dan berpatutan.

Perkhidmatan penghantaran kami menguruskan untuk semenanjung Malaysia melalui bas experss, KTMB dan pos malaysia. Tempahan lebih 500kg kami akan mengguna lori kami untuk hantaran.

* Boleh beli dlm loose packet - from 5kg n above *

Stok terus dari jepun dgn harga patutan akan sampai......pakaian berjenama, jeans,toto,blanket dan mcm-mcm lagi.

jgn lepaskan peluang ....siapa cepat dia dpt....buat tempahan sekarang.

Sesiapa berminat boleh hubungi saya di:-
lk_2292@hotmail.my
012-5306009
012-5046931

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Zanjabil87 - Fri 29/Jun/2012, 5:30pm
mcm mn dgn harga?? email saya.. za_ariff@yahoo.com.my  
2. Zanjabil87 - Fri 29/Jun/2012, 5:32pm
email silap.. zan_ariff@yahoo.com  
3. Muhamad Isrul B Ab Rahman - Fri 29/Jun/2012, 10:20pm
kalau saya nak beli 1 bundle je yg gred a boleh tak?berape agak2 harganye ye.tq  
4. Yoni - Sat 30/Jun/2012, 6:53am
slm sy nk tye berpe hargan 50kg....tu blh email ...ija_sexygurlz@yahoo.com tq  
5. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Sat 30/Jun/2012, 7:27am
salam...

tuan andai kita boleh bekerja sama..sy ingin mengutarakan sesuatu..

sy nak wujudkan 1 konsep yg tak menekan pembeli dan juga peniaga... sudahlah harga jual mahal.. walupun ada yg mampu beli..kadang2 kita memberikan beban pd mereka akibat pembelian mereka dgn nafsu...

sy nak berdakwah dgn berniaga.. jika tuan nak tau boleh call sy nanti...

intro... sy nak jual harga yg sama dgn apa yg tuan jualkan pd sy... sy akan ilhamkan 1 cra yg mungkin dah ada org buat.. sini sy dedahkan... kalau ada yg membaca dan dia laksanakan di tpt niaga mereka.. kiranya sy dah membantu pembeli...

1... jual dgn harga borong... dpt rm10..jual rm10...

2. syarat... daftar dgn 1 bayaran yg munasabah utk pembeli yg nak beli produk kita dgn harga borong td...

3. tgk hasilnya... dan juga buat mcm ni dlm waktu2 tertentu...

4. kaedah lain sy ada lg..cuma sy blum ALLAH berikan insan yg nak bersama2 dgn sy mengusahakannya...

wassalam... 018-9475 996  
6. Joe2292 - Sat 30/Jun/2012, 11:30am
Hi En. Isrul, Terima kasih atas minat tuan.
Pakaian apa yang tuan minat, gred A kami ada banyak pakaian untuk lelali, perempuan, budak-budak. ada tsirt, ada jeans ada cotton pants , mix wear dll...boleh tak bagi emel add tuan. saya akan hantarkan item list.  
7. Joe2292 - Sat 30/Jun/2012, 12:19pm
Zanjabil87, M Isrul dan Yoni sila rujuk email anda. Sy sudah hantar detail.
Tq  
8. Yantilicious - Sat 30/Jun/2012, 12:55pm
email sy...bundleparadise@gmail.com  
9. Joe2292 - Sat 30/Jun/2012, 3:01pm
yantilicious sudah hantar detail kat email anda. Tq  
10. Sau z - Sat 30/Jun/2012, 10:11pm
lokasi mana nih..?? email kat aku. nalshar@yahoo.com  
11. Amy 59 - Sun 1/Jul/2012, 11:52pm
nak pricelist gak..
-jemik_mohamed@yahoo.com  
12. Joe2292 - Mon 2/Jul/2012, 7:07am
Sau z dan Amy 59 suadah hantar detaill ke email anda.  
13. Kate - Mon 2/Jul/2012, 7:42pm
Price utk mix child,ladies jeans blouse dress tshirt skirt legging to katedgreat@gmail.com  
14. Eva 12 - Mon 2/Jul/2012, 7:44pm
email sy vitznenn06@gmail.com  
15. Ezque - Tue 3/Jul/2012, 5:56pm
email sy juga p.putih9@yahoo.com.my  
16. Jailud Bundle - Wed 4/Jul/2012, 8:59am
salam,minta email kan kataloq/list dan harga bundle dari 5kg ke 100kg,jailudin1860@gmail.com  
17. Joe2292 - Wed 4/Jul/2012, 2:49pm
EVa, Ezque, jailud bundle - check emel saya dah hantar mel.  
18. Zawawi 12 - Sat 7/Jul/2012, 5:37pm
email detail harga.. kerjalepak22gmail.com  
19. Leowfatt - Sun 8/Jul/2012, 10:33am
email saya harga,nb186250@yahoo.com  
20. Joe2292 - Sun 8/Jul/2012, 10:49am
En.zawawi 12 - emel tak dapat hantar sila berikan emel yang lain.
Leowfatt:- saya dah hantar emel. Check emel box.  
21. Nadzreen Ahmad - Tue 10/Jul/2012, 1:19am
en joe mintak emailkan details..trima kseh bnyak2 ye!
nadzreen_ahmad@rocketmail.com  
22. Afar 2 - Tue 10/Jul/2012, 2:19pm
email kan saya detail afarafar@ymail.com  
23. Faraonion - Wed 11/Jul/2012, 10:31am
emailkn kepada saya juga sitinorfarawahida@yahoo.com  
24. Saiful Adli Abdullah - Wed 11/Jul/2012, 3:20pm
saya nk detail utk 5kg -10kg. Tq tenko_81@yahoo.com  
25. Joe2292 - Sat 14/Jul/2012, 9:14am
Nadzreen, Afar, Faraonion dan Saiful sudah hantat detail ke email anda. Terima kasih  
26. Sofian 15 - Mon 16/Jul/2012, 8:05am
salam, boleh emailkan details ke email saya.

msofian.ramli@yahoo.com  
27. Ezque - Mon 16/Jul/2012, 8:55am
emailkan pd saya.. p.putih9@yahoo.com.my  
28. Pongbundle - Mon 16/Jul/2012, 12:46pm
email kt saya juga
pongbundle@gmail.com  
29. Mad 18 - Tue 17/Jul/2012, 9:07am
salam..email sy detail please darvana12@hotmail.com  
30. Akim 14 - Wed 18/Jul/2012, 12:07am
salam, emailkan please
charlies_09@yahoo.com  
31. Joe2292 - Thu 19/Jul/2012, 12:04am
Sofian 15, Ezque, pongbundle, Mad 18 dan Akim 14 sudah hantar detail. Tq.  
32. Bibie 5 - Fri 20/Jul/2012, 1:06pm
sya nak borong dlm 5-10 kg..pakaian perempuan,,mini dress...ada list harga tak? email m2m_yie@yahoo.com  
33. Joe2292 - Sat 21/Jul/2012, 8:36pm
Bibie sudah hantar detail ke email anda.  
34. Ainwardina - Mon 23/Jul/2012, 3:23pm
saya nak beli borong baju kanak2 perempuan berusia 8thn ada tak? nak beli dlm 2-5kg jer..boleh tolong email. ainwardina@yahoo.com  
35. Jessy 8 - Wed 25/Jul/2012, 8:58am
saya berminat lady dress dan mix baju perempuan dan lelaki. sila hantar gambar dan harga.

jessica.ersteslicht@gmail.com  
36. Mfirdaum - Wed 25/Jul/2012, 7:44pm
emailkan details dan gambar pliss
mfirdaum@gmail.com  
37. Nurris - Sun 29/Jul/2012, 3:53am
bleh hantar detail bundle kanak2..  
38. Saharum Bin Ismail - Thu 9/Aug/2012, 10:24pm
tlg email..arongo_83@yahoo.com.my  
39. Mohd Zahar Ramli - Fri 10/Aug/2012, 3:41pm
Saya nak beli 50 @100 kg man branded blue jeans.
Boleh email saya zahar_mohd@yahoo.com  
40. Lope 2 - Sun 19/Aug/2012, 11:53pm
salam..saya baru nak berjinak2 dlm perusahaan bundle nie..kalo bole saya nak berniaga kecil2an dulu dalam 5kg-20kg kalo memuaskan baru saya ambil dlm 100kg ke 1 bundle...boleh saya dptkan list harga ... harap tuan dpt membantu..?

tolong emailkan saya ke=
tokodaska@yahoo.com  
41. Saiful 217 - Thu 6/Sep/2012, 11:49am
mohon email detail ke firioza@yahoo.com seperti sedikit gambar dan harga  
42. Maizi - Thu 6/Sep/2012, 11:54am
Emailkan detail ke myzi_3@yahoo.com
Saya berminat nk cari kasut gred AA  
43. Nuar 2 - Mon 10/Sep/2012, 9:32pm
email detail
Imammuda83@gmail.com  
44. Siti Nadia Abdullah - Mon 24/Sep/2012, 2:36pm
email saya pls.. thanks  
45. Siti 630 - Thu 11/Oct/2012, 9:51am
emelkn saya gak

akirakirana8186@gmail.com  
46. Joe2292 - Thu 11/Oct/2012, 7:57pm
hi all, i telah htr detail kpd kwn2 di atas, sila rujuk email anda.  
47. Arif 97 - Tue 30/Oct/2012, 4:00pm
saya berminat dengan bundle gred A, boleh email detail dan kos penghantaran ke
johnny_hii85@hotmail.com  
48. Juliet 3 - Sun 4/Nov/2012, 12:14am
emaikan saya list brg dan harga saya berminat.bale cap apa?  
49. Dzulhairy - Fri 9/Nov/2012, 1:03pm
pm harga jean lelaki  
50. Nabyla 2 - Fri 30/Nov/2012, 1:13am
salam boleh email kt sya? fatyn.nabyla@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 57 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..