Pakaian Bundle Dari Jepun
Joe2292 - Sun 8/Apr/2012 9:26am [Last Comment]
Greeting Warga Majalah.

Saya mengimport pakaian bundle terus dari jepun secara besaran. Saya mempunyai 130 jenis pakaian mengikut bundle 50kg dan 100kg.
Pakaian diagihkan dengan Gred A, B dan C. Pakaian bundle untuk kitar semula juga kami memperolehi dengan harga let go. Semua tempahan pakaian adalah harga borong dan berpatutan.

Perkhidmatan penghantaran kami menguruskan untuk semenanjung Malaysia melalui bas experss, KTMB dan pos malaysia. Tempahan lebih 500kg kami akan mengguna lori kami untuk hantaran.

Lokasi gudang : Sungai Petani, Kedah

Sesiapa berminat boleh hubungi saya di:-
lk_2292@hotmail.my
012-5306009
012-5046931

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Joe2292 - Fri 13/Apr/2012, 2:04am
Leather Jacket Japan Branded sesiapa berminat sila hubungi saya. Satu Bundle 100kg - Rm2000.
lk_2292@hotmail.my
012-5306009  
2. Joe2292 - Sat 21/Apr/2012, 6:21pm
Greeting Warga Majalah,

Saya mempunyai stock baru bundle kasut lelaki dan perempuan dari jepun. Sesiapa berminat sila hubungi saya dan juga boleh beli loose packing.

012-5306009
012-5046931  
3. Rys - Sun 22/Apr/2012, 2:11pm
Salam, lokasi gudang di sg petani kat mana?  
4. Laish - Sat 28/Apr/2012, 3:10pm
Plz email quotation/price list to laila_razak85@yahoo.com. TQ  
5. Azea Ayamim - Sat 28/Apr/2012, 11:20pm
plz e-mail quotation/price list to hourinna@yahoo.com for women dress gred a  
6. Joe2292 - Mon 30/Apr/2012, 2:19pm
Laish & Azea sudah hantar detail ke email anda. Tq  
7. Mix Flower Services - Tue 1/May/2012, 9:59pm
plz mail quotation ke vintage_bundle@yahoo.com  
8. Jnice - Tue 8/May/2012, 5:50pm
dress grade A, 50kg berapa harga? dan penghantaran ke sabah macamana? agape.coll@gmail.com  
9. Nalzaroon - Wed 9/May/2012, 6:38pm
boleh email quotation dan katalog.

thanks.

nalzaroon@gmail.com  
10. Kavitha 4 - Thu 10/May/2012, 6:24am
rujuk email anda, sudah hantar detail. Tq  
11. Ulek - Sun 13/May/2012, 4:12pm
hi, ada buat penghantaran ke Miri, Sarawak kah?..kami memerlukan stock bundle dgn segera, sila email kami price list.

email: edayulexies@gmail.com  
12. Denisha - Tue 29/May/2012, 10:19pm
email harga untuk smua jenis bundle n grade yang ada serta kos penghantaran ke sarawak kalau ada hantar ke sarawak nie_lurzath@yahoo.com.my
thanks  
13. Tqa - Tue 5/Jun/2012, 12:19pm
Send me the details please

tqaradhi@yahoo.com  
14. Budakputrajb - Thu 7/Jun/2012, 4:49am
plz email detail budakputrajb@gmail.com  
15. Azlan 187 - Tue 19/Jun/2012, 1:06am
EMAIL HARGA KASUT...
KASUBANDEL@YAHOO.COM  
16. Shazwan 6 - Thu 19/Jul/2012, 11:11pm
plz e-mail quotation/price list to muhdshazwan89@gmail.com for men dress (t-shirt roundneck & berkolar) all gred pls...tq  
17. Norisah - Thu 26/Jul/2012, 9:55am
saya akan membeli pakaian bundle dengan banyak untuk di jual smula d kota kinabalu cara bundle jga dan sya akan membeli dari anda jika kena harga emailkan quotation kepda norisah46@yahoo.com TQ.  
18. Norisah - Thu 26/Jul/2012, 9:59am
pakaian gred A & B sahaja.  
19. Bibie 5 - Tue 21/Aug/2012, 10:24pm
list harga Dress grade A,B,C 50kg berapa harga? dan penghantaran ke johor.email m2m_yie@yahoo.com  
20. Felicia 6 - Sat 8/Sep/2012, 3:55am
pls emel price/quotation
ariesdeeboo_86@yahoo.com  
21. Myulfuls - Mon 10/Sep/2012, 7:11pm
plz emel price at myulfuls@yahoo.com
tq  
22. Sazlina - Thu 13/Sep/2012, 10:09am
Please email me price for ladie blouse. sazlincraft@gmail.com

TQ  
23. Arif 97 - Wed 31/Oct/2012, 11:48am
boleh email harga pakaian utk Gred A serta kos penghantaran ke Sarawak sekali.
johnny_hii85@hotmail.com  
24. Joe2292 - Sat 15/Dec/2012, 6:43pm
Kwn2 diatas sila rujuk email anda, sy telah detail ke email anda. Tq  
25. Al Ain Bt Abd Rahim - Sat 3/May/2014, 6:26am
plz e-mail quotation/price list to lan_unicorn@yahoo.com  

Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..