Open Order Kuih Karipap JB 2019
Norizzati 4 - Tue 26/Feb/2019 2:15pm
Assalamualaikum.. Hi uolls!

Untuk orang-orang sekitar Johor Bahru ❤

Kami menerima tempahan karipap (*yang belum goreng*) untuk kuantiti yang banyak. Sesuai untuk sesiapa yang ingin membuat sebarang majlis atau untuk makan sendiri bersama keluarga.

✨ Karipap Montok Jb ✨

☑ Karipap Keledek
RM 4 ( 10 pcs )

☑ Karipap Keledek Daging
Rm 5.50 ( 10 pcs )

📌 Kami juga menerima dalam kuantiti 30pcs, 50pcs, 100pcs dan max 200pcs.
📌 Tempahan AWAL amat digalakkan untuk kuantiti yang banyak. Sekurangnya 2 Minggu lebih awal.
📌 Kami Hantar Terus ke Rumah Anda atau Selfpick up juga dialu-alukan. ( @Plentong )
📌 Minima order untuk COD, 2 Pack keatas.
📌 Cas penghantaran RM2-RM5 mengikut kawasan. (Kawasan Johor Bahru)

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Untuk sebarang pertanyaan atau tempahan, cepat-cepat whatsapp kami;-
+60177724483
+601140529514

Niche: Tempahan Kuih Muih | Tempahan Katering
     
  1. Norizzati 4 - Tue 26/Feb/2019, 2:19pm
    Untuk tempahan, Whatsapp detail;
    ⬇️
    Nama:
    Karipap:
    Kuantiti:
    Tarikh/Masa Collect:
    Alamat:
    No Tel:
    Deposit: RM__ *(Untuk 100 pcs keatas)*  
  2. Norizzati 4 - Mon 11/Mar/2019, 8:37pm
    VIRAL !! Maybank bagi duit FREE! Ruginya siapa ada account Maybank tapi tak ambil PELUANG ni. Ramai orang dah cuba, duit terus masuk akaun 💰 Cepat cuba sekarang! 💰💰

    Jom yang belum register.. Ikut step bawah ni :-

    Dkt aplikasi #maybank..main game dan dpt duit tau.

    1. Kena download apps maybank dulu, kalau dah ada, boleh update dulu
    APPS #MAYBANK yang sedia ada.
    2. Log in, tekan dekat ''Say Hello to MAE''
    3. Daftar MAE, letak email, negeri dan invitation
    code : nhb022624

    ** Pastikan dekat invitation code tu letak code : nhb022624** kalau tak isi code, tak boleh masuk game tu. Em rugi 👉👈

    Tekan confirm
    4. Sampai kat topup MAE tu korg SKIP je, log out, pastu log in balik
    5. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pulak, dapat DIAMOND dapat extra 5 saat ✨

    100% BUKAN SCAM.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)