OEM Brand Sendiri Produk Hangat Masa Kini - Ready to Eat Food/Mre/Rte - Pre Packed Food Best for Mangsa Banjir
Kgsi Enterprise - Tue 27/Sep/2022 6:46am
Peluang dibuka untuk mereka yang berhasrat untuk melancarkan brand / jenama sendiri dalam produk makanan ringkas yang dapat dimasak hanya dengan tambahan air selama 15 minit. Pilihan yang terbaik untuk masalah banjir, travel, pelajar di asrama, gelandangan, bekal kerja dan banyak lagi.

Produk kami tidak sama seperti produk retort yang lain kerana kami memberi pilihan kepada pemilik jenama untuk memilih sama ada ingin menggunakan beras atau nasi yang sudah dimasak.

Menu masakkan kami juga mempunyai 15 lebih pilihan dan diyakini, disukai, amat digemari rakyat Malaysia dan luar Malaysia. Bermula dengan masak merah, masak kicap, masak lemak cili api, daging salai, dan banyak lagi.

Hubungi 0137093812 untuk maklumat lanjut untuk MOQ (minimum order quantity) serta harga, pakej dan sebarang maklumat lanjut.

Whatsapp: Cik Nisha
https://wa.me/60137093812

* Product brand design disediakan secara percuma seperti logo dan label jenama.
* MOQ rendah dan harga murah bersama satu set produk
* Sesuai banjir kerana makanan dapat dimakan PANAS dengan hanya menambah AIR SEJUK.
* Terbaik untuk NGO dan badan lain memberi bantuan kerana faktor basi tidak ada.
* Makanan dapat disimpan selama 2 tahun
* Tidak menggunakan pengawet sama sekali
* Teknologi retort
* Menu dan masakkan Malaysia
* Dijamin halal JAKIM
* Mendapat kelulusan GMP

Hubungi sekarang kerana hanya terhad kepada 5 brand owner yang terawal. Stock bekalan bekas makanan terhad kepada 50,000 pek sahaja.

Niche: Ingin Berniaga | Konsultan Perniagaan | Produk Sejuk Beku
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..