Nak Trade in Kereta Tapi Gaji Kecik - Johor
Najib 114 - Tue 25/Dec/2018 8:04am
Saya nak trade in kereta model proton savvy manual tahun 2010.

Baki hutang tinggal lagi 1.2k kat bank, masalah sekarang dalam payslip banyak potongan jadi baki gaji dah sikit tapi saya ada buat side income lain cuma tak ada rekod side income tu.

Sekarang ni saya nak cari model jenis MPV sebab nak besarkan sikit side income ni, model yang saya nak jenis proton exora ataupun perodua alza (budget saya dalam 26K kebawah yang boleh loan).

Kalau ada yang tau tempat usedcar yang boleh tawarkan loan mudah & dokumen boleh diorang tolong sekali harap dapat contact saya atau whatsapp di 0177239424, terima kasih.

kalau boleh dalam negeri Johor.

Niche: Kereta Terpakai | Ingin Berniaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.