Nak Tanye Pendapat Mengenai Sykt MLM
Mimi 3 @ Amy's gallery shop
Mon 17/Dec/2012 2:09pm [Last Comment]
salam warga majalah
saya ingin bertanya kpd warga majalah bagaimana utk mengetahui sesebuah sykt MLM yg ditubuhkan sah..saya cuma tak mahu kwn2 dan keluarga saya ditipu kelak..terima kasih

Niche: Network Marketing
 
1. Ikhwan 52 - Mon 17/Dec/2012, 2:14pm
wsalam.. bleh check di SSM.. yg sya tahu mmg sah n wujud kenshido international atau score A..  
2. Mrzakry - Mon 17/Dec/2012, 2:24pm
Salam sejahtera, segala bagai maklumat berkenaan dengan syarikat boleh semak dengan bahagian Jualan Langsung, KPDNKK.  
3. Juhan - Mon 17/Dec/2012, 2:35pm
tak payah le ada kaitan dgn MLM kalau nak selamat.  
4. Mimi 3 - Mon 17/Dec/2012, 2:48pm
Juhan:saya mmg tak sk berkait dgn MLM just nk selamatkan member2 dr terpedaya..that's all..Mrzakry dan Ikhwan: tq ats keprihatinan anda...tp MLM ni die tak jual produk, die more tuh melancong, boleh semak gak ke?  
5. Golddotcom - Mon 17/Dec/2012, 4:34pm
ape name MLM yg buat prog melancung tu? share skit  
6. Mimi 3 - Tue 18/Dec/2012, 8:45am
eurovac  
7. Fendi Omar - Tue 18/Dec/2012, 10:38pm
MLM ni bisnes yang bagus.. dan anda sendiri boleh mula kan... bisnes jual tv pn boleh jadikan bisnes MLM. perniagaan ini berteraskan pusing modal habis habisan.. kita turun modal sikit dan orang ats akan pusingkan.. dan kite perlu cari modal/ cr buyer/ atau orng bawahan...

U RAJIN u dapat lebih

mcm zaman pak man telo..

betul.. bergantung juga pada org atas atau owner pertubuhan company ini.

pastikan akaun secure,
ada kelulusan dr jbatan kerajaan,


renung semula.. jika anda jadi jutawan sekali pun... bukan mudah anda ingin keluar kan duit itu dr bank negara.. tak mcm singapore, sbb itu ramai orang spore senang dgn bisnes ni..

tapi ada jalan keluar masalah ni.. fikir lah..  
8. Is 36 - Wed 19/Dec/2012, 5:11pm
saya ada biz yang tak perlukan modal besar cuma memerlukan kerajinan dan mesti daftar syarikat boleh menghubungi saya 0175799598  
9. Shee 4 - Mon 24/Dec/2012, 5:18pm
Berhati2 dgn program yg 90%deposit/income dipegang oleh company. Kami juga buat biz networking travelling . Tp 90% income adalah anda sendiri yg control. Program kami juga diakui ketelusannya oleh bekas2 invester yg pernah tertipu dan kini mereka telah segar semula dari kerugian yg lepas. Ini bukan ayat pemanis tapi ini adalah fakta .

Klu tuan berminat boleh hubungi saya ; 0123334106

** kita sama berniaga secara jujur, insyaallah hasilnya adalah lumyan . Sekadar memberi peluang sekiranya berminat.  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..