Nak Tambah Pendapatan
Azlen 2 - Fri 5/Aug/2011 12:25pm [Last Comment]
Salam warga MC,

Saya isteri yang bekerja.tp nak cari pendapatan tambahan ealah skang ni semua nya naik,gaji pun tak smpi pun 1k..
sebelum ni pernah jual kerongsang tp tak braper nak dapat sambutan.saya bekerja di sebuah syarikat transport,kerani cum tele marketing..klu ada saper2 yg boleh bg idea...saya dah ada anak sorg...
tq...

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Maizatul 4 - Fri 5/Aug/2011, 12:27pm
ADE EMAIL ADD TAK?  
2. Hellolink Network Sdn Bhd - Fri 5/Aug/2011, 12:28pm
Salam. Jika berminat untuk menjadi Finance Marketing official untuk pendapatan tambahan, hubungi saya - 016 520 7131 (EJ).  
3. Farizan Suzana Binti Saibun - Fri 5/Aug/2011, 12:34pm
Salam..kalo nk jual buku beserta vcd kanak2 in english, leh call@sms 010-4359790  
4. Azlen 2 - Fri 5/Aug/2011, 12:52pm
maizatul : azlen84@gmail.com

hellolink network : emelkan details di azlen84@gmail.com....tq

farizan : saya akan call..tq  
5. Niawish - Fri 5/Aug/2011, 1:33pm
saya homemade kuih raya, kuih tradisional, kerepek, maruku... berminat nak jd agen saya leh email niawish@gmail.com  
6. Azlen 2 - Fri 5/Aug/2011, 1:38pm
niawish: saya akan emel...tq  
7. Koyok - Fri 5/Aug/2011, 3:05pm
berminat nk jual cheese wedges powder boleh la sms sy... skunk ngh wt promotion...ley dpt hrga murah.. cheese sdp & lazat.. customer bli skli mst nk beli lg..... 0178812997 cik isya  
8. Mohd 161 - Fri 5/Aug/2011, 3:23pm
kalau berminat nak jual bag laptop HP berkualiti secara dropship dengan harga terbaek klik http://backpackhp.blogspot.com/  
9. Azizi Shah - Fri 5/Aug/2011, 3:29pm
percaya atau tidak keputusan ditangan anda..hanya bermodalkan rm100 anda akan mendapat pulangan yg lebih dari itu,so apa tunggu lagi jom join biz kami |dgn modal hanya rm100...saya dh berjaya mndpt pulangan berkali kali kali kali ganda.....SlimberyXtreme satu biz internet yg x memerlukan anda keluar ke sana ke mari...just klik here and here...u can get more money..the best layari http://ik.my/rahsia  
10. Azlen 2 - Fri 5/Aug/2011, 3:50pm
koyok : leh send details tak pada saya di azlen84@gmail.com

mohd 161 : tq

azizi shah : tq..  
11. Memshoppe - Fri 5/Aug/2011, 4:01pm
produk perfume dan kopi auralife, mmg best!! bukan sebarang produk sebab disertakan dengan gelombang aura sekali, testimoni dia pun hebat2, ada testimoni dari penceramah motivasi terkenal, sila layari www.auralife2u.com, hubungi je saya IDA 017-2103256, atau emelkan kat saya no telefon saudari ke memshoppe@gmail.com, saya sedang mencari pengedar, dan anda juga boleh mencari pengedar menjadi downline anda, seorang downline dapat bonus RM50, dan boleh mencari seberapa banyak downline, hebat tak?  
12. Azlen 2 - Fri 5/Aug/2011, 4:16pm
memshoppe : tq..sy dah emel  
13. Danial 12 - Fri 5/Aug/2011, 4:19pm
kalau berminat nak meniaga bag laptop HP klik http://backpackhp.blogspot.com  
14. Special - Fri 5/Aug/2011, 5:54pm
try g sini http://teameramillion.blogspot.com/  
15. Alanzainal - Fri 5/Aug/2011, 7:04pm
hantar ke email sy alanzainal_80@yahoo.com.my  
16. Khairul Nizam Isa - Fri 5/Aug/2011, 8:23pm
Azlen2,
company nak buat tshirt? kalau jadi, saya boleh bg komisyen. kysuccessrich@gmail.com  
17. Daniel Rich Network - Fri 5/Aug/2011, 9:07pm
jom buat part part time dgn axa-affin bhd, komisen pasif 6 thn.. klik link dibawah

http://www.mudah.my/vi/10903705.htm  
18. Razimy - Fri 5/Aug/2011, 9:22pm
perniagaan santai tanpa modal sebagai ejen sah pemasaran kad kredit dan pinjaman kad kredit. 012-5963951
blog: www.bigprofit4u.blogspot.com
area melaka atau seluruh malaysia  
19. Siti 36 - Sat 6/Aug/2011, 1:21am
Peluang berniaga tanpa modal. Kami perlukan kesungguhan dan minat anda untuk berjaya sahaja. Berminat hubungi ubisnes@gmail.com  
20. Zali 9 - Sat 6/Aug/2011, 5:47am
MENJANA PENDAPATAN​ DENGAN PROJEK MYKAD

Agent diperlukan​ untuk aktifkan pemegang Mykad bagi mengapplik​asikan system Mykad sebagai Reward System bagi program Mykad Smart Shopper (Affliate Junction) dengan kerjasama MDEC dan Jabatan Pendaftara​n Negara (JPN).

Menjana pendapatan​ yang lumayan dan berterusan​.
Untuk keterangan lanjut sila hubungi :
Tel : 019-2233842 (Rozali)
Email : roz_niaga@yahoo.com
Laman web : http://mykad.aj.my  
21. Azlia Aziz - Sat 6/Aug/2011, 6:05am
berminat utk menjadi dropship kain sulam2 indonesia yang cantik boleh hubungi saya di azlia5052@yahoo.com  
22. Syuk 5 - Sat 6/Aug/2011, 7:51am
hai...
jika berminat untuk buat kerja sambilan
ikut masa anda, tanpa perlu jual barang, simpan stok di rumah, maintain BV setiap bulan atau cari downline,
hubungi saya melalui email : amdisyuk@live .com
untuk maklumat lanjut
* bukan MLM
* bukan bisnes online
* bukan insuran@ takaful
* bukan forex
* bukan kutu
* bukan affliate sistem
* bukan skim cepat kaya  
23. Dalib - Sat 6/Aug/2011, 9:25am
e mail saya jika berminat menjadi agen produk dgn modal yg tidak membebankan.  
24. Jojo 13 - Sat 6/Aug/2011, 9:40am
Salam, tambah pendapatan dengan perniagaan ICE BLENDED. cukup senang, boleh buka didepan rumah.Pendapatan sebulan mencecah RM3,000. RM2,500 sahaja untuk set lengkap (ready to biz). Jika berminat boleh hubungi saya : 014-268 7935  
25. Akademi Nur Insan - Sat 6/Aug/2011, 7:13pm
Salam Azlen2. Saya sarankan Azlen hadir ke Kursus Berhijrah Menjadi Usahawan pada 13 Ogos ini. Kursus ini akan disampaikan oleh seorang Penulis Buku dan Motivator Tuan Shamsudin Abdul Kadir. Beliau akan berkongsi pengalaman tentang bagaimana memilih perniagaan yang sesuai, membina rangkaian perniagaan, dan menangani karenah pelanggan.
Jemput ke blog kami:-
http://akademinurinsan.blogspot.com  
26. Dayangkhaulah - Sun 7/Aug/2011, 1:45am
kami pemborng kek lapis serawak guna majrin halal sedap ctx dayang khaulah 0145561891  
27. Roslina 3 - Sun 7/Aug/2011, 11:49am
nak jual one drop perfume, patch blanket, cadar classic home decor (high quality cotton)?
emel sy : prismakreatif@yahoo.com
tq  
28. Fazli Dobi - Sun 7/Aug/2011, 5:27pm
salam.buka kaunter dobi/kedai dobi pinjaman boleh di uruskan modal 10k dah boleh mula.call 012 286 3441 sunflower laundry station.  
29. Azlen 2 - Mon 8/Aug/2011, 9:07am
Danial 12 : tq
Special : tq
Alanzainal : tq..sy dah emel
Khairul Nizam Isa ; sy akan beritahu ea..tq
Daniel Rich Network: tq
Jojo 13 ,
Siti 36 : saya dah emel...tq

Razimy : tq
Syuk 5 : sy dah e-eml..tq
Dalib : emel kan di azlen84@gmail.com
Akademi Nur Insan: tq ea..
Dayangkhaulah : tq
Roslina 3 : pernah jual one drop tp tak berjaya sgt...apa2 pun tq
Fazli Dobi : tq  
30. Pojie 7 - Mon 8/Aug/2011, 6:29pm
lumayan di sini!!! belum cuba belum tahu.. mari bisnes.. layari http://www.pendapatanpanas.com/?id=hebat  
31. Ani 15 - Tue 9/Aug/2011, 8:39am
Kelebihan Bersama Team Availbeauty4all >>www.availbeauty4all.com...
*PERCUMA WEBSITE dgn pembelian mana2 pakej
*FOLLOW UP dari admin secara PERCUMA
*Jual Beli Barang dilakukan oleh pihak admin dan mcm2 lg...
Daftarla segera utk menjadi salah seorang USAHAWAN AVAIL yang berjaya!!!
click www.availbeauty4all.com utk maklumat lanjut..
Dan jadilah yang terawal di rangkaian kami.. !!!!  
32. Shopmmn - Tue 9/Aug/2011, 2:31pm
emel sy shop_mmn@yahoo.com  
33. Nisa 35 - Fri 12/Aug/2011, 3:38pm
bisnes hebat tanpa modal.. cuma promosikan barang dan jual.. tak perlu cari downline tak perlu simpan produk..sy akan uruskan semua anda cuma perlu promosi dan dapatkan pembeli sahaja dan nikmati keuntungannya...
email sy:nyssa83@gmail.com  
34. Sya 22 - Sun 14/Aug/2011, 4:47pm
jd pengedar brooch bunga kami yg tgh hot skunk..kami tlh berjaya menjual 6000pc.sila ke laman blog kami tuk detail http://alamayaku-erisya.blogspot.com
atau sms 0148440824/0129644705(sya)
beli rm1, jual rm3.utg sgt memg blh tmbh pndapatan keluarga  
35. Nurin 8 - Thu 18/Aug/2011, 10:41am
jadi agen dropship untuk Digital Quran nak tak?? komisen lumayan!
email : islamproduk@gamil.com  
36. Pojie 7 - Thu 18/Aug/2011, 11:57pm
duduk santai sahaja di rumah sambil buat bisnes mudah ini.. tanpa risiko terus daftar di sini..
http://www.ringgitmania.com/hop.php?ref=bigmoney99  
37. Ascarroz - Wed 24/Aug/2011, 6:27pm
salam...
boleh layari ke http://program-3p.blogspot.com
program pertama di malaysia dan dunia....hubungi saya 019.344.5837  
38. Masdina - Sun 28/Aug/2011, 6:32am
Salam. Jika berminat, sertai kami dengan mendapat keuntungan berlipat ganda menggunakan modal yg kecil. Dijamin halal. masdina@ymail.com  
39. Bunga 2 - Fri 9/Sep/2011, 1:05pm
Saya berminat utk mencari tambahan pendapatan or part time. kalau ada, sila email saya , saya menetap kat pj, selangor.

bunga.sabah@gmail.com  
40. Mustahid Abdul Karim - Sat 10/Sep/2011, 10:54pm
Salam..
Sila layari link ini...
mana tahu boleh menolong semua pemasalahan anda....
http://formulaluarbiasa.com/recommeds/syukurezekiku
jumpa anda disana...
wslm...  
41. Nisa 39 - Tue 13/Sep/2011, 7:31am
Salam,
Kami sedang mencari part time egen pemasaran yang berminat untuk memasarkan software kepada syarikat2. Boleh menjana income setiap bulan dan mampu mejana income 5 angka sekiranya rajin. Training dan support akan diberikan. Jika berminat, sila email sales [AT] officecentral.com.my (gantikan [AT] dengan @) atau call saya di 03-8941 2739 (Nisa).  
42. Wan 77 - Tue 13/Sep/2011, 1:47pm
salam...modal 2500-100hri;7500
modal 1250-100hri;3250
modal 500-100hri;1000
duit boleh cashkan tiap2 hr...minat/sms 0199992533/0129573510  
43. Mohamad Hajmahin - Fri 30/Sep/2011, 9:17pm
kak saya ada 1 peluang berniaga MLM la nama product 2 jus monavie...skrg saya nak kongsi dengan akak kalau akak berminat sila hubungi saya 0177203983..sebelum 2 akak buka youtube dan cari monavie....k salam  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..