Nak Tak Berjimat Sampai RM1000 untuk Dapatkan Web Shopping Cart Anda Sendiri?
Tik Tok Academy @ Tik Tok Ads Academy - Wed 7/Sep/2022 6:15am
'Secara jujur dan ikhlasnya, Website Shopping Cart yang kedaionlinez sediakan ni memang terbaik dan sangat-sangat berpuas hati.

Saya suka ciri-ciri yang ada pada website ni. Harga murah dan berpatutan dan tak perlu bayar bulanan atau tahunan yang terlalu tinggi (Jimat kos).

Sebagai peniaga buku secara online sepenuh masa, website ni menyediakan ciri-ciri dan fungsi yang saya perlukan, antaranya ialah, sistem dropship, shopping cart yang ringkas, fungsi Just Notification, boleh asingkan customer ikut role seperti Customer biasa, Dropship, VVIP Member.

Lepas ni saya nak upgrade kepada fungsi Affiliate dan Sistem Reward Point pula. Bantuan sokongan yang diberikan oleh pihak kedaionlinez juga sangat cepat dan pantas 24 jam.

Tak perlu pening kepala nak fikir hal teknikal yang susah, cuma fokus kepada strategi jualan dan upload produk sahaja dalam website e-commerce ni.

Memang terbaik dan tak rugi bagi usahawan online pemula atau yang sudah advance yang berminat untuk memiliki website e-commerce sendiri. Terima kasih Kedaionlinez.;) ''

Ini antara review customer kami. Kalau anda belum ada website shopping cart sendiri, boleh klik link di bawah ini, sekarang sedang offer 20% diskaun dan akan dapat 3 fungsi powerfull dibawah ini :

Abandoned Cart Recovery
- Fungsi ini akan automatik send emel kepada customer yang sudah add to cart produk tapi tak bayar/tak submit order)

Automatic Order Review
- Automatik follow-up customer dan minta mereka tinggalkan review produk yang mereka order (macam shopee)

Live Order Notification
- Menunjukkan populariti produk anda dan sedang laku keras. Meningkatkan kepercayaan pelawat yang web anda bukan SENDU!

Apa lagi, klik link di bawah ini untuk lihat harga selepas diskaun 20%. Jimat sehingga RM1,000!

Klik => https://bit.ly/3NiIpAr
Klik => https://bit.ly/3NiIpAr
Klik => https://bit.ly/3NiIpAr

Mazlie Nadzri
https://wa.me/60115402058

Tq.

Niche: Web Design Malaysia | Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..