Nak Setup Cyber Cafe di KL
Rajusegar - Fri 5/Apr/2013 2:21pm [Last Comment]
Saya nak check dalam forum ini kalau nak setup Cyber Cafe di Kl perlu tak dapat license dari DBKL , dari survey yang saya buat license tak diperlukan tapi saya nak confirm dgn pakar cyber cafe dlm forum ini

Niche: Bisnes Cyber Cafe
 
1. Mizieman - Fri 5/Apr/2013, 8:50pm
salm..kami bleh setupkn networking dan wiring utk cyber cafe
boleh hubungi kami
mizieman2003@yahoo.com
0111 2264438  
2. Zea 3 - Sun 7/Apr/2013, 11:17am
setahu saya lesen mmg dah beku sejak 2008 dan x dikeluarkan lg 1 Malaysia tp boleh kawtim dgn DBKL janji x buat JUDI ONLINE.

Saya ada jual peralatan CC dan lesen tp bkn bwh DBKL kalau berminat boleh email z3a.2011@yahoo.com  
3. Project2013 - Mon 8/Apr/2013, 9:30am
Hye Rajusegar call me for more detail for cybercafe/license dbkl at MyGroup Solution 6012 976 1614 HELMI tq  
4. Nasir 68 - Thu 18/Apr/2013, 5:59am
lesen tak perlu ada, cuma kena dapatkan lesen papan tanda itu aja......kalau ada orang kata nak jual lesen cc tu semua tak betul......dan kalau nak bukak cc 24 jam buat surat sekali....  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..