Nak Pasang Aircond Baru untuk Rumah, Homestay atau Pejabat Anda? (Lembah Klang)
Hanif Servis Cleaning - Fri 26/Mar/2021 10:54am
Kami ada membuat Pakej Pemasangan Aircond baru dan juga servis serta troubleshoot.

Apa kelebihan pasang aircond dengan kami?
- Anda pasang dahulu baru bayar
- Tiada minimum deposit
- Pemasangan yang kemas dan professional
- Stok ready
- Warranty 2 tahun utk aircond dan 5 tahun utk compressor

Kawasan yang kami cover pula adalah sekitar area Lembah Klang kecuali kuala selangor, Hulu Langat dan semenyih.

Makin dekat raya, makin banyak tempahan nak pasang aircond, so kalau anda nak pasang aircond baik order dan pasang sekarang sebab
Takut tak sempat pasang sebelum raya.

Dan lagi satu bila dah masuk bulan puasa ni, kebanyakan technician dah tak ambil job pasang aircond ni,
Silap-silap lepas raya baru pasang.

Apa tunggu lagi?
Click link di bawah untuk booking slot untuk pemasangan.
http://bit.ly/nakpasangaircondbaru
http://bit.ly/nakpasangaircondbaru
http://bit.ly/nakpasangaircondbaru

# servistiptop #servispasangaircondbaru #servispasangaircond

Niche: Wiring Aircond Plumbing Repair
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..