Nak Niaga Barang Dengan Modal RM300
Miss Cekelat 2 - Tue 30/Oct/2018 10:16am [Last Comment]
Assalamualaikum

Dengan modal rm300 boleh niaga apa ye? Saya cari perniagaan yang tak membebankan kerana saya ada komitmen lain. Lagi satu yang boleh tolong kita promot barang tu. Bukan lepas jadi agen terus lepas tangan.

Niche: Ingin Berniaga | Diskusi Bisnes
     
  1. Naa96 - Tue 30/Oct/2018, 10:44am
    salam, saya membekalkan vintage pants secara borong untuk perempuan. Vintage pants trend sekarang dengan modal yang kecil sahaja boleh untung besar whatsapp +017 615 1290  
  2. Faiz Abrar - Tue 30/Oct/2018, 3:57pm
    Nak jadi dropship atau agen produk kami?...pulangan tinggi setiap jualan,siap dapat bonus lagi kalau jualan memberansangkan, jangan risau,group support dan content disediakan,hanya perlu copy paste dan skill promote sahaja. Insyaallah pasti berjaya. whatapps +0133154278  
  3. Asilah 14 - Tue 30/Oct/2018, 7:20pm
    Ingin berniaga online???
    Nak mudah lariskan produk online wajib ada tool naikkan sale di FB, insta, twitter dan youtube!
    Marketing tool yang dapat naikkan sale online di media social!!!
    Nak buat sale 4 ke 5 angka sebulan???
    Info lanjut bole hubungi saya whatssup@0178800064.  
  4. Fatinporfavor - Wed 31/Oct/2018, 2:50pm
    Jom simpan bitcoin dgn modal serendah RM500
    wasap sy 0193006354  
  5. Hasan Alwi - Thu 1/Nov/2018, 8:36am
    mega golden network(m) sdn bhd(syarikat memiliki 16 cabang biz). Sudah beroperasi sejak Oktober 2017. Bonus 30 minggu. Bonus 5-30% seminggu. Cth jika bonus 10% - rm300x10%x30= RM900. Jaminan modal dikembalikan. Perbincangan dan keterangan lanjut, pm/whps01156921729  
  6. Aura Wajah - Tue 6/Nov/2018, 5:50pm
    Assalammualaikum Miss Cekelat, boleh tinggalkan nombor kontek? atau boleh terus wasap saya di 0132963063 untuk info lanjut. saya mencari wakil pengedar barangan yang direct dengan kilang di setiap kawasan. barangan adalah kosmetik dan kesihatan. ( skincare, mask, aloevera gel, perfume, kolagen) harap dapat bekerjasama. inshaa Allah kami akan permudahkan segala urusan. hanya mahukan wakil pengedar dan anda akan dierikan komisyen.

    Juga terbuka kepada sesiapa lagi yang berminat. hanya wasap sahaja di nombor yang saya berikan di atas. terima kasih  
  7. Hakim 185 - Fri 9/Nov/2018, 9:59am
    berminat wsap saya 0195163366  
  8. Shahrul 523 - Sat 10/Nov/2018, 2:35am
    Saya perunding jualan CUCKOO, sedang mencari agent untuk jualan produk CUCKOO. Boleh buat secara partime atau fulltime. TIADA MODAL DIPERLUKAN.

    Call / wasap saya - 011.40245740 (Shahrul)  
  9. Mika 18 - Sun 18/Nov/2018, 11:13pm
    Hye, miss boleh jual wiper kereta dengam modal RM300.00. Kami menyediakan pakej permulaan bersama latihan untuk pakej ini.
    Lokasi dan waktu berniaga miss boleh decide sendiri tetapi pihak kami akan kongsikan tips2 semasa latihan.
    Produk juga akan dibantu oleh pihak kami.
    Boleh email untuk maklumat lanjut. ammidea13@gmail.com atau whatsapp 018.978.7157.
    Isnin-Khamis (9pagi-6petang).  
  10. Penulismalaya - Sun 25/Nov/2018, 1:14pm
    salam.hai semua usahawan..

    ada minat nak tulis buku? pasal produk atau kisah anda atau apa saja? saya membantu dalam menulis dan menyunting serta sy tolg anda siapkan buku anda..wsp 011-16930576

    selain tu..sy juga membantu utk pjj akademik..tq ..  
  11. Chris 16 - Mon 3/Dec/2018, 9:33pm
    tak payah 300, saya rasa modal 100 pun dah cukup. buat bisnes jeli atau dadih. Buat je dadih atau jeli kat rumah, and then cari kedai mamak yang setuju letakkan kat kedai dia. tapi kena beli ais box pasal jeli tuu kena always cold. barang boleh beli kat NSK, sana murah sikit.  
  12. Aswad Haykal bin Mohd Isa - Tue 4/Dec/2018, 11:04am
    Modal RM300 dah boleh meniaga mcm2... cuma kita mesti jadi kuli, kita towkay....

    1. Jual kuey teow
    2. Jual air balang
    3. Jual ice blended
    4. Jual air
    5. Jual mcm2 lah  
  13. Md Zumierul Nazren - Wed 12/Dec/2018, 1:49pm
    Contact saya 019-5820019
    Bisnes Online Ekspress Terbukti, cipta robot FB dan robot whatsapp, tahu tahu dah dapat bank in slip 😊  
  14. Pendekarlaut333 - Fri 4/Jan/2019, 7:00pm
    contact whatapps saya..0173215036..mudah dan untung..bukan mlm..kita meniaga ada akad  
  15. Diyanah 5 - Thu 14/Feb/2019, 3:24pm
    boleh hubungi saya utk perniagaan tanpa modal. bukan SKIM/ MLM/CUCKOO/COWAY/INSURANCE/PUBLIC MUTUAL
    mentor, life coach Diyanah 0167789416  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.