Nak Mohon Kredit Kad
Sofea 21 - Sat 9/Feb/2013 2:50pm [Last Comment]
salam,
sy berhasrat nak apply kredit kad tapi dokumen x lengkap..ada sesiapa yg boleh bantu sy dapatkan kredit kad secepat mungkin..email sy puteribalqis2012@yahoo.com..tq

Niche: Pinjaman Kad Kredit
 
1. Nur Azleen 2 - Sat 9/Feb/2013, 3:12pm
Rezeki melimpah-ruah dan diberkati ada di http://mylinksentry.com/eu60  
2. Rozali 2 - Sat 9/Feb/2013, 4:18pm
PERCUMA, JIMAT BELANJA DAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN APPLIKASI MYKAD

Program yang terkini dengan status MSC company.
Memperluaskan pengunaan Mykad serta memberi penjimatan, diskaun dan potongan harga kepada
semua warga negara Malaysia @ Pemegang Mykad.

Untuk maklumat lanjut sila layari web dibawah :

http://tiny.cc/uddmmw

Sebarkan maklumat ini kepada rakan-rakan anda supaya kita semua dapat hak Dan kelebihan bersama...?
Kerjasama anda amat dihargai Dan diberkati....

Sekian makluman untuk semua...  
3. Rijal 3 - Sat 9/Feb/2013, 5:25pm
PROMOSI,PROMOSI,PROMOSI

www.negonego.com  
4. Razlan 18 - Sat 9/Feb/2013, 6:16pm
just apply online credit card ...

search netspend or payoneer  
5. Matt Don 3 - Sat 9/Feb/2013, 7:20pm
USD6 per view. http://goo.gl/x1Li1  
6. Iklan Free Percuma - Sat 9/Feb/2013, 9:29pm
Iklan Percuma Tanpa Daftar..

www.iklanX.com  
7. Autogaragesales - Sat 9/Feb/2013, 11:19pm
Sofea 21,Insyaallah saya boleh bantu jika ada masalah documentation utk apply loan dgn bank. janji x blacklist . banyak dah bantu sahabat dptkan rumah dan kereta. call 0111-6992007  
8. O neil Samara - Sun 10/Feb/2013, 1:38am
sign up free,earn money this true try firt. www.worldprelaunch.com/hazard  
9. Syed Fazal Aza - Sun 10/Feb/2013, 12:46pm
PENGELUARAN WANG EPF.
Pelaburan Mid-Long Term untuk keperluan hari tua dgn CIMB Bank.
-Dana Islamic
-Track Record ROI 10%-15% keuntungan.
-Last Year cemerlang Hit!! 20% keuntungan untuk pelabur yg memberi amanah kpd kami.
-Pengeluaran dr acc 1 EPF.

Maklumat Lanjut SMS @ CALL: 019-596-3118  
10. An71 - Sun 10/Feb/2013, 5:04pm
Salam semua. Pengeluaran sebahagian Acc 2 EPF. Syarat utama baki Acc 2 at least RM18k. Selamat & telus.

016 2041491  
11. Biz On Air - Sun 10/Feb/2013, 9:41pm
jana pendapatan lumayan dgn debit mastercard,
saya akan bntu bina network
http://www.simplebisnes.com/myone  
12. Raja Anna - Mon 11/Feb/2013, 3:14pm
Jomm sertai saya projek buat duit hari2 masyukk!! Jual pakej sahaja..RM120 @Rm1000 cash compny bayar anda. Saya dah dapat..anda bila lagi?? berminat? Call/sms 017 6902695 atau add FB saya Raja Anna D'million # jangan cipta alasan tp ciptalah ruang.. peluang pasti datang!!  
13. Leeza Razali - Wed 13/Feb/2013, 12:09am
salam An 71

yup..sy berminat

email me : rosblu289@yahoo.com  
14. Burzt - Wed 13/Feb/2013, 5:06pm
saya pon nak buat jugak kredit kad tp gaji xcukup rm2k.
sape2 boleh tolong, plz email me..
burzt@rocketmail.com  
15. Omar 27 - Sat 16/Feb/2013, 9:22pm
Mahkamah Timbangtara Malaysia jalan tengah untuk melepaskan diri dari senarai hitam blaklist ccris ctos hutang singer courts mammoth juga blaklist PTPTN.

Jika surat lelongan sudah dapat segeralah hubungi kami akan cuba sedaya upaya untuk menolong anda.. call/sms 0137471276  
16. Mohamad Nahar 3 - Sun 17/Feb/2013, 9:09pm
Pinjaman AEON CREDIT. Bayaran x perlu bayar guna duit poket. Dapat duit masyuk lg lebih drp RM10,000 tiap2 bln!!! Berminat email  
17. Saherman - Mon 25/Feb/2013, 9:37am
salam,terbuka kepada warga majalah.com utk pinjaman peribadi n kad kredit,syarat fotostat ic,epf dan salinan penyata cris (nama kena clear tp ade cris 1 @ 2 boleh cuba),sila hubungi en.shahir 012-6500911,tq  
18. Leeza 13 - Thu 28/Feb/2013, 7:01pm
Nak but loan tpi masalah dokumen tk lengkap? tk cntik? sya blh bantu atasi...serius berminat,emailkan ke leeza_haliza@yahoo.com  
19. Shah 629 - Mon 11/Mar/2013, 7:55pm
kad kredit untuk lepasan diploma dan ijazah 0193058885 rizal  
20. Azlee76 - Tue 12/Mar/2013, 10:58am
salam, sekiranye memerlukan bantuan kewangan serta mempunyai 18k dalam epf acc 2..sila hubungi saya,
tiada downpayment diperlukan

azlee 011 26176325  
21. Suraiya 2 - Thu 18/Apr/2013, 12:29pm
Saya nak apply credit card..Gaji 2k..Saya boleh tolong?  
22. Pinjamankereta2013 - Fri 19/Apr/2013, 10:22am
sesiaapa yg nak apply CC boleh email pada saya juga...

jika dah ader guna CC tapi nak kredit kad lagi atau nak tambah limit atau nak personal loan...boleh email pada saya juga...

pinjamankereta2013@yahoo.com


tqvm  
23. Nurmuna84 - Wed 29/Oct/2014, 4:18pm
contact saya juga. nurmuna84@gmail.com saya nak apply credit card tapi gaji bulanan xcukup.ada komisen tapi tak tetap dan cek atas nama agent.  
24. Jomloan1 - Fri 5/Feb/2021, 4:46pm
Mencari pinjaman yang boleh dipercayai ❓ Jom apply dengan saya sekarang 📲 . Lulus dalam masa 1 jam sahaja 🌟 . Pilihan di tangan anda 😎
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanNiena
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanNiena
http://www.wasap.my/60107880515/nakloanNiena  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..