Nak Kumpul Lebih Banyak Bitcoin?
Monaz 2 - Tue 20/Apr/2021 7:42am
Nak kumpul lebih banyak bitcoin?

Nak kumpul modal nak trade forex?

Nak modal besar untuk beli saham?

Nak modal untuk buat bisnes?

Nak cari modal untuk deposit beli rumah?

Persoalannya, mana nak cari?Kalau tak ada modal tak boleh nak mula. Lambat mula lambat kaya lambat berjaya

Nak berniaga bukan semestinya mula dengan modal yang besar, yang penting ada sumber pendapatan kedua yang mampu menampung kos perniagaan

Dah, kalau harap gaji je memang tak cukup. So, apa yang boleh anda buat?

Kumpul Modal Berniaga Lebih Pantas Dengan Build. Profit. Freedom!

Build. Profit. Freedom adalah sebuah komuniti yang membantu ahli ahli untuk mendapatkan modal untuk mengembangkan dan membantu survival perniagaan

1. Sistem lebih adil dan sistematik untuk semua ahli komuniti
2. Pendapatan bulanan (Tak perlu tunggu giliran macam main kutu. Nasib tak baik duit terkumpul hilang... dan macam macam hal lagi)
3. Tak perlu lagi buat pinjaman dan bayar R**A!
4. Komisen lumayan sehingga 50% ke 100% jika perkenalkan rakan ke dalam sistem (ajak orang main kutu dapat apa?Silap2, dia menyusahkan semua orang!)
5. Customer Service disediakan untuk memastikan kelancaran sistem dan membantu anda mencapai modal berniaga
6. Sah disisi undang-undang dan patuh syariah (syarikat pengendali sistem berdaftar SSM)

Hubungi untuk keterangan lanjut:

https://www.wasap.my/60107711276/modalniaga

https://www.wasap.my/60107711276/modalniaga

https://www.wasap.my/60107711276/modalniaga

Niche: Forex Malaysia
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..