Nak Komisen RM130/Jualan? Dropship utk Produk Herba Khas utk Wanita Ikhtiar Hamil
Hotagen - Fri 28/Sep/2018 2:19pm
Assalamualaikum

Saya mencari sesiapa shj yang berminat untuk menjual produk herba hamil .

Produk ini dikhaskn bg wanita2 yg mempunyai masalah zuriat.

Harga jualan 1 set adalah rm480.dan komisen yang anda akan dpt adlah rm130

Kelebihan pil herba ni memg dibuat khas utk mendapatkan zuriat..

Apa yg best? X perlu makan secara konsistent.hnya sekali makan.

Jadi sy memerlukn mana2 yg nak komisen dialu2 kan untuk menjadi agen sy.

X perlu modal

Cuma promosi dan jualkn

Segala penghantaran kami akan poskan.

Hanya yg ada id shj boleh buat promosi.

Untuk maklumat lanjut boleh whatsap saya

0168359303

(P/s : iklan sy yg sebelum ini yg mna nk jdi agen pampers telah pun ditutup dn telah mempunyai 20 agen )

Tq

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kesihatan | Kedai Ibu Dan Bayi | Bisnes Tradisional
     
  1. Bizpower - Wed 3/Oct/2018, 3:01pm
    boleh wasap saya jika berminat
    0168359303.Tq  
  2. Bella 313 - Wed 3/Oct/2018, 3:02pm
    Terima Kasih ABANG, Ni Buat Sayang LAAGI Sayang dekat Abang Ni
    Rasa macam bahagia bila isteri selalu cakap macam mana ni.
    Macam-macam tips ada nak bagi isteri luahkan perasaan macam ni,

    Nak bagi emas dan permata pendapatan tak cukup,
    Nak beli tahun depan pun belum tentu simpanan cukup,

    ADA cara lain ke nak bagi isteri luah perasaan macam dekat atas ni?

    ADA!! Tips ini dikongsi oleh ABANG-ABANG HEBAT, KERJAYA YANG HEBAT.

    Terima kasih BRO!!

    YOU ARE THE BEST!!

    ni saya nak kongsi sikit tipsnya tapi takut tak kena cara
    SENANG abang-abang,kakak-kakak PM jelah terus BRO ni

    ni nombornya

    601157570622
    601157570622
    601157570622

    atau direct ke link ni

    http://www.wassap.my/601157570622/TipsSikitBro
    http://www.wassap.my/601157570622/TipsSikitBro
    http://www.wassap.my/601157570622/TipsSikitBro  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.