Nak Jemput Kwn2 Letak Iklan Online Selepas Pukul 3
Anna 136 @ Ferrari Untuk Disewa
Tue 18/Sep/2012 2:59pm [Last Comment]
Assalamualaikum semua. Saya nak ajak kwn2 di sini yg mana tak sempat nak letak iklan kat sini boleh la letak iklan kat amboi.com.my dulu. Esok boleh minta kwn2 yg lain utk tgk iklan kita kat sana.

Ada 10 benda yg saya suka pasal amboi.com.my ni:

1. Kita boleh letakkan iklan lepas pukul 3. Pukul 3 pagi pun saya try boleh approve lg.

2. Tak perlu nak tunggu 30 hr utk masukkan 1 iklan. Nak masukkan hr2 pun boleh.

3. Iklan yang kita dah buat kalau tersilap boleh edit, tak perlu nak kena buat iklan baru pulak.

4. Boleh masukkan gambar, senang customer faham mcm mana brg yg kita jual tu.

5. Kalau org nak cari iklan kita pun senang sikit. Dia ada mini search engine sdr.

6. Tak perlu nak bukak amboi.com.my utk check kalau2 ada org berminat dgn iklan kita, amboi.com.my akan hantar email kat kita kalau ada org yg berminat.

7. Boleh login guna akaun facebook atau google je. Tak perlu register akaun amboi.com.my pun boleh letak iklan.

8. Iklan kita akan dimasukkan ke facebook & tweeter secara automatik. So iklan kita akan keluar kat news feed sape2 yg Like amboi.com.my kat facebook atau atau yg follow kat twitter.

9. Kita boleh klik kat ?Like? or ?Tweet? pd iklan kita. Kalau kwn2 kita berminat pun dia boleh like & retweet jugak & sebarkan pasal bisnes kita.

10. Kalau iklan yg kita cari takde kat amboi.com.my kita boleh set email alert dulu, nanti kalau dah ada kita akan terima email pemberitahuan.

Cuma nak ingatkan kat sini, kalau lepas register atau masukkan iklan tu sistem amboi.com.my akan hantar email utk pengesahan. Kadang2 email tu masuk spam folder, so kena check spam or bulk folder. Lagi 1 nak ingatkan letak iklan elok2, jgn sampai ada yg report & block iklan kita.
Saya sengaja share pasal amboi.com.my sebab saya rasa ramai lg member2 kat sini yg tak tau mana nak letak iklan lepas pukul 3. Kalau kat mudah.my boleh jugak, tp lambat sgt pulak approval dia, kadang2 sampai berhari2, tu pun belum tentu approve. Harap saya dpt bantu kwn2, terutama ?saudara2? saya di sini.

Niche: Online Shops
 
1. Miz Maya 2 - Tue 14/Jun/2011, 1:53pm
haha...mcm2 ada :)  
2. Intanadania - Tue 14/Jun/2011, 2:04pm
OK, SY TOLONG LIKE..  
3. Adam Radin - Tue 14/Jun/2011, 2:31pm
Haha... Thank you pada yg tolong LIKE. Tu la, mcm2 ada :)  
4. Sahabat Pena - Tue 14/Jun/2011, 4:37pm
Tah dapek pokcik.. nak nolong ??? huhuhuhuu  
5. Norin 3 - Tue 14/Jun/2011, 9:41pm
haiii..100percentwin, ni yg tak dapek nk tolong. Nanti ada yg tertipu...  
6. Adam Radin - Wed 15/Jun/2011, 10:53pm
haha... kalau takut tetipu jgn click :)
Yg ni pakai konsep arbitrage, org ekonomi tau la bendanya. untung dah gerenti, cuma tak byk. http://en.wikipedia.org/wiki/Arbitrage
Just mintak click je - jgn p beli pulak software tu! :)  
7. Adam Radin - Sat 15/Oct/2011, 1:13pm
Tq semua...
Tak sangka boleh dpt byk sgt like utk website tu :)  
8. Azreel 2 - Wed 16/May/2012, 10:21pm
salam.. saya ada membekal biskut bangkit dalam beberapa perisa.. khas untuk peniaga-peniaga yang ingin berniaga menjelang ramadhan dan syawal nanti.. email saya Azri dcitrateguh@yahoo.com  
9. Ezani 2 - Wed 16/May/2012, 10:46pm
salam ,,,perniaga -niaga , karniva lsorak-sorak kt ampang poit 9hb,10hb jun ada tapak niaga utk disewakan barang kering dan makanan tempat terhad berminat call 018 233 0827 mohamad @email ezanitoyota@gmail.com  
10. Zalina Hj Deni - Wed 16/May/2012, 10:57pm
salam saya ada membekal kan kuih bombai (confirm resepi tradisional)dan apam bunga utk apa2 occation,,,jika brminat sila hbungi saya cikna-0192407506  
11. Mohamed Sharif - Wed 16/May/2012, 11:41pm
kami dari worldchickenrice.com.my mencari rakan niaga nasi ayam berempah sesiapa yang berminat hubungi 0126900004 Email shariff_smj2010@yahoo.com  
12. Farnisha - Thu 17/May/2012, 1:30am
jika berminat untuk order tuala yang pelbagai saiz dan warna (di jamin serap air ) boleh di sulam dan cop logo, boleh hubungi 017-5842688. harga dan penghantaran boleh dirunding.  
13. Deallsupply - Thu 17/May/2012, 1:38am
Kami pembekal barangan Kosmetik (Makeup). Kepada Peniaga, kami akan berikan harga Agent. Layari www.deallsupply.blogspot.com  
14. Rienyshoppe - Thu 17/May/2012, 2:33am
layari FB saya RiENyShOppE dan klik "like" untuk pelbagai koleksi baju baby, kanak2, lelaki dan wanita.
Terima kasih..  
15. 60 Ebook Pernigaan - Thu 17/May/2012, 8:47am
dapatkan segera 60 EBOOK PERNIAGAAN BAHASA MELAYU DAN PERCUMA ASAS PERNIAGAAN/KERTAS KERJA

http://www.majalah.com/?classified:60-ebook-perniagaan-bahasa-melayu-dan-percuma-asas-perniagaan-kertas-kerja:834TTQDR0Y  
16. Izza 4 - Tue 18/Sep/2012, 3:12pm
Salam,Tumpang laluan...
Ada Masalah Kesihatan atau Sakit Kronik??LED Belt atau Terapi Cahaya LED insya-Allah jawapannya - utk Rawatan Kanser / Barah Otak / Prostat / Sakit Sendi / Urat Saraf / Masalah Penglihatan / Batu karang / Ghout / Sakit Jantung / Penyakit Kulit / Strok / Resdung / Semput / Buasir / Buah Pinggang / Otot Kejang / Kurang Daya Ingatan / Gastrik / Sembelit dan lain2...JUGA NAK KURUSKAN BADAN dgn CEPAT dan cara SIHAT - Terapi ini SANGAT BERKESAN + SELAMAT!!
PERLU beli ?? Jumpa sendiri di KL (utk BELI) LED Belt ni ok.Pertanyaan info produk atau Tempahan sila hubungi telefon @ SMS 0197867487 Harga PROMOSI!!
Terima kasih  
17. Gee 28 - Tue 18/Sep/2012, 3:51pm
Salam Anna 136, tq atas perkongsian and infomasi anda.  
18. Tempoyak - Tue 18/Sep/2012, 3:59pm
tahniah..!!! menarik.  
19. Aleef - Tue 18/Sep/2012, 4:11pm
assalam ..amat berguna..apapn tq cz atas perkongsian ini...  
20. Beutskin Essence 2 - Tue 18/Sep/2012, 4:50pm
tq dear  
21. Azman Noor - Tue 18/Sep/2012, 4:50pm
terima kasih.
tshirt roundneck harga borong.
email: wjm7994@yahoo.com (kl).
hubungi: 0179840869 (kbharu)
0148301802 (kbharu)  
22. Mohammad 37 - Tue 18/Sep/2012, 7:42pm
Sesiapa yg berminat nak buat Duit xtra dgn berniaga minyak wangi blh hubungi saya di talian 0162577473.Wangian pati asli jenama Zeo Varn.Jenama terkini dgn modal mampu milik.Hubungi sekarang..!!  
23. Syah 7 - Tue 18/Sep/2012, 9:52pm
salam..kepada warga johor terutama di JB..taklimat peluang perniagaan bidang fesyen berjenama SOPHIE PARIS akan diadakan pada 22/9/12, hari sabtu, jam 3 petang bertempat di Hotel New York, JB..untuk keterangan lanjut boleh melayari www.sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com atau menghubungi 017-393 7659 untuk kehadiran..tempat adalah terhad dan tidak ada sebarang pembayaran dikenakan..selepas berminat baru boleh daftar seumur hidup RM15 sahaja..  
24. Ummiani - Tue 18/Sep/2012, 10:23pm
anna 136-tkasih atas prkongsian  
25. Hurm - Wed 19/Sep/2012, 5:51am
tq for sharing.. semoga bermanfaat n dipermudahkan rezeki semua.. tqvm :)  
26. Norzihan Bt Harun - Wed 19/Sep/2012, 6:49am
Assalamualaikum wbt...

Maaf tuan tanah tumpang iklan...

Biz online simple kerja auto promosi saya dah buat dan dapat real income mohon teliti

http://rm90.ibct.my/5

pautan kefb

norzihan_63@yahoo.com.my

tk  
27. Ilman Collection - Sat 22/Sep/2012, 3:01pm
apa lagi..jom!!!  
28. Sofia 39 - Sat 22/Sep/2012, 3:36pm
SALAM,ingat kat sini!....tapi boleh kot tumpang tuan tanah,sementara nak gi sana....
URGENT!!!
Can you speak english?
Can you speak malay?
Company neet you...go to --->
http://tinyurl.com/8bn33to  
29. Khairul 281 - Sat 22/Sep/2012, 4:03pm
Salam...Tumpang sat ek..

Siapa yg berminat nak dptkan extra money, sila layari

http://adf.ly/D2baa

untuk maklumat lanjut.

Sekiranya terdapat pertanyaan atau masalah, email kami di kamrooshare@gmail.com or search kami di facebook @

(IPanelOnline - Online Survey

or pergi ke

http://adf.ly/D2baa
untuk maklumat lanjut)

Tq  
30. Ahmad Taufik 2 - Sat 22/Sep/2012, 4:17pm
jom3  
31. Naim 2 - Sat 22/Sep/2012, 5:05pm
saya ada menawarkan servis unlimitedkan quota broadband.. jika anda berminat boleh email : naim_areim@yahoo.com  
32. Ariff 37 - Sat 22/Sep/2012, 6:39pm
SESIAPA BERMINAT NK DPTKAN ALQURAN DIGITAL PADA HARGA KILANG
SMS ME..ARIFF 0192909869
RM110 UNTUK PAKEJ BORONG  
33. Diyla - Sat 22/Sep/2012, 10:53pm
ada link istimewa buat kengkawan muslims
yang perlukan produk keluaran 120% melayu. insyaAllah. alhamdulillah.

ayoh mulakan perubahan, sapot produk melayu:>



http://www.cktglobal.com/index.php?ref=diyla769  
34. Natasya 23 - Sat 22/Sep/2012, 10:56pm
Berminat nak jadi bisnes partner sy...?. Sy buat bisnes kecik2 jual dress baju baby n baju baby, keuntungan setakat nie amat baik la...skrg sy perlukan modal untuk menambah koleksi baju2 sy nie. jIKA ADA YG BERMINAT LEH LA CALL SY OR SMS SY...0172124621, Natasya.  
35. Biz On Air - Sun 23/Sep/2012, 12:01am
Salam, yng ni bekerja dari rumah. Mampu menjana pendapatan lumayan dimasa akan datang walaupun tak menaja. Makin ramai rakan biz tempatan yng join program ni setiap hari...oleh itu jangan ketinggalan!...

Boleh join di salah satu link dibawah..

http://myone.STIFORPMovie.com

http://myone.STIFORPMY.com  
36. Zaharibj - Sun 23/Sep/2012, 12:35am
Jom beli murah dengan menjadi follower di sini, Boleh buat dropship lagi... daftar segera free... http://jimatbiz.blogspot.com/  
37. Noorlaila - Sun 23/Sep/2012, 11:11am
saya ada 2 printer model panasonic KX- p1121...dh x guna cos dh 2 top stokist cosway...nk let go..mls nk smpn..letak harga anda.COD.  
38. Hafis 7 - Sun 23/Sep/2012, 1:39pm
Tumpang ye...
Samsung galaxy tab 7 plus...
Ori sme...baru 5 bulan,like new
Fullset,,,
Rm 950
Call 0125904501
Cod puchong,putrajaya,shah alam  
39. Stifropextreme Group - Fri 28/Sep/2012, 3:07pm
Amda juga boleh iklankan percuma di WWW.IFOLLOW.BIZ Baru dilancarkan  
40. Latest Mlm Business New - Fri 28/Sep/2012, 3:16pm
Anda Berpeluang utk Menjadi Pemimpin bagi Pasaran GLOBAL (Perintis baru dilancar pada September 2012, Sah & Unik)

Syarikat bertaraf MSC Status, Ahli DSAM, Stabil!

Pelan Pemasaran Unik & Online

Produk:
* Pembelajaran Online English secara Kartun, Puppet & Animasi bagi kanak-kanak berumur diantara 4 - 8 tahun.
* Produk unik, berkualiti & bertaraf antarabangsa

Pasti dan Terbukti yang Ini adalah Lain daripada yang Lain

Cara Paling Mudah buat duit, Tengok Dulu, Jika Berminat gunakanlah peluang ini !

INI MLM ERA BARU! KATEGORI PRODUK JENIS BARU!
MARKETING PLAN CARA BARU - Leader mendapat Keuntungan 70%!

Tiada Simpan STOK! Tak Payah Beli Produk Setiap Bulan! Tiada Tarikh Luput, Tiada Risiko, Tiada Penghantaran, Tiada BV

Kapital Perniagaan Sekali Seumur Hidup : RM 2,000
(Hanya sekali, kita janji!)

Laman Web diberikan untuk semak Pendapatan Harian dan "Structure"

Jangan bertindak sambil lewa, ini peluang anda!

Layari

http://www.youtube.com/watch?v=00Jzjtlq_o4

Penjelasan Lanjut akan diberikan semasa Perjumpaan seperti dibawah :-

Utara (Penang Mainland dan Island) :-
1. Starbucks Queensbay / Tesco Gelugor pada hari Rabu, 26hb September 2012

2. Starbucks Bandar Sunway, Seberang Jaya pada hari Khamis, 27hb September 2012

3. Autocity pada hari Ahad, 30hb September 2012

Utara (Kedah) :-
4. McD MacDonald (Kulim) pada hari Jumaat, 28hb September 2012

5. Starbucks Village Mall, SP (Sungai Petani) pada hari Sabtu, 29hb September 2012

Utara (Perak) :-
6. KFC, (Kuala kangsar) pada hari Isnin, 01hb October 2012

7. Jaya Jusco, (Ipoh) pada hari Selasa, 02hb October 2012

Selangor / KL :-
8. Tesco (Kuala Selangor) pada hari Rabu, 03hb October 2012

9. Starbucks Subang Parade, (Subang Jaya) pada hari Khamis, 04hb October 2012

10. Starbucks KL Sentral, (Brickfields) pada hari Jumaat, 05hb October 2012

11. Starbucks Alamanda, (Putrajaya) pada hari Sabtu, 06hb October 2012

12. Starbucks Bangsar Village Mall, (Bangsar) pada hari Ahad, 07hb October 2012

13. Starbucks Curve, PJ (Petaling Jaya) pada hari Isnin, 08hb October 2012

14. Starbucks Wangsa Walk, (Wangsa Maju) pada hari Selasa, 09hb October 2012

15. Starbucks Seksyen 13 (Shah Alam) pada hari Rabu, 10hb October 2012

16. McD MacDonald (dekat dengan Jalan Ampang / Station LRT Masjid Jamek) pada hari Khamis, 11hb October 2012

17. Starbucks Bukit Raja (Klang) pada hari Jumaat, 12hb October 2012

Sila email Nama, Nombor Handphone dan Lokasi ke neweasymlm@gmail.com  
41. Babybleep - Fri 28/Sep/2012, 3:19pm
Jika x boleh nak access website amboi.com.my , facebook, ifollow.biz , twitter.com , mudah.my , majalah.com or any other website kat office, boleh try access website tersebut menggunakan link kat bawah :

http://unblock.mamafc.com/

thanks  
42. Gee 17 - Thu 4/Oct/2012, 7:15am
terima kasih amira kerana berkongsi bersama kawan2,semoga amira di murahkan rezeki,insyaallah....  
43. Zila 86 - Tue 9/Oct/2012, 3:16pm
bagusssss  
44. Aamuslimahshop - Tue 9/Oct/2012, 3:49pm
*Tumpang iklan

Assalamualaikum..
STok terhad, terdapat di beberapa buah negeri sahaja.
Kami supplier dari Kuala Lumpur, menjual membekal sim celcom 1 malaysia dengan harga RM50 sahaja termasuk pos..

Any items: (External Charge)
Power bank 5600 Mah - Rm100 Termasuk pos laju
Power Bank 8400 Mah - Rm120 Termasuk pos laju

Add Facebook: http://www.facebook.com/annisaayens.side
Sms 013-3550261

*Trust buyer so we trust seller :)  
45. Dzall - Tue 9/Oct/2012, 4:47pm
lembab bodoh?  
46. Mdrizduan - Fri 12/Oct/2012, 7:00pm
Betul...

lepas tu iklan kat sini plak.

http://www.tinjau.net

"Lebih Iklan Lebih Pelanggan"  
47. Farhana 96 - Fri 12/Oct/2012, 10:46pm
tq awak...  
48. Fawwazsukri - Fri 12/Oct/2012, 10:50pm
ape kata kita tambah sikit,,,dengan menggunakan www.3plea.com anda boleh iklan ape saja...dan kita dibayar bila kita click iklan org...sebanyak 50sen..dan kita bolek klik iklan org lain sebanyak 20kali klik sehari bersamaan rm10.kalau sebulan dapat rm300..tp kita mesti daftar dulu..bulan pertama join daftar bayar rm150...bulan kedua bayar rm50...income bulanan rm300..maximum...kalau nak dapat lebih..bukan sepuluh akaun ..macam saya!....cuma berkongsi..xberminat abaikan saje...!..0195901801..sms/call jika berminat  
49. Adila 59 - Tue 16/Oct/2012, 3:06pm
pinjaman peribadi kakitangan kerajaan.
Al rajhi bank
rate 3.99% Payout 99.1%

Hubungi azha 0196408914  
50. Prima2012 - Tue 16/Oct/2012, 3:06pm
Salam..Tumpang laluan...t/k
Siapa MINAT Trading??Kami boleh ajar
Salam semua yg MINAT Trading business berasaskan emas - Syarikat SAH Broker Emas yg berdaftar - Perniagaan yg pastinya stabil - boleh join cepat ya!HANYA simpan wang RM510 sudah boleh meniti tangga KEJAYAAN!!DAH Terbukti - ramai yg capai target IMPIAN masing2 hanya dalam tempoh 4-6 bulan sahaja - BEBAS hutang, xkerja dengan boss, x terikat dgn kerja makan gaji yg takde cuti panjang - Beli kereta , rumah ..TUNAI...Kisah BENAR mmg banyak boleh kajilah AMBIL TAHU baru nilai ok..
Ada bonus PASIF tiap2 bulan, ada Bonus AKTIF bagi yg taja kawan2..Trading juga dilakukan secara HARIAN - mcm dpt duit saku hari2..macam2 lagi KELEBIHANnya!!
TIADA Info melalui emel - sila Telefon atau SMS sahaja baru dpt maklumat - 0197491184 - tq  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 192 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..