Nak Jadi Agen Dropship
Linda 276 - Tue 25/Sep/2012 12:35pm [Last Comment]
Saya berminat untuk menjadi ejen dropship. sesiapa boleh menawarkan saya untuk menjadi ejen sila bagitau yer, tak pun call 0134119393

Niche: Program Dropship
 
1. Faisal84 - Tue 25/Sep/2012, 12:58pm
Saya ingin menawarkan tuan/puan sebagai agen dropship produk Tupperware Brands. Tugas puan/tuan adalah mempromosikan produk tupperware mengikut cara & kreativiti tuan puan. Katalog produk akan kami bekalkan. Semua urusan pos & penghantaran akan kami uruskan. Tugas anda hanya PROMOSI, PROMOSI & PROMOSI sahaja.

Keuntungan yang akan anda dapati adalah 5-10% dari produk yang dijual..

Sekiranya tuan/puan berminat, sila emel nama & alamat lengkap bagi membolehkan pihak kami menghantar katalog kepada tuan/puan untuk promosi..

PROMOSI ini sah sehingga 30 September 2012 SAHAJA!!Cepat sebelum terlambat..

Sebarang pertanyaan boleh PM saya di faisaall@yahoo.com
@
www.facebook.com/tupperwarelatest

Semoga berjaya..
019-9894241 - Faisal-  
2. Balqis 45 - Tue 25/Sep/2012, 1:25pm
inbox di fb saya
https://www.facebook.com/qalisyahcollection  
3. Hany79 - Tue 25/Sep/2012, 2:34pm
kalau minat nak buat dropship pencuci pakaian liquid detergent hubungi sy.tq
emel..sue_seroja79@yahoo.com  
4. Syah 7 - Tue 25/Sep/2012, 3:11pm
Salam dan Selamat Sejahtera

http://sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com/ (maklumat dan penerangan)

Dengan hanya bermodalkan RM15 anda akan dapat semua di bawah:

A. Member sophieparis seumur hidup
1. Diskaun/Untung Runcit 20% setiap pembelian/Jualan dan 5 bonus lagi
2.Produk fesyen seperti beg tangan, kasut, barangan penjagaan diri, kecantikan, pakaian dan pelbagai lagi..
3.Barangan akan diupdate setiap 45 hari.
4.Baru 9 bulan dalam pasaran Malaysia dan 17 tahun di Asia
5.Percuma sistem online

B. Rakan niaga Sophie Paris
Terbuka untuk membuat secara 4time@full time, bagi student ipt atau yang bekerja kerajaan, swasta, kilang, salesman,salesgirl dan yang inginkan pendapatan sampingan, pemilik perniagaan fesyen@butik, peniaga booth, online, yang mempunyai networking biz dan lain-lain antaranya:
1.kaedah jualan katalog, online, dropship dan Display (Consignment disediakan )
2.Bonus sehingga 21%
3. Peluang untuk melancong,cash award,laptop dan pelbagai lagi yang disediakan
4.Peluang untuk membuka outlet ditempat sendiri
5.Percuma sistem online

terbuka kepada semua penduduk malaysia..KL,Selangor di alu-alukan

untuk keterangan lanjut atau appointment sila hubungi:
017-3937659 shah (person incharge)
recruitmentsophieparis@yahoo.com (email)
http://sophieparisonlinemalaysia.blogspot.com/ (pendaftaran online)  
5. Annis 2 - Wed 26/Sep/2012, 12:00am
boleh add di fb miera lens booth  
6. Syikin 44 - Wed 26/Sep/2012, 12:15am
~ready stok ridak al insyirah~
harga istimewa.... boleh runding insyallah
01 rida wadimor
02 rida yaman
03 rida kashmir plain
04 rida solo hijau pucuk pisang
05 rida solo putih
06 rida solo biri tua
07 rida solo putih
08 rida solo biru tua
09 kashmir corak /sulam
10 rida solo
11 rida solo
12 rida kasmir plain
untuk keterangan lanjut sila hubungi :
0135311879
asyik_selimut@yahoo.com
http://www.facebook.com/JualanRida?ref=hl
atau fb : http://www.facebook.com/ya.habibi.39 ( al insyirah)  
7. Nor 71 - Wed 26/Sep/2012, 3:30pm
inbox saya di www.facebook.com/KurungComel  
8. Nufara - Wed 26/Sep/2012, 6:01pm
add fb sy http://www.facebook.com/nufara.bae.. tak perlu modal.mudah..snang...just promote.n anda tentukan harganyew :)  
9. Mawar Merah 5 - Wed 26/Sep/2012, 10:14pm
berminat utk jd ejen perfume gred aaa dubai & original rejected perfume???
boleh email ke derose_beautyshoppe@yahoo.com
tq :)  
10. Miss T - Thu 27/Sep/2012, 12:38pm
berminat nak jd ajen vitamin c yg tengah hagt dipasaran...sile email sye di fazilasiti@yahoo.com  
11. Zenith Link - Thu 27/Sep/2012, 1:30pm
email kami lokasi anda.nanti kami akan bg details.terima kasih..

zenithlink_trading@yahoo.com  
12. Farah Hana 5 - Fri 28/Sep/2012, 8:26pm
fana fanaa d'shoppe-pemborong dan dropship untk perfume dubai gred AAA, tudung, pakaian, dll  
13. Nur Shahirah 2 - Mon 1/Oct/2012, 12:06am
berminat untuk menjadi agen kain pasang ? kasut wanita ? baju korea ? sila PM sy di http://www.facebook.com/akira.closet?ref=tn_tnmn  
15. Nurul Hashidah Tuah - Thu 4/Oct/2012, 11:57am
kalau nak dropship cadar, pemanggang ajaib, dan baju muslimah blh email saya di nurulhashidahtuah@ymail.com  
16. Shud2009 - Mon 26/Nov/2012, 3:09pm
email me shud2009@gmail.com utk dropship  
17. Heri Ahmad - Wed 5/Jun/2013, 1:42pm
Assalam. sy nak buat dropship untuk tupperware nie. Boleh e- mailkan sy?
heri_196@yahoo.com.my
Terima kasih.  

Page 1   (Total 17 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..