Nak Income RM900 Sehari. Klik Disini
Pemborg Pelbagai @ Dialia - Wed 13/Aug/2014 11:27am
Nak Income RM900 sehari??
- ''REGISTER PERCUMA''(kalau anda rasa program ini satu penipuan, ia tidak merugikan anda kerana anda tidak pun mengeluarkan modal)?

-Anda hanya perlu ada FACEBOOK/ WHATSAPP/WECHAT termasuk laman sosial yang lainnya. Anda perlu open link di bawah ini dan register. Anda terus dapat USD25?3.4=RM85.00. Selepas tu anda akan dapat link anda sendiri.

-Anda hanya copy ayat saya ini dan paste dilaman sosial anda. Setiap orang yang buka link anda,anda akan terima ganjaran ......
sebanyak USD10?3.4=RM34. 00.?

-Sangat mudahkan??? Anda boleh pilih cara pembayaran sama ada duit $$$ anda dimasukkan ke akaun bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda. Jangan tunggu lagi. ''REGISTER PERCUMA'' sila klik link bawah ini dan isi maklumat anda.Belum cuba belum tau dan tidak salahkan kalau mencuba..? http://jobandcash.com/?share=73141

Niche: Buat Duit
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..