Nak Income Dibayar Setiap Minggu? RM3,000-RM10,000 Seminggu
Apps Income Biz - Mon 8/Aug/2016 9:06am [Last Comment]
Baca info selanjutnya di sini:
???????? http://bit.ly/appsduit

==================
Siapa nak RM60,000 sebulan?
http://bit.ly/appsduit
==================

Niche: Buat Duit
 
1. Ctnr79 - Tue 9/Aug/2016, 1:47pm
TANPA BERBUAT APA2..
ANDA LABUR..
ANDA TUNGGU...SANTAI2..
100% INCOME PASIF

????????KEUNTUNGAN DAPAT 8 KALI GANDA ????????????

?70% CASH=>RM????????????(

?30% GOLD

PASIF ???? TANPA MENAJA.
SAFE,SECURE & TRUSTED!!
LABUR SIT & RELAX
?????Jadi apa tunggu lagi??????????????

Detail pm 010 5913730  
2. Mael1234 - Tue 9/Aug/2016, 2:42pm
melancong ke bwk lari duit !!!!

P.S. - Tidak lama lagi, saya akan menutup halaman web saya ini secara tiba-tiba sahaja dan tidak lagi menerima sebarang pesanan kerana telah pergi melancong ke luar negara dan mungkin akan menaikkan ke harga asal semula sekembali saya ke tanah air. Untuk menjamin anda dapat membeli aplikasi saya pada harga tawaran RM290, anda perlu membelinya HARI INI juga!

P.P.S. - Saya hendak ingatkan anda ini bukan e-book tentang apa-apa teknik. Ia adalah aplikasi yang akan anda muat turun dan install ke handphone anda. Masa untuk anda mula menjana duit adalah hanya 5 minit sahaja selepas anda melakukan pembayaran.

P.P.P.S. - Hak anda adalah terjamin kerana saya menggunakan syarikat yang berdaftar dengan SSM, bukan sebarang operasi ''fly by night'' malam hari dan bukan menggunakan PO Box. Tidak kira di mana jua anda berada, aplikasi saya boleh di muat turun terus ke handphone anda. Tidak perlu ada komputer.  
3. Halim 31 - Thu 11/Aug/2016, 2:35pm
Ye ke

Buktikan..  
4. Nasrul 68 - Sat 13/Aug/2016, 11:28am
car perfume borong 10ml
-midnight fantacy
-dunhil desire

rm4 sebotol

whatsapp abam jika berminat jana income 01111266082  
5. Halim 31 - Sat 13/Aug/2016, 7:49pm
Tunjuk bukti baru boleh percaya

Halim 0176395979  
6. Zulkifeli - Sun 14/Aug/2016, 3:22am
bisnes mcm mana ni? senang2 jer duit bleh masuk  
8. Halim 31 - Mon 15/Aug/2016, 3:16pm
Buktikan pada saya duit saya dalam account saudara

Halim 0176395970  
9. Shukery Saad - Mon 15/Aug/2016, 3:40pm
betul tu en halim  
10. Norafendi B Abdullah - Mon 22/Aug/2016, 4:46am
Ameer Haritage betul apps duit ni.  
11. Siti Sarah 39 - Tue 23/Aug/2016, 12:05pm
Bt apa ni ?  
12. Zulapm - Tue 23/Aug/2016, 12:18pm
bt duit dngn cara mudah..  
13. Snain - Fri 26/Aug/2016, 4:27pm
norafendi b abdullah - Mon 22/Aug/2016 4:46am
Ameer Haritage betul apps duit ni.

en da try ke?? is it scam??  
14. Mamat 120 - Thu 1/Sep/2016, 2:31pm
hehehe...zaman sekarang kalau goyang kaki memang x dapatla duit...
lebih sedap berangan2..hehehe

Mahu jadi pemandu (real kerja)
u kerja u dapat duit
..whatsap sy 0126951173  
15. Mael1234 - Thu 1/Sep/2016, 5:30pm
berangan 1 juta sehari pon bole..xyah guna apps dh..  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..