Nak Cari Pendapatan Sampingan!
Sera 12 - Fri 15/Apr/2016 9:09am [Last Comment]
Saya student ingin mencari pendapatan sampingan. . Berharap ada yg sudi suggest :) . tq

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Rizlan Dani - Fri 15/Apr/2016, 9:12am
SAYA MEMERLUKAN MEREKA YG NAK BUAT DUIT DGN MODAL SGT RENDAH..,.RM5 JE...INCOME MMG TERBUKTI RIBU2............WHATSAP KPD SIFU TELCO POSTPAID...0169713924  
2. Fahmi 216 - Fri 15/Apr/2016, 9:29am
menjadi agen car perfume...meh whatsapp saya 0129248038  
3. Syaz89 - Fri 15/Apr/2016, 9:31am
Adakah anda mencari peluang bisnes yang boleh menjana pendapatan yang lumayan dan beterusan?

Menjana pendapatan pasif setiap 10hari dan dapat 4 bonus aktif.

Bisnes yang sedang meningkat naik.

Boleh guna untuk kegunaan sendiri dan boleh dijual.



Untuk detail whatssap 016-8805801  
4. Azri Ulkifli - Fri 15/Apr/2016, 10:46am
assalammualaikum saya bole bagi anda periagaan dengann modal yg amat rendah atau yg tidak mampu saya bagi perniagaan tanpa modal keuntungan tinggi hubungi saya 0133272927 ust azri call / whatsapp  
5. Edwinlkh - Fri 15/Apr/2016, 10:54am
Berniaga tanpa modal dan menjana income pasif. Bermula dari muda dan enjoy kemudian

Berminat watsapp/ call
Edwin 012-2612868  
6. Ikram 31 - Fri 15/Apr/2016, 11:26am
Aslmkum
Nak tak jadi usahawan telco syarikat terbaru komisyen hingga 6 angka setiap bulan secara berterusan.Modal hanya Rm55

Simkad banyak faedah lagi untung dari simkad2 lain.

Whatsapp saya untuk keterangan lanjut
0123141556 ikram JR  
7. Mohamad Faiz Bin Abdul Khair Abrar - Fri 15/Apr/2016, 12:08pm
Jom jual Wonder Cheese kerepek terbaik masa kini...pm 013-3154278  
8. Nizgr8gal - Fri 15/Apr/2016, 8:55pm
Saya memerlukan agen baru yg boleh maintain tiap2 bulan 4 kes sahaja maintain..ini peluang kerja kpd penggangur atau SPM, dan ahli perniagaan yg inginkan income tambahan. Kami akan bergerak secara team dan akan ajar cara2 dan stretegi step yg sama. Sila email dan hubungi saya cik niza 0102631174/nifatza@yahoo.com.
-Allianz dan Takaful Ikhlas.-  
9. Nazman 7 - Sun 17/Apr/2016, 8:18am
modal bermula dengan rm100 dan dibayar profit setiap minggu dari 5% so sebulan dr 20% jika minat wsp 0189115358 jaminan modal 80-100%  
10. Rizlan Dani - Sun 17/Apr/2016, 9:09am
Salam,,.bisnes mudah.modal rm5 shj......jana income berterusan,,.....0169713924 roslan  
11. Siti Fatimah Nor Abdul Rahman 2 - Mon 18/Apr/2016, 2:39pm
salam
saya siti fatimah seorang program manager
boleh wassap saya 0196352783 untuk lebih info...  
12. Arman Reezal - Tue 19/Apr/2016, 1:46am
#projekraya2016 🎆🎉👍

Ejen Kpop Chips WANTED [Terhad]

sesuai untuk Suri Rumah, Pelajar, Pekerja SWASTA atau AWAM yang berminat untuk mencari PENDAPATAN SAMPINGAN & untuk sape2 saje yg serius nk buat XTRA income

Mudah untuk dijual, hanya perlu tunjuk dan bagi kawan2 rasa. Bila dah rasa..SEDAP, RANGGUP & YUMMMEHHH!!

Mereka akan ''ANGAU & TERNGIANG2'' dgn Kpop Chips ni .. Hehehe 😁😀

modal yg SANGAT rendah

HANYA PD YG BETUL2 MINAT & SERIOUS sahaja

WA|SMS ?KPOP RAYA? 📲+6011 2829 7714

nk tahu apa tu Kpop Chips..??
LIKE fb page > Kpop Chips  
13. Ctnr79 - Wed 20/Apr/2016, 8:50am
KLIK IKLAN... HARI-HARI DUIT MASYUKK.!!!
Jom jana income bersama saya...
*TAK PERLU KELUAR MODAL
*TAK PERLU KELUAR RUMAH
*TEMPAT & MASA ANDA BOLEH TENTUKAN SENDIRI ..
*STUDENT,SURI RUMAH, PART TIME, FULL TIME... SEMUA BOLEH SERTAI..

Layari
mycariduitonline.blogspot.com  
14. Ctee 3 - Wed 20/Apr/2016, 2:14pm
Mari sertai skuad elit kami..
**projek duit raya**

whatsapp 0133874181 ctee  
15. Rizlan Dani - Wed 20/Apr/2016, 3:49pm
BISNES MODAL RM5 SAHAJA..PROGRAM TELCO POSTPAID..KOMPENI PEMBEKAL PERKHIDMATAN....

0169713924(ROSLAN)  
16. Mizu Plumbing Waterworks Division - Sat 23/Apr/2016, 4:19pm
Income tambahan dengan RAHSIA TEKNIK MUDAH!!

MULAKAN HARI INI!!

LAYARI/ KLIK LINK DIBAWAH:

>>> https://goo.gl/jeObmX
>>> https://goo.gl/jeObmX
>>> https://goo.gl/jeObmX  
17. Panduan Ptd - Sat 23/Apr/2016, 5:32pm
Hai,

Duit Bertubi-Tubi Masyuk Dgn Software Hebat Ini.

Lihat sini => http://tinyurl.com/MesinATM4u

TQ  
18. Hunnybee - Sun 24/Apr/2016, 6:10am
Hye, akak nak share peluang niaga modal kecik tapi usaha lebih. InsyaAllah boleh berjaya.

Boleh pm akak 0133262666 sekarang.

Kuasa bisnes secara online sekarang x nlh dinafikan lg.

Jom jana income pasif&aktif  
19. Ms L - Sun 24/Apr/2016, 9:08am
Syarikat sy ada menawarkan peluang prniagaan kpd org luar i.e Pelajar, suri rumah, org yg sedang bekerja dsb. Full time dan part time. Produk anti-penuaan berteknologi Jepun yg masih baru dalam market Malaysia. Boleh buat online atau offline.

** Sesiapa yg nak buat full-time, posisi yg ditawarkan ialah partner dalam syarikat.

Whatsapp 01123870750 utk sebarang pertanyaan. Terima kasih.
Whatsapp 01123870750  
20. Jezz - Sun 24/Apr/2016, 5:26pm
Jom jadi ejen dropship untuk sebahagian produk di deasna.com

genuine product, insyaAllah berkat.

hubungi 017-9098305 melalui whatsapp kalau berminat  
21. Mohd Syafrry Bin Shahril - Sun 24/Apr/2016, 7:57pm
Modal 1700 jer seumur hidup lepas tu 4 bulan dapat produk free bulan ke5-6 kami pulang modal anda, dan bulan2 seterusnya setiap bulan dpt RM800 berserta produk kesihatan etc madu , stevia dan macam2 lagi produk yg lain hubungi apy di 0132054519  
22. Akmal Mustaqim - Sun 24/Apr/2016, 10:30pm
Saya mencari kerja partime slps office hour. 7pm sampai malam. Area gombak/kl. Whatsapp 0126189131  
23. Ezri 4 - Mon 25/Apr/2016, 1:22am
Sedikit perkongsian..

Minimum:
10,000 p'guna KAD CIMB BANK.
Keluar DUIT di ATM AMBANK
Dikenakan CAS RM1.06 ? Sikit jeee.
Cth: 10,000 x RM1.06=RM10,600(sehari)
RM10,600 x 30Hari=RM318,000(sebulan)
Saya nak beri peluang pada individu yg ingin SISTEM perniagaan POTENSI seperti MEPS!

p/s pm whatsapp(0103665687) sy utk details  
24. Ejah 6 - Mon 25/Apr/2016, 12:03pm
Ade 3k? Anda nak tingkatkan kos hidup anda.
Saya cite A-Z. Mudah & cepat.
Wasup saya 0173508581  
25. Bella 20 - Mon 25/Apr/2016, 2:13pm
Jika ada yang berminat nak berniaga tshirt (sukan/kolej/event, etc), boleh hubungi kami di styleshiftr@gmail.com.

Student amat dialu-alukan.  
26. Sarah 151 - Mon 25/Apr/2016, 7:02pm
Jom dropship dgn kami ...
Pemborong & pengedar

👉Pakaian Kanak2
👉kertas bungkus air kedap ais
👉projek raya
👉

Wssap 016 3352215  
27. Faridah Hussen - Tue 26/Apr/2016, 12:32pm
Betulke boleh berjimat guna Kad . Bagi tahu saya jika anda rasa boleh.
Kad Jimat Petrol

http://lageniuskad.com/cikfalawa

http://www.DanaNiaga2u.com/bidadarishop  
28. Din 471 - Wed 27/Apr/2016, 3:45pm
Pendapatan sampingan.
Modal RM30 saje.
X perlu cari org/taja org.
X perlu jual produk.
Semua sykt uruskan.
Income berganda....

Wsap: 017-2756543  
29. Shah 964 - Fri 29/Apr/2016, 3:36pm
Kami mncari agen dropship jam tangan copy ori..

sesuai pd sesiapa yg baru ingin memulakn perniagaan secara online atau offline

tak perlu keluarkan modal..hanya promote jam2 drpd kami..

tk perlu menyimpan stock

kami akan add dalam group whatsapp dropship anda untuk mndapatkn details dan gmbar2 jam utk di jual

sesiapa yang berminat boleh whatsapp saya dengan segera di no 0192594843  
30. Kacang Mama - Mon 2/May/2016, 7:04am
Mohon whatsap 018-9504506.tq  
31. Mahsuri 12 - Thu 5/May/2016, 12:25pm
pendapatan sampingan meniaga atau menjadi dropship perfume dengan keuntungan 50%-100%.jaminan wang dikembalikan. whatsapp 0196699747  
32. Phreak Kid - Wed 11/May/2016, 4:45pm
nak berniaga lego compatible minifugures? saya boleh bekalkan. whatsapp 016-2649240 untuk keterangan lanjut  
33. Amey - Mon 23/May/2016, 9:41pm
boleh jadi runner,jual makanan..just ambik order,& kami akan buat delivery ke tempat anda  
34. Zety Zainal - Mon 20/Jun/2016, 4:10pm
Adik jual coffee scrub...berminat wsap 0134663325  
35. Mohd Firdaus 100 - Sat 2/Jul/2016, 2:50am
Salam warga majalah, sy ingin membuat tawaran bg yg berminat untuk buat duit dri rumah 100%, modal 0. Teknik dh lama sy praktikkan sgt berkesan dan sy sendiri mempunyai rekod transaction untuk dijadikan bhn bukti sekiranya berminat. Rahsia ni dh lama sy simpan dan hari ni sy ingin berkongsi kepada yg berminat. Belajar terus coaching one to one, yuran personal coaching hanya one time. Income bergantung seminggu dlm 300 ke 400, kalo lebih rajin mungkin lebih. 100% dri rumah. Boleh wasap sy dahulu 01123376141 unuk appointment, sy tunjukkn dahulu maybank2u dan cimn agree boleh proceed. Bukan mlm bukan skim2.. 100% biz jual beli..rahsia membuat jualan juga sy dedahkan. Contohnya brg2 ape yg mempunyai permintaan. Terima kasih. Untuk yg serius sahja nk tanye2 nk main2 tlg jgn wasap sy..tq  
36. Siti Sarah 39 - Sun 24/Jul/2016, 11:38am
Peluang berniaga utk pndapatan sampingan..
Whtsapp 013-7902516  
37. Snain - Wed 27/Jul/2016, 1:23pm
salam, hi adik, cari side income ye..boleh wasap saya & saya boleh share detail dan cara utk mulakan, modal 100 sahaja,ia passive income dan mudah di praktikkan. online & offline juga dibolehkan,jimat masa dan sememangnya bukan MLM,pulangan juga menarik, usaha yg penting..insyaallah REZEKI BERGANDA..da ramai student buat dan ALHAMDULILLAH berjaya dapat pulangan HEBAT

ain 014 539 2590
snain_89@yahoo.com  
38. Nick 84 - Sat 27/Aug/2016, 6:01pm
adik sera boleh jual Him pomade

apple scent, rm200 sekali borong ada 10 tin, 150 gram siap packaging,

untung bersih 10 tin rm200
sy bg free postage

whtsapp sy 019 371 9160  
39. Razali Kiki 2 - Sat 27/Aug/2016, 10:32pm
Labur di Pelaburan Emas Zenithgold.. dgn modal Rm380 selepas 400 hari..anda akan dapat 2 keuntungan iaitu Emas dan Wang..

Ini bukan main2..ini adalah pelaburan benar..
Untung 7x ganda ..
Ingin bukti WhatSapp 0165097687

Saya pasti anda tidak menyesal..  

Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..