Nak Cari Kontaraktor Buat Rumah - Kuala Kubu Baru, Selangor
Zamzam 7 - Thu 10/May/2012 12:31pm [Last Comment]
ASSALAM...saya ingin membina sebuah rumah berkembar besaiz sederhana disekeping tanah saya dikalumpang hulu selangor daerah kuala kubu baru..

Dan saya menjemput,mempelawa syarikat/kontraktor atau tukang yang berpegalaman 100% bumiputra untuk memberi sebutharga serta membuat lawatan tapak jika perlu.

Saya akan e-mailkan detail berkenaan maklumat kepada tuan-tuan/syarikat,, sila tinggalkan alamat e-mail tuan-tuan

Terima kasih.

Niche: Ubahsuai Rumah | Kontraktor Pembinaan
 
1. Bmxarwin - Thu 10/May/2012, 12:48pm
arwin1912@yahoo.com  
2. Alias 6 - Thu 10/May/2012, 1:06pm
salam tuan sila berikan butir pada kami.harga boleh dirunding terima kasih
aliana8880@yahoo.com
ana 018-3156108  
3. Manradzuan - Thu 10/May/2012, 3:37pm
kasi detail n kalo boleh picture view tanah.. manradzuan@yahoo.com  
4. Sifwan - Thu 10/May/2012, 6:20pm
email detail n drawing ...

arztechsolution@yahoo.com

terima kasih...  
5. Saladin 2 - Thu 10/May/2012, 10:31pm
email detail pada saya fitout76@yahoo.com.my  
6. Amirull 3 - Thu 10/May/2012, 11:05pm
emailkan gm_hartanahtimur@yahoo.com  
7. Tenagatenggara - Fri 11/May/2012, 12:39am
tenagetenggara@gmail.com  
8. Zamzam 7 - Fri 11/May/2012, 12:50am
ASSALAMUALAIKUM..terima kasih kepada tuan-tuan semua..saya dah e mailkan detail sila buka email ya.  
9. Ranny Bin Abbas - Fri 11/May/2012, 3:10am
akom..
email detail ke hightechc4@gmail.com
terima kasih  
10. Adzwan Ahmadi - Fri 11/May/2012, 9:44am
salam.. email detail ke adzwanahmadi@gmail.com  
11. Zamzam 7 - Fri 11/May/2012, 11:44am
assalam...tuan ranny dan adzwan saya dah email detail t,kaseh.  
12. Berkat Ksi Trading - Fri 11/May/2012, 3:01pm
salam......email detail kepada saya haziqresources@gmail.com
call 0132448523 khaled  
13. Mohd Azizan Bin Ariffin - Fri 11/May/2012, 3:17pm
tolong email kat saya azizan_mohdariffia@yahoo.com  
14. Zamzam 7 - Fri 11/May/2012, 7:06pm
W"salam..en mohammad azizan dan berkat ksi tarading saya sudah emailkan detail..t.kaseh.  
15. Zamzam 7 - Fri 11/May/2012, 7:10pm
en azizan saya dah send email tapi error tolong periksa ya.  
16. Zu Hadi - Fri 11/May/2012, 11:01pm
email kepada saya smart_zz241@yahoo.com
terima kasih.  
17. Aizat 48 - Sat 12/May/2012, 12:09am
boleh emailkan detail kat saya chikey87@hotmail.com
TQ  
18. Bono 2 - Sat 12/May/2012, 4:25am
email detail poject brief

soulbuilders@yahoo.com  
19. Wan 547 - Sat 12/May/2012, 8:30am
Salam.. Saya wan, saya ada supply atap genting tanah (TBF Clay Roof Tile) kalau berminat boleh hubungi saya 0137780256 @ email wan6370@yahoo.com... Tq  
20. Zamzam 7 - Sat 12/May/2012, 6:00pm
assalam,,terima kaseh sahabat semua topik di tutup,  
21. Muchlis - Sun 13/May/2012, 12:40am
salam tuan nama saya muchlis saye berpengalaman buat rumah sime-D kembar 2tingkat dan banglo dan bagunan besar, plan rumah kembar sudah ada kat saya xpayah lukis baru
sy berpengalaman 100persen telp 0165248559 muchlis96@ymail.com  
22. Mohd Azizan Bin Ariffin - Sun 13/May/2012, 3:20pm
sorry en zamzam 7,salah bagi email,azizan_mohdariffin@yahoo.com yang ni baru betul.kami juga ada menyediakan perkhidmatan interior designer serta membuat pelan,juga ada membuat perabot dan kitchen kabinet so u tak payah nak pening kepala nak cari semua tu kita ada harga boleh bincang ikot u punya budjet pun boleh  
23. Nasim - Sun 13/May/2012, 7:03pm
Harga saya sekitar rm130 ke rm165 per kaki persegi.....  
24. Lisa Mohd - Sun 13/May/2012, 7:24pm
sila emailkan suriatech03@yahoo.com  
25. Ndi Efendi - Tue 15/May/2012, 5:30pm
email to ndi@email.com  
26. Ahmad Narzi Mat Dohon - Fri 18/May/2012, 1:16am
zam-zam nasihat saya kepada anda jagan sesekali percaya kontraktor indon. banyak dah terjadi. harga x lah murah kerja hacur. agak x boleh buat lari mana nak cari dia dah balik indon.pas tu baca pln pun teragak-agak. sokonglah kontraktor tempatan yang halal hilang pun masih boleh di cari..ingat ini pesanan pada yg pernah terkena.dan banyak lg yg terkena kerja x semengah.  
27. Mohd Akmal Che Anuar 2 - Sat 19/May/2012, 11:09pm
email to macatechst1@yahoo.com  
28. Ismail Jamaluddin - Mon 21/May/2012, 7:34pm
En zamzam 7, sy ismail..sy kontraktor bumiputra 100%...sila email detail n plan ke email sy black_sun6666@yahoo.com.
sy berpengalaman dalam membuat rumah,renovation,membuat bangunan,membersih bangunan,electrical services,plaster ceilling,tiles,flat roof,automatic gate... Service sy di area,selangor,kl,perak,johor..sila hubungi sy di no telefon 0123514248  
29. Ss Mentari Muda Enterprise - Tue 29/May/2012, 3:44am
Salam En Zamzam, Nasihat saya cuba cari direct contraktor dan bukannya agen or scammer kat sini. Lihat detail company dulu, bukan soal harga murah or mahal. Ada juga yg keje separuh jalan n x senonoh. Kami memang bpengalaman buat rumah dan kerja2 Civil. boleh tgk background syarikat di website rasmi kami.

www.ssmentarimuda.com.my dan email pd kami spec di ssmentari2012@gmail.com...

InsyaAllah kami beri yang terbaik. hp no saya 011-11504989.  
30. Mr Ooi Kim Hock - Fri 1/Jun/2012, 6:20pm
untuk perkhimatan tinted film , kami sedia membantu anda untuk menyelesaikannya , tinted film untuk nampak kediaman anda lebih privacy . email : powercooltint@yahoo.com.sg  
31. Ir Nazemi 2 - Sat 9/Jun/2012, 7:45am
Pihak kami (Dreka Project Ventures) mencadangkan pihak tuan menggunakan sistem batu bata kekunci load bearing. Anggaran kos bermula dari RM 97/ft2 kpd spesifikasi yg dipilih. Dgn kaedah ini tempoh pembinaan sekitar 45hari-60hari dan menjimatkan kos sekitar 20%. Kos pembinaan kaedah konventional ialah sekitar RM120/ft2. Sila email maklumat ttg projek tuan tu kpd ir.nazemi@gmail.com  
32. Ashk Tech - Sun 10/Jun/2012, 2:18am
Salam.....bole bagi maklumat dan detail berkaitan plan kpd kami....ashk_tech@yahoo.com..tq  
33. Syed 112 - Sun 10/Jun/2012, 9:14am
salam.tlg hantar maklumat yang berkaitan ...nap239@yahoo.com  
34. Syed 112 - Sun 10/Jun/2012, 9:22am
atau tuan blh hubungi saya di no 013 2757751  
35. Mohd Izuddin - Tue 12/Jun/2012, 4:59pm
sy wat pelan dan submit utk kelulusan bleh hubungi sy utk bincang 019-2745803  
36. Noor Aini 5 - Thu 14/Jun/2012, 3:54pm
assalamualaikum...
dh dpt kontraktor ke?if nk anggaran kos,sy menyediakan perkhidmatan QS sambilan dlm bahagian tender, sebutharga & kontrak...kalo sape2 berminat bole la hubungi sy 012-4604510 (shee) atau email kursi.iman@gmail.com  
37. Nasim - Sun 24/Jun/2012, 11:37pm
RM169/sq ft...tidal termasik kerja memotong atau menambak tanah 0192279951 Nasim  
38. Aiman Bakar - Thu 5/Jul/2012, 2:25pm
salam..
syrikat sy meyediakan perhimatan a to z
megikut harga yang anda iginkan ..
sila email pada saya ..
aiman@drumah.com  
39. Zamzam 7 - Mon 22/Oct/2012, 8:38am
AS SALAM...kepada sahabat2 warga majalah nak buat promosi sikit haruman tanpa alkohol dari "makkah" tanpa was-was 100%pure tanpa campuran minyak putih..Berjenama HARAMAIN yg terkenal dikalangan para habib-habib,shekh,tuan2 guru,masheikh murobbi diseluruh dunia..

sila add Di facebook:
http://www.facebook.com/kitab.tua.7?ref=tn_tnmn

atau tinggalkan email anda untuk keterangan lanjut terima kasih.  
40. Sebelumtu - Sat 14/Jun/2014, 12:55am
Ok terima kasih kerana sudi mengiklankan produk haruman.  

Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..