Nak Buka Stesen Minyak
Melissa 34 - Sat 10/Oct/2015 1:43pm [Last Comment]
Nak buka stesen minyak, dapatkan proposal lengkap untuk anda usahakan stesen minyak sendiri... Impian anda akan jadi kenyataan.. Berminat email petroleumniaga@gmail.com

Niche: Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Mohd Saifulnizam Bin Tahir - Sat 14/Nov/2015, 3:51pm
    Nak gak.. Please email.. Tq..
    saiful_nizam_is@yahoo.com  
  2. Shaharul 6 - Sun 15/Nov/2015, 6:43pm
    Email ownzjutsu@gmail.com  
  3. Afzal Romainoor - Wed 18/Nov/2015, 7:57pm
    email marsyamaisarahnadjwa@gmail.com  
  4. Ubai 11 - Fri 20/Nov/2015, 12:44am
    Nak cuba lah aldawarytrading14@gmail.com
    Tqvm  
  5. Zahari 67 - Mon 23/Nov/2015, 12:32am
    Berminat.
    Email: moazhar78@gmail.com  
  6. Wan 1659 - Sat 28/Nov/2015, 12:03am
    email ryzuannor@gmail.com  
  7. Nur Asmiha Binti Azmi - Wed 2/Dec/2015, 10:04am
    Emel :
    mizz.mieha@yahoo.com  
  8. Mugisvaran - Tue 22/Dec/2015, 12:59am
    email: mugisvaran@gmail.com  
  9. Silam - Thu 31/Dec/2015, 3:46pm
    Saya berminat,

    boleh email kan maklumat lanjut pada saya : masilam70@yahoo.com.my  
  10. Ecam 4 - Wed 20/Jan/2016, 4:19pm
    Saya minat

    Emel: ecam_037@yahoo.com  
  11. Zinjabu - Fri 22/Jan/2016, 4:08am
    Maaf tuan tanah.sy mohon tompang .
    Kpd sesiapa yg minak nak buka stesen minyak shell.ada satu syarikat yg 99% hampir pasti berjaya medapat kelulusan dan ingin mecari rakan konsi kerana kekurangan modal. Di buka utk jadi share partner utk 30% rm300k.
    Kpd yg ada cash dan series sahaja.
    Wasup kpd 0133339055.
    Watsup 013  
  12. Mohd Akhtarizal Awang - Thu 11/Feb/2016, 12:17pm
    send me more detail to : raizna02@yahoo.com  
  13. Hafizan Bin Ahmad - Sat 2/Apr/2016, 3:18pm
    JANA SECOND INCOME

    Rebut Peluang memperkenalkn pada 2 org rakan sahaja.

    Call/wassap 0128840223-Hafizan  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia