Nak Buat Survey Siapa Lagi yang Buat Tekun Dengan Fadzleena @ Mana2 Org Tengah Tekun
Azlanahamad113 - Tue 15/Jan/2019 1:05pm [Last Comment]
Assalam..

Saya nak buat survey ade sape2 lagi yg buat TEKUN dengan Fazdleena 01137551350 atau mana2 individu yang mana bile submit form kena bayar RM 200, lepas tu kne plak sign 1 form putih kne tambah lg bayar RM150 / RM 100..

Bukan apa kawan saya katanya buat loan dengan dia ni, dari september 2018 smpai la ni xdpt2. Mulanya kata dapat buln 10, lepas tu 29.10.2018 depa panggil semua pemohon utk dgr taklimat di sebelah Restoren Al Sarina Sri Gombak. Time tu Pegawai Tekun tu bagi taklimat dan kata hujung bln 11 semua confirm dpt.

Sampai ujung bln 11 senyap lagi, tggu cek plak dari HQ ke pebende smpi la bln 1 ni duk senyap lagiii.. Masa taklimat tu sy folow kwn tu g skali.. dapat la amek gambar sekeping dua, tapi brader sblh lg advance dia rekod video terus.

Bukan nak menyibuk hal member ni tapi trpakse menyibuk gak la sebab member tu pinjam duit sy RM5K buat kedai dgn harapan die akan byr blik lepas dpt duit tekun tu. Tapi klu dibuatnya kena Kenching tak ke naya.

Jadi harapnya klu ade siapa2 lg yg buat loan tekun dgn fadzleena ni atau dgn seangkatan dgn die boleh share bukti2 mcm gambar, screen shot whatsap, transaksi bank ke sbagainya utk prepair sekiranya kne kenching boleh buat report dan tindakan berjemaah. TQ

emel : azlanahamad113@gmail.com

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Hazrul Nizam - Wed 16/Jan/2019, 9:42pm
    dulu dah ada kes Fazdleena tekun ni. pemohon tak dapat dapat duit pinjaman. dia tak nak mengaku salah. tapi saya tak jumpa mana topik tu. dalam hujung tahun lepas (2018).  
  2. Azlanahamad113 - Thu 17/Jan/2019, 12:26am
    baru google no fon fazdleena ni... topic tu mybe da close kot sbb bile search no fon tu jpe ni http://www.majalah.com/?classified.tekun-scammer-oleh-fadzleena.G6WD2KC7MM .. sy cuma nak standby bukti2 andai kata betul dia ni scammer.. nak tuduh lebih2 tu tak la tapi lebih kpd brjaga2.. sebab dia berani jumpa face to face dgn bakal2 peminjam hari tu.. ade lbh 100 org bakal peminjam yg hadir hari tu, pngurusan y hadir 2 org wanita trmasuk fadzleena ni , 1 org lelaki ( 3 org ni dikatakn sbgi org tgh ) & sorg y dikatakn peg tekun ..  
  3. Tn Merapi - Thu 17/Jan/2019, 2:31pm
    Lau da ada nama gambar dan pernah buat perjumpaan....korang terus je la pergi tekun tanya mereka yg terlibat ni samada benar atau x...baru la terbongkar...
    Aku heran tul la..aku pernah pinjam tekun...diret je ke opis tekun xde pon pakai org tengah dan form suma free... ntah lah lau tekun korang tekun zimbabwe kut  
  4. Fadzleena 3 - Thu 17/Jan/2019, 11:36pm
    @hairul nizam:ni saya fadzleena...
    @azlanahamad113: suruh kawan hubung saya. x perlu nak post kalau x berkaitan. dah bgtau jumpa depan tapi orng yang sama post dari bulan lepas sampai skrng.
    @tn merapi :berhadapan lebih baik dari buat viral dan tanpa bukit kukuh  
  5. Forum Moderator - Fri 18/Jan/2019, 8:15am
    Cik/Puan Fadzleena

    Nyatakan:

    1) Tarikh perjumpaan yg ingin diadakan
    2) Lokasi balai polis dimana anda ingin berjumpa
    3) Jumlah individu yg telah menyerahkan wang kepada anda
    4) Jumlah wang yg anda akan pulangkan pada hari perjumpaan itu nanti.

    Langkah seterusnya:

    Jika individu-individu yg menuduh anda (Fadzleena) tidak hadir pada tarikh dan lokasi yg ditetapkan oleh anda semua:

    a) Topik ini akan kami padam.
    b) Sebarang ulangan topik yg sama akan dipadam terus setiap kali di post di forum ini.

    Wassalam - Admin  
  6. Fadzleena 3 - Fri 18/Jan/2019, 10:24am
    Untuk Makluman Semua:

    1) Tarikh perjumpaan yg ingin diadakan:
    25 hb january

    2) Lokasi balai polis dimana anda ingin berjumpa:
    balai polis shah alam

    3) Jumlah individu yg telah menyerahkan wang kepada anda:
    1

    4) Jumlah wang yg anda akan pulangkan pada hari perjumpaan itu nanti.:
    rm350  
  7. Forum Moderator - Fri 18/Jan/2019, 11:59am
    Kpd Encik Azlanahamad113,

    Pastikan tuan hadir ke perjumpaan diatas. Jika tuan gagal hadir, topik ini tidak lagi dibenarkan di iklankan di portal ini. Sebarang ulangan pada masa akan datang akan di de1ete serta merta.

    Wassalam - Admin

    p/s - En Azlan, hubungi kami di mdckoop@gmail.com - jika tuan ada membuat laporan polis, mohon berikan kami satu salinan.  
  8. Shamsul Anuar Bin Yahaya 2 - Mon 21/Jan/2019, 5:20pm
    Salam semua pelik betul Tekun ada agen pulak..bukan ke permohonan pinjaman tekun free..klau RM5k tu..klau cukup syarat tak sampai sebulan lulus..jumpa pegawai dia je pun di opis tekun..ke peminjam tu ada masalah..nak ikut jln belakang  
  9. Fadzleena 3 - Mon 21/Jan/2019, 11:51pm
    tekun x pernah ada ejen. cuma kami ambik dokumen dan submitkan..jadi saya jelaskan dekat sini supaya semua x de salah faham. tekun x pernah ambik ejen. if mereka boleh submit terus tapi kenapa diorng x submit terus ke cawangan. sebab bermasalah diorng cari kami.

    @azlanahamad113 mintak hadir yea 25 hb di balai polis shah alam. jgn saya duduk keseorangn sudah. saya akan hadir pukul 11.30 dan saya akan tunggu ehingga pukul 12.15 .  
  10. Azlanahamad113 - Thu 24/Jan/2019, 6:28pm
    Admin : mohon admin beri tempoh dan tidak de1ete post ini sehingga 10 Februari 2019, TQ

    Fadzleena : Sy bukan nk tuduh puan scammer . Sbagai langkah berjaga2, sy cdgkan puan buat la group whatsap utk kesemua peminjam dibwh selian puan, supaya semua dapat info dr puan... dan tak perlu jumpa kami di balai polis sh alam 25 jan 2019 ni, ins'allah kita jumpa bulan februari ni bersama beberapa peminjam - peminjam tekun yang lain. Nanti saya update pada emel puan.

    Shamsul Anuar : Mereka dijanjikan pinjaman ni mudah dapat dan cepat, xbanyak syarat, stakat yg telah email sy, mereka maklumkan dokumen yang mereka perlu sertakan semua lengkap, masing2 ade perniagaan / baru nak berniaga dan ada ssm. Mungkin mmg silap pemohon sendiri konon nak jalan mudah dan cepat.

    Tn Merapi : Ye ins'allah akan usahakan dan bawa kwn sy ke Pejabat Tekun untuk semakan nama .  
  11. Ct Eida 2 - Fri 25/Jan/2019, 10:15am
    Salam. En azlan sy cdgkan kita sama2 turun ke tekun caw ampang untuk tau masalah yg sebenarnya, dua org spupu ct juga mohon tekun tersebut. Ct juga penah comment di post siti fatimah yg sebelum ni. Call HQ tekun nama tiada dlm system.  
  12. South Oriental - Thu 31/Jan/2019, 10:25pm
    Pe yg masalah sgt ni..kalau rase xleh tunggu mintak blik jela duit..direct call fadz kate nk duit balik..klu die xnak pulangkan duit tuan2 dan puan2 semua baru la nk viral ke pe ke..ni viral2 bnd cmni tp xpenah mintak fadz pulangkn duit balik..sbb dalam hati tu takot kot2 btul fadz leh tlong kan??rase xleh tunggu mtk blik duit kat fadz..rase leh tunggu follow up la dgn fadz ni psl tekun..abis cter..viral mcm ni xelok psl melibatkn nama baik org lain..  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.